Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka46

Mąż nie potrafi pokochać mojej młodszej córki!!!

Polecane posty

Gość malinka46

Jesteśmy my małżeństwem od 25 lat! 6 lat temu zdradziłam mojego męża i urodziłam córke. Mąż powiedział że wybacza mi zdrade, ale mojej córeczki nie umie pokochać. Byłam w ciąży w tym samym czasie co moja starsza córka, mężczyzna z którym sypiałam to był jej narzeczony. Uwiódł mnie swoim spojrzeniem, był szarmancki, zawsze dobrze ubrany, miał ładne zęby. Córka odeszła od niego, i teraz mój mąż faworyzuje jedno dziecko-swojego wnuka(syna naszej córki) a moją córeczke olewa, to znaczy kupi jej czasem lizaka ale on ją tylko akceptuje. Kilka dni temu mój mąż powiedział że chce rozwodu. I to wcale nie jest prowokacja, jestem załamana, nie mam pracy, żyje tylko z pieniędzy męża, mam 46 lat i nie wiem co ja ze sobą zrobie.

Gość rozumiem go...
dwóch bękartów w rodzinie, ale tylko jeden bękart z tej dwójki jest wart tego by twój mąż go pokochał:P

Gość taka sobie jedna ania
za duzo sie Mody na sukces naogladas, wez juz przestan, bo takich bzdur to sie czytac nawet nie chce...

Gość malinka46
Naprawde ja chce swoje małżeństwo ratować, wiem że popełniłam błąd kilka lat temu. Ale kocham swojego męża, odkąd urodziłam swoją młodszą córke mój mąż stał się oziębły. Tylko dla mnie, nie wiem już co robić, byliśmy udanym małżeństwem ja zajmowałam się domem, mąż pracował, rozmawialiśmy na wszystkie tematy a teraz nasze małżeństwo się rozpada.

Gość amaletta
ono rozpadło sie juz 6 lat temu...:O a jak tam twoje relacje ze starszą córką? mężczyzna z którym sypiałam to był jej narzeczony. jak sie ma taka matkę, to ci juz w zasadzie wrogów nie potrzeba :P

Gość nie chłopak
amaletta zdecydowanie się z Tobą zgadzam, a męża autorki podziwiam, że wytrzymał aż 6 lat. Najbardziej szkoda mi Twojej starszej córki. A tak w ogóle to kto jest wpisany jako ojciec w akcie urodzenia??

Gość malinka46
Córka zrozumiała to że on bawił się nią tak samo nią jak mną. Szkoda tylko że mój mąż nie ma dla mnie tyle samo wyrozumiałości, co dla swojej córki:(

Gość malinka46
W akcie urodzenia mojej młodszej córki w rubryce ojciec jest wpisane nazwisko mojego męża. Według prawa to on jest ojcem.

Gość malinka46
myślę, że on molestuje moją młodszą córkę, nie wiem co mam zrobić :(

Gość malinka46
Ale ten mężczyzna bawił się tak samo moją córką, jak i mną. Był przy tym taki szarmancki, miał to czego brakowało mi przy moim mężu. Ciepły,delikatny. Mój mąż kochał mnie, ale nie potrafił zbytnio okazywać uczuć to takie dziwne że szukałam pocieszenia w ramionach innego faceta.

Gość ja już bym ciebie dawno kopnął
w dupe! cudzego bachora bym nie chował!

Gość amaletta
Ale ten mężczyzna bawił się tak samo moją córką, jak i mną. Był przy tym taki szarmancki, miał to czego brakowało mi przy moim mężu. Ciepły,delikatny. A ty bawiłaś się zarówno mężem jak i córką... nie ogarniasz tego idiotko?

Gość nie chłopak
Mój mąż kochał mnie, ale nie potrafił zbytnio okazywać uczuć to takie dziwne że szukałam pocieszenia w ramionach innego faceta. - o tak, moim zdaniem to nie tylko dziwne, ale dodatkowo chamskie, a to, że ten inny to narzeczony córki sprawia, że było to po prostu chore!

Rozumiem że zrobiłam źle, ale wtedy byłam zauroczona tamtym mężczyzną. Z mężem wtedy często się kłóciliśmy, wtedy szukałam odskoczni od codzienności. Przykro mi że tak się nam wszystkim życie ułożyło, ale teraz jestem kompletnie załamana. Nie mam pracy, nie wiem nawet jak ja sobie poradze a ojciec mojego młodszego dziecka gdy dowiedział się o ciążach, mojej i córki to uciekł.

obrzydliwe. jaką Ty jesteś matką? jak można było zrobić takie świństwo własnemu dziecku? nie masz za grosz honoru, dumy, kobieto... nie mam słów. w ogóle mi cię nie żal. nawarzyłaś sobie piwa, to teraz je pij. smacznego.

Gość safsagafa
współczuje rodzinie takiej szmaty jak ty.

Gość nie mogę w to uwierzyć
Ręce i cycki opadają jak się coś takiego czyta. Mam dwóch zięciów. Są dla mnie prawie jak synowie, których nie miałam. Wiem, że oni mnie też lubią - może nie jak matkę ale powiedzmy jak dobrą ciotkę. NIGDY nie pomyślałam o żadnym jak o obiekcie seksualnym dla mnie. Jestem pewna, że nawet jakbym była samotna i wypoczczona to wolałabym wynająć kogoś do seksu niż tak skrzywdzić którąś córkę. Żeby ci kurde nie wiem jak słodził to on miał znak zakazu na ku.tasie i nie wolno ci było go ruszać. Że też córka ci ryja nie obiła.