Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżeńska iga

Czy tylko ja mam takie porąbane koleżanki ?

Polecane posty

Gość koleżeńska iga

Moje koleżanki cholernie mnie drażnią. Czasem mam ochotę z kimś pogadać ale jak pomyśle co mi się za towarzystwo trafiło to mi się odechciewa. 1) Przychodzi do mnie i obgaduje swoje "psiapsiółki" :o Pewnie do nich obgaduje mnie ... 2) ma faceta a co chwilę przychodzi i opowiada z kim to teraz nie "przerobiła alfabetu" i jak dobrze strzela minetkę :o 3) Koleżanka tzw papuga. Normalnie moje chodzące ksero :o Nawet kota nazwała tak samo (pomijając fakt że jej kot wcześniej nazywał się inaczej, ale jak ja wzięłam kota to nagle zmieniła imię swojego) 4) Godzinami u mnie przesiaduje. Opowiada wszystkim, że zaprosiłam ją na basen a jak do mnie przycjodzi to już ze strojem w torebce , a ja nie potrafię powiedzieć NIE :o Wg niej jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami ... 5) Wisi mi 300 zł. Od pół roku jej nie widziałam. 6) Koleżanka, która nie ma internetu i zawsze jak do mnie przyjdzie siada na 2-3 godz. przed kompem odpisuje koleżankom na nk :o Czasem też umawia się z kolegą na gg o godz 22 i jak jej mówię, że niestety mam gości to ona że "tak cichutko tylko będzie sobie pisała z kolegą" :o 7) Koleżanka najcudowniejsza na świecie tylko we własnym mniemaniu. Opowiada mi zawsze "Kasia jak ja zajeebiście wyglądałam aż każdy się na mnie patrzył" :o Dzień wczesniej mama mi mówiła, że widziała anetkę w realu w sukience wieczorowej i kurtce sportowej z kapturem odpiętym i wiszącym do połowy :o Zostaje mi kafeteria i udawanie, że nie ma mnie w domu ... Świat się kończy :o

Gość czkawka to mogą być nerwy
dziewczyno!!! ASERTYWNOŚĆ!!!

Gość wstyd wstyd wstyd
NIE TYLKO TY JEDNA. :)

Gość wstyd wstyd wstyd
LADACO- WYPIERDALAJ STAD WIESNIAKU!!!!

Ja tez tak mialam,ale od kiedy mam swoja rodzine(maz,dzieci) takie kolezanki pozegnalam.Swego czasu nie zauwazalam je za...''sepy'',bo nie chcialam zauwazyc.... Masz racje ŚWIAT SIE KOŃCZY!

Gość czkawka to mogą być nerwy
ale chyba zapominasz, że ludzie wobec ciebie pozwalają sobie na tyle, na ile ty sama im pozwolisz...

Gość naataaszaa
te twoje kolezanki skonczyly chciaz 15 lat?

Gość koleżeńska iga
Właśnie sęk w tym, że moje koleżanki mają dzieci, kończą studia... Nie mają po 15 lat a zachowują się jakby miały po 12. Pierwsza koleżanka którą opisałam ma dziecko z Rumunem (nie ważne, dziecko niewinne , że nigdy ojca nie pozna) Smutne. Szczyt nieodpowiedzialności- pojechać do hiszpanii do pracy i wrócić bez grosza ale za to z brzuchem :o

Gość magdaaaaaaaaaa
1) Moje są najlepszymi "przyjaciółkami" jak im coś potrzeba. Dodam, że przez dwa tygodnie(nawet dłużej) mój telefon milczy :) 2) Gdy leżałam w szpitalu większość mnie "olała". Od największych "psiapsiółek" dostałam AŻ jednego smsa jak się czuję :) Teraz staram się to "olewać", ale wcześniej było mi zajebiście przykro. 3maj się i życzę i "normalnych" koleżanek :)