Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona23wrocław

poczuc sie jak dziwka...

Polecane posty

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaa
w poniedzialek znowu pojde do pracy, bede sie uśmiechać , wypełniac swoje obowiązki, po pracy fitness z koleżankami, które nigdy sie nie dowiedza co zrobiłam, i tak dzien za dniem.... piszesz o tym jakbyś zrobiła nie wiadomo co i zostala luksusową protytuta conajmniej :D a jesteś pewna ,że twoje koleżanki tak nie robią? bo niektore na pewno miały więcej partnerów od Ciebie ja mam 22 lata i miała już ośmiu ,ale to nie jest dla mnie jakieś nie wiadomo co :p

Gość ona23wrocław
to był moj 3 "partner", wczesniej było jak nalezało , poznanie, dlugie rozmowy, spotkania, mijało pol roku alvbo i wiecej i był dopiero sex.....

gumka ? bo jak nie to rób badani na hiv i inne nosicielstwa poza tym współczuje że musisz uciekać się do takich desperackich czynów byle gdzie z byle kim i za kasę by mieć dobry dziki seks

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaa
eeee to i tak mało .. ile dziewczyny teraz mają partnerów ;) a Ty już mówisz,że ,, zbładzilaś " itd hehehe

Gość a ja jestem studentka prawa
co prawda swieta nigdy nie byłam ,ale umawialam sie za kase z facetami nie raz żyje sobie luksusowo mimo ,że mam pieniadze od rodziców jeszcze to parę tys wydaje lekką ręką i nikt by sie nie domyślił nawet ;) i mam to gdzies co mówią inni

moi rodzice są zamożni ,ale nigdy nie wrócilabym do tego życia wcześniejszego. teraz kupuje drogie perfumy kosmetyki nie patrzę czesto na ceny ciuchów na niczym nie oszczędzam ;) i mam gdzies ,że mnie nazwą dziwka itd a niech sobie gadają

Gość ona23wrocław
no i ja mam swiadomosc tego ze moge zyc tak, nie wybaczyłabym sobie gdyby rodzice sie dowiedzieli, praca... no coż, zaraz znajde nastepną,, zastanawia mnie jedno skąd u mnie taki pociąg do tego....nimfomania sie budzi heheh przetrawie to a z czasem znowu sie taka chec pojawi, i co mam brac kase? mam to robic dla przyjemnosci? co bedzie jak sptkam znajomego...

tyle ,że ja nie umawiam się z byle kim na seks na ulicy tylko to są zamożni faceci naprawdę i mają fajne auta ... fajnie się czasem poczuc jak księżniczka

ja tych facetów poznałam przez koleżanki zwykle ... nie jedna studentka tak teraz robi wbrew pozorom

Gość ona23wrocław
no ten GOŚĆ nie przyjechał byle czym, wyglądał niezle,zadbany i uprzejmy, nie był w moim typie ale seksualnie mnie pociągał.

i mają fajne auta czyli zwykłe blachary z was żal mi takich osób co dupą musza zarabiać by mieć coś markowego

Gość ona23wrocław
jak wezme kase poczuje sie lepiej????? tym sumienia chyba nie zagłusze jak sie odezwie, poza tym takie zycie jest trudno chyba ukryc,nie wracam po pracy i nie siedze w domu, sa znajomi, czas spedzany wspolnie, imprezy kina baseny, jak bym sie zdecydowala na typowy spons to by sie kłocilo z tym co teraz przeciez lubie tez....

Gość nie kłamię bo i po co?
ja zrobilam cos podobnego. umowilam sie z facetem z netu. z tym ,ze nie bylo mowy o kasie - jedynie o seksie dla przyjemnosci. najpierw w hotelu, potem dwa razy w aucie - najsmieszniejsze jest to ,ze od poczatku mowilismy sobie ,ze z tytulu braku partnera chcemy tylko seksu i teraz jestesmy dobrymi znajomymi! piszemy czasem do siebie i piszemy zapytac coslychac, skladamy zyczenia na urodziny i swieta :) mam teraz faceta od 2 lat ktory wie o wszystkim i poza tym z na tamtego.

Gość ona23wrocław
taki sam samochod moge miec od ojca, i co z tego.... Myszka to nie to.... nie wezme kasy to mowią dupodajka, wezme to bede blachara.....

Gość ona23wrocław
ja teraz tez sie spotykam z fajny chlopakiem, milo spedzamy czas ze sobą, i widze ze sie fajnie rozkręca, jest tak jak powinno!! nigdy mu tego nie powiem.....

i ty i ta studentka prawa :P jestescie godne pozalowania. jesli uprawiasz z kims tylko po to aby dostac fajny gadzet albo spelnic swoja glupia fantazje (a i tak do konca ci nie wychodzi).zal was. takie decyzje powinny byc swiadome.a nie zrobione ot tak a potem tylko lament i wyrzuty sumienia

powinnas mu powiedziec (ale tak za 2 lata). szczerosc to podstawa - to buduje zwiazek i umacnia go. mojego faceta to zabolalo, szczegolnie ,ze zna tamtego - ale zdusil to w sobie , wie ze tamto bylo tylko fizycznoscia a on jest kims kogo darze uczuciem. wyznal mi ,ze dziekuje mi za szczerosc i ,ze tym wiele zyskalam w jego oczach . poprostu ufa mi.

ja to mam gdzieś co o tym myślicie naprawdę. wole to niz odmawiać sobie wielu rzeczy. ale znajomym o tym nie mówię ( tylko pare koleżanek wie co też się umawia za kasę) bo po co mają to wiedzieć jeszcze by się rozniosło. to taka moja slodka tajemnica

Gość ona23wrocław
nie klamie bo i po co.......... ja nie chce tych pieniędzy wlasnie.....nie wziełam ich bo nie potrzebuje, ale przeczytaj posty wyzej..;)

ja tez myślalam ,że nie potrzebuję ,ale te pare tys jednak się przydaje mimo ,że moi rodzice są zamożni i mi nie zaluja. ale na takie drogie rzeczy bym sobie nie pozwolila raczej

Gość ona23wrocław
a ja jestem studentka prawa a co z uczuciami miłosc przyjazn? tego Ci teraz nie brakuje,no bo takim panom to Ty czas musisz poswiecac, wiec raczej na to pierwsze czasu nie ma....

studentka prawa - jestes jakas glupia dajka. masz kurestwo we krwi. pochodzisz z zamoznej rodziny a mimo to dajesz dupy starym ramolom. a gdzie to prawo studiujesz tepaku? pewnie wykladowcom tez laske robisz za zaliczenie :P autorko czytalam wszystkie posty - skoro nie chcesz kasy to sie gryzie z poczuciem sie jak dziwka. jesli juz sie tak umawiasz to dotrzymuj kwestii. jesli nie chcialas kasy to nie trzeba bylo o niej wspominac. ten facet naprawde wzial cie za dupodajke..ta najgorsza bo darmowa

nie są tacy starzy wybieram takich co mają trzydzieści parę lat a co do miłości ... narazie nie miałam do niej szczęścia

Gość ona23wrocław
no nawet nie wiem jak to dziwka sie powinna zachowac;/ o kasie sie mowilo, bo tylko wtedy wiedziałam ze mam pewność z kim rozmawiam, jak zapytał czy kwota odpowiada wiec oczywiscie jasno odpowiedzialam, był starszy o 4 lata , nigdy bym nie zrobila tegoz facetem po 30, jakoś by mnie konkretnie odrzucilo

a mnie nie odrzuca nawet wole takich starszych około 30-stki ;)

jestescie dziwne. odrzucalo? ja mam 24 i zawsze mialam facetow po 30tce. sa najlepsi :) co do studentki prawa - zal mi takich jak ty, wiesz ,ze masz male szanse na milosc? bedziesz taka dziwka pewnie do 40tki . zaden normalny facet cie nie dotknie jesli wyjawisz mu prawde. mniemam ze to prawo to nie na UW studiujesz ale na jakims podrzednym zadupiu - ludzie ktorzy dostaja sie na konkretna uczelnie nie maja we lbie takiej sieczki

zresztą miała i młodszych facetów i widac tą różnicę starsi sa bardziej doświadczeni w tych sprawach :)