Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Donald Tusk z wadą wymowy nie powinien zajmować ważnego stanowiska w Polsce

Polecane posty

To samo Pani HGW . Takie kaleczenie języka to skandal! To jakby prezydent stanów mówił angielskim narzeczem wagadugu :/ to niedopuszczalne! albo logopeda albo dymisja! tego się nie da słuchać.

Gość kajtuś
Nie powinien zajmować żadnego stanowiska ale z pewnością nie dlatego, że ma wadę wymowy. Ty politykę kraju rozpatrujesz tylko w kategoriach klasy i szyku ? Przecież tu się liczą efekty a nie wygląd, strój czy ton głosu.

Gość gdyby nie żałoba to powiedzieć
by można o innych nieobecnych wadach językowych

Gość kobieta co chce sie napic
Nasz byly prezydent tez mial wade wymowy:P

Pan Lech przynajmniej mówił poprawnie. Dopóki szanowałam PO i Tuska było okej, ale teraz jego wady wydają mi się większe. Przypominam że panowie Kaczyńscy występowali w filmie...a Pan Tusk? już lepiej niech mówi po rosyjsku albo niemiecku bo po polsku słuchać się go nie da. Jeśli nie zapanuje komunizm to za 29 lat zostanie skazany na banicję i wyjedzie do Rosji...

Gość wejdź na stronę flightradar
panowie w filmie nie mówili swoim głosem, tylko podkładali aktorów. Coś wiesz, ale nie do końca...

Gość czkawka to mogą być nerwy
no cóż, muszę przyznać, że logopeda zdecydowanie by mu się przydał :O

Gość do Je taime mon amour
weż ty się klepnij w ten pusty sagan :-0 Zal doope sciska ?

Gość kobieta co chce sie napic
Je taime mon amour idz ty sie napij lepiej lub poloz sie spac. Cos z toba nie tak ze pierdolisz takie glupoty:D

Gość kajtuś
Tak, teraz już wiem dlaczego wszyscy tak kochali żonę Kwaśniewskiego - byla przecież taka elegancka - aż dziw że nie została prezydentem:) Z takimi kryteriami wyboru nic tylko iść do urn i pogrzebać te ograniczony umysłowo naród do reszty.

no dobra może faktycznie to nie były ich głosy , ale co trzeba przyznać pan Tusk mówi w ciekawy sposób tylko to Rrrrr 😡 z kolei pan K. mówił w baaaardzo nudny sposób 😴 żal dupę ściska? przynajmniej mam scisnietą dupe a ty wielką rozlazła jak na tym obrazku na kafeterii tylko myslisz którą dzidę by tu chapnąc :(

A jak nazywali niektórzy ś.p Prezydenta " konus, kurdupel,krasnal mlaskacz, kaczka" etc tez nie był przystojny.

Gość kajtuś
no właśnie, a teraz robią z niego króla:)

Gość do Je taime mon amour
😘 me w cztery l 😘

Gość mkmkmkkkkk
ludzie poniżej 180 cm wzrostu powinni być ie dopuszczanie do ważnych stanowisk :classic_cool:

Gość ladaco masz przerwe
ale wy to macie brak mózgu przecież to zgryw a wy łapiecie jak pelikany :(

Gość pilote9
nasz prezydent ten mial wade wymowy mowil mlaks klaks tego nie dało sie słuchac

Gość monkit
zgryw to by był gdyby napisał to ktoś inny niz Je taime mon amour Ale ona naprawde taka pusta

Gość wejdź na stronę flightradar
w ten sposób wszystkich Francuzów trzeba by wyeliminować, bo oni właśnie tak "r" wymawiają...

Gość a kto mowil
jako 2 miedzy premierem a corka tego Pana co zginał? on prawie plakał...każde słowo przez łzy...

ja pusta ? hihi :D schlebiasz mi :P puści to wy jesteście, patrzycie kto przystojny, a ja nie patrzę na wygląd a na mówienie, w końcu o retorykę się polityka ociera a nie o konkurs miss.swoją drogą pan Olejniczak byłby pięknym Prezydentem i ładnie mówi...czy on startuje?? można napisać do niego mejla żeby wystartował?? zrobilby nam reklame Francuzi to Francuzi, u nas na szczęscie ich mało. Zresztą oni teraz po arabsku mówią :D nie wiem kto mówił nie oglądałam tego bo to przykre a jak wyglądał? może zgadnę ?

Gość ja ci odpowiem009876
Z takimi kryteriami wyboru nic tylko iść do urn i pogrzebać te ograniczony umysłowo naród do reszty. hehe, dokładnie.. pusty naród i samobójczy

Gość kulturalny cham
A z małym peniskiem można ???

mówił Maciej Łopiński z kancelarii Prezydenta :) bardzo ładnie mówił jak o przyjacielu

Gość paranoja211
Hitler też uważał, że ludzi niskiego wzrost należy eliminować, a szczególnie kobiety, bo jest prawdopodobieństwo, że mogą mieć takie dzieci.Czy ktoś tu reprezentuje tą szkołę? To jest dyskryminacja ze względu na cechy fizyczne, jaki to jest argument meryto ryczny?Małość duchowa, to jest dopiero małość.

Gość duzo polityków ma wadę wymowy
i jakoś wam to nie przeszkadza :-O Kaczyńscy mieli/mają klasyczny szczękościsk :-O mlaskanie, sapanie itp. wadę wymowy ma tez Tusk, Gronkiewicz-Waltz, Rokita, Palikot, Gosiewski, Korwin-Mikke, Gilowska... to tak na prędce wymienieni bez zastanowienia, a znalazłoby się duzo więcej

Gość duzo polityków ma wadę wymowy
o masz rację jeszcze ona :-) a wymieniam tak szybko, bo jestem logopedą i codziennie zamiast słuchać co mówią słucham jak mówią :-)

Gość Hesus Hytrus
na prezydenta nam trzeba liberała, żeby zalegalizował prostytucję, narkotyki i marihuanę!