Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskiereczka20

sucha skóra sklonna do wypryskow

Polecane posty

Gość iskiereczka20

dziewczyny znacie jakis super sposob na gladka skore?? mam skore sklonna do wypryskow. Na dekolcie czy plecach ciagle mi cos wylazi... ogolnie mam tez sucha skore.. nie wiem juz co mam robic

Gość 889578487hfkl
Też miałam ten problem, próbowałam cuda niewidy, przesuszona skóra schodziła mi z twarzy oraz świeciła się, nie wyglądało to pięknie, byłam wściekła, aż wreszcie wkurzyłam się i kupiłam najtańszą maseczkę z Soraya. Taką: http://www.domzdrowia.pl/img/product/43967/kind/3 Po kilku dniach mam cerę niemalże idealną, naprawdę. Wypryski zniknęły prawie całkowicie, skóra nabrała ładnego koloru i faktury, jestem bardzo zadowolona. Widocznie skóra (nawet tłusta, jaką miałam wcześniej, jeszcze przed przesuszeniem) potrzebowała nawilżenia. I nie muszę już chodzić do dermatologów oraz wydawać kroci na wypisywane przez nich nieskuteczne specyfiki. Polecam Ci. :)

Gość iskiereczka20
dziekue za odpowiedz ale powiedz mi jeszcze ile ten kremik kosztuje:)

Gość 889578487hfkl
Czternaście złotych. Do kupienia np. w Rossmanie. Starcza na max. trzy tygodnie. :) Ja czasem nakładam dość dużo, więc mi na dwa, ale jeśli będziesz nakładać normalnie, to spokojnie na trzy. Pozdrawiam Cię serdecznie!

Gość 889578487hfkl
I możesz też sobie robić od czasu do czasu peeling - albo taki różowy, enzymatyczny z Soraya (nie, nie zapłacono mi za reklamę tej firmy, po prostu jestem z niej bardzo zadowolona), kosztuje bodajże około dziesięciu złotych, albo po prostu zrób go samą kawą, jeśli nie chce Ci się wydawać pieniędzy na specyfik, który da niemal taki sam skutek jak kawa ;). Bo wiadomo, sucha skóra się łuszczy, a jeśli chcesz ją nawilżyć, to wcześniej musisz usunąć te takie schodzące kawałeczki, aby odblokować pory i krem wchłonął się dokładnie. Pozdrawiam.

Gość iskiereczka20
dziekuje sloneczko za rade... w poniedzialek biegne do drogeri kupic ten specyfik. mam nadzieje ze pomoze.. pozdarwiam goraco i jeszcze raz dziekuje

Gość 889578487hfkl
Nie ma sprawy. Zawsze staram się pomóc w takich sprawach, bo wiadomo - mądry uczy się na błędach cudzych, a nie swoich, a ja walczyłam z trądzikiem/skórą od piątej klasy podstawówki, więc trochę już się w to bawię i z niejednego specyfiku korzystałam, dlatego zawsze mogę coś doradzić. :) Efekty są duże, życzę Ci tego samego. Pozdrawiam serdecznie.