Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SwiteziankaaA

Mam dość...

Polecane posty

Gość SwiteziankaaA

Zawaliłam studia. Mam depresję. Rodzice przestali ze mną rozmawiać. Zgubiłam swoją drogę w życiu i nie wiem, jak to zmienić.

Gość SwiteziankaaA
Czuję się przegrana i nic nie warta. Bo nawet studiów nie jestem w stanie skończyć. Wszędzie mam problemy z ludźmi, tylko nieliczni potrafią mnie zrozumieć. To wszystko mnie przerasta :(

Gość zacząc od leczenia
przede wszystkim jeżeli to faktycznie depresja a nie jakieś chwilowe załamanie . Uwierz mi że na świecie są o wiele większe nieszczęścia niż to co ciebie spotkało i tak samo uwierz w to że nikt za ciebie twoich problemów nie rozwiąze i że biadolenie na kafe zamiast realnych działań chyba nikomu nie pomogło.Twój wybór

Gość SwiteziankaaA
Nie chcę biadolić, ale zrozum, nie mogę teraz o tym z nikim pogadać. Tata powiedział, że jestem głupia i tylko zniszczyłam rodzinę, mama też nie jest ze mnie zadowolona. Koleżankom nie chcę już głowy zawracać. Dlatego piszę tutaj, na forum.

Gość SwiteziankaaA
Dla kogoś to może wydawać się głupie, ale dla mnie to jest ogromne nieszczęście. Bo nie wiem, co się ze mną dzieje. Nienawidzę siebie, bo wszystko spieprzyłam.

Gość SwiteziankaaA
podniecają mnie kopulujące węgorze :classic_cool:

Gość SwiteziankaaA
Podszyw, wypierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość SwiteziankaaA
robię usta w dziobek na fotka pl :classic_cool:

Gość Lulu 22
Switezianka nie przejmuj sie podszywami to ludzie bezmozgowi głowojebni;/...ja Cie rozumiem...bywaja takie chwile w zyciu gdy cos nie wyjdzie i czuje człowiek sie bezuzyteczny ..ja mam tak z powodu prawka ktore nie moge zdac...bo psychicznie nie moge egzaminu wytrzymac tego napiecia, ktore mnie wypełnia przez co w wieku 22 nie mam prawka jeszcze zdanego..ale nie o mnie..słuchaj trzeba sie podniesc wez sie w garsc i zacznij inne studia i uwierz ze ciezka praca je zdasz!! grunt to myslec jestesm KIMS! mimo iz inni Cie dołuja..aczkolwiek czemu Twoi własni rodzice tacy sa?? przeciez dziecko kocha sie mimo wszystko...a Ty wielkiej zbrodni nie popełniłas, nie kazdy daje rade na danym kierunku..:*

Wiesz skoro Twoi rodzice tak się zachowują i stwierdzili że jesteś głupia.. nie wiem jak to wytłumaczyć, ale nie przejmuj się tym, wiem 'łatwo powiedzieć', ale na studiach świat się nie kończy, kiedyś je zdasz, wyprowadzisz się z domu poznasz kogoś, rodzice nie będą Ci do szczęścia potrzebni skoro tak Cię traktują. włącz pozytywne myślenie. Musisz być silna i się nie załamać bo to CI w niczym nie pomoże, a wręcz przeciwnie. zobaczysz na pewno sie ułoży, może nie szybko ale jednak. zawsze po burzy wychodzi słońce

Gość Lulu 22
nie mam górnej jedynki :classic_cool:

Gość Lulu 22
podszywie lepiej biegnij do toalety bo ta sraczka pustostanu w Tobie niedlugo exploduje;] ahhahahahahha