Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawel27_

Gdzie przebywają kobiety z 'czystą kartoteką' ?

Polecane posty

Gość pawel27_

Witam Od dłuższego czasu poszukuję kandydatki na żonę , niby wszystko idzie dobrze, ale za każdym razem okazuje się, że wybranka ma: (męża*, kochanka*, dzieci*, kredyt na 60 lat*, psychopatycznego byłego* itp) *- niepotrzebne skreślić przykład: ONA: Mam 3 dzieci JA: Szkoda ONA: Oj tam, mnie to wcale nie przeszkadza! Ja jestem całkowicie czysty, bez "przeszłości" i chciałbym poznać taką samą kobietę. Niestety nie potrafię takich znaleźć, jedyna szansa w nastolatkach ale też mi się to jakoś nie widzi. Czy ktoś ma podobny problem?

Gość wybór i los
A jakimi kryteriami się kierujesz przy wstępnym wyborze kandydatki, bo może patrzysz poprzez pryzmat lalki Barbie a nie przez pryzmat człowieka/osoby? Seksi blondynka ci się marzy?...chociaż nawet mi udało się wypatrzeć interesującą osobę (w telewizji) mimo że to była blondynka, ale jakoś mało blondynkowata była i urodę miała trochę olimpijską , nieskażoną prostą seksualnością. Szukaj, nawet w internecie, są takie , tylko jasno określaj na czym ma polegać ta "czysta kartoteka". i nie zapominaj że teraz są rozwiązłe czasy , więc nie wymagaj od kobiety tego czego ty już nie masz bo możliwe że TY nie masz "czystej kartoteki", więc nie sięgaj po kobiety z wyższej półki bo być może , nie zasługujesz na takie.

Gość Gladiusss
Po jakiego grzyba zakładasz po raz drugi ten sam temat?

Gość do wybór i los
to ze czasy sa rozwiazle, to nie znaczy ze kobiety maja sie nie szanowac, bo te co sie nie szanuja to puszczalskie dziwki

Gość wybór i los
właśnie o tym piszę, że ci co się nie szanują , są puszczalskimi szmatami, zarówno faceci jak i kobiety, więc te szmaty niech się wiążą ze sobą, to pasuje szmata do szmaty, oboje puszczalscy i zarażeni świństwami (hpv , grzyby i inne chlamydie..) A szanujący się faceci z "czystą kartoteką" maja prawo do wiązania się z wartościowymi kobietami z "czystą kartoteką' Tu się z tobą zgadzam , że szmata , również szmata facet, nie zasługuje na osobę z "czystą kartoteką"