Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

123niunia123

jak zachęcić chłopaka do seksu?

Polecane posty

marta... wody w domu nie macie? no ja pierniczę o.O przecież nawet jeśli ma spermę na ręce to tej ręki nigdzie sobie wsadzać nie musi?? to później idzie, myje ręce i tyle.. nie rozumiem waszego problemu

Gość on1945
nie mam 26 latek a ty?

Gość maarta4
loda trzeba byloby robic bez rak

Gość on1945
ale jak lubi czuc penisa w dloniach to czemu ma sobie odbierac tej przyjemnosci

18 ^^ :) także chyba dziecko przy Tobie jestem :D Marta dlaczego bez użycia rąk ? Samowolka w końcu, co komu wpadnie do głowy to to robi.. nie jest nigdzie powiedziane, że przy robieniu loda nie wolno dotknąć penisa, wręcz przeciwnie właśnie....:-)

Gość on1945
nie niejestes dziecko wrecz przeciwnie ale widze ze jak na swoj wiek to jestes chyba doswiadczona czesto uprawiasz sex?

codziennie... :D właśnie czekam na chłopaka, a jak przyjedzie to... :-) Ale nie doświadczona nie jestem, bo to mój pierwszy aczkolwiek nie liczy się ilość ale jakość...:D

Gość on1945
moze pogadamy na maila?

Gość on1945
porozmawiamy moze pikantniej?

Gość on1945
napisalem

Gość on1945
Charlotte jestes?

Gość malinkkka
chodzi mi o strefy erogenne, gdzie mężczyźni lubią być całowani i dotykani ? co ich podnieca ? jak dać mu do zrozumienia że chce się kochać bez słów ?

Gość i v o n a
Ja pierdole no nie wierze to masz chlopaka pizde i tyle! Ja jebie 2-3 razy to szczeze mowiac na poczatku z chlopakiem to i w ciagu gnia bylo a tu 2 -3 razy w roku.... Co ty z,ksiedzem chodzisz?!

Gość gość
Witam może ktoś mi poradzi jak zachęcić faceta do częstszego sexu od pewnego czasu po prostu mam wrażenie że mój partner ma kogoś na boku ponieważ wiecznie znajduje wymówki że jest zmeczony/niechce/niemoże albo że źle sie czuje od niepamiętnego stosunku po prostu nic owszem pokazuje że ma ochote ale jak się mnie pyta czy też chce po prostu idzie spać albo szuka wymówki a ja sie czuje już mu niepotrzebna wcześniej praktycznie 3 , 4 razy w tygodniu teraz raz na 3 tygodnie albo raz na miesiąc po prostu jestem przerażona a tym bardziej że jestem atrakcyjną Dziewczyną sam potrafi mi to powiedzieć setki razy dziennie , ale boje się że już mnie niechce . Pomocy

Czytam i się wstydzę...jako facet ... za waszych facetów. :( Mnie zachęcać nigdy nie trzeba, a nawet od czasu do czasu można mi dać z liścia, bo mógłbym ciągle i wszędzie. ;)

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44