Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kłamię bo i po co?

czy studentka lotnictwa ma szanse zostac stewka?

Polecane posty

czy ladna studentka lotnictwa ,bardzo mila i inteligentna, znajaca b. dobrze angielski i podsatwy niemieckiego ma szanse zostac stewka? pytam bo mam przyjaciolke (wyzej opisana) , ktora szuka pracy a le o byciu stewka nie bardzo chce slyszec, mysli ze sie nie nadaje

Gość iloveya
to ye jest studentka lotnictwa to nic nie daje...musi sie po porstu spodobac komsji rekrutacyjnej...no i z tego co wiem to trzeb znac dobrze angielski i inny jezyk rowniec miec na wysokim poziomie.

Gość kremlowe wzgorki
jasne ze ma. w odroznieniu od tych glupich cip w mundurkach ryanaira ma wiedze chocby na temat tego czym lata :P szkoda jej jednak...zarazi sie glupota i umrze

bardzo dobrze zna angielskki ,rok mieszkala w londynie ,matura rozszerzona najlepiej w szkole napisana. niemiecki tez komunikatywny - a taki poziom ponoc wystarcza.poza tym bardzo ladna ,ma dobra dykcje i wysoka kulture osobista. mysle ze to jej lotnictwo moze byc atutem???? latajac low-costami widzialam te stewki i przyznam ze szalu nie robia. mowia tylko po angielsku a i za ladne nie sa

Gość zycie jej nie mile
Niech zostanie, uroda po smierci nie ma znaczenia!

Gość njni
latajac low-costami widzialam te stewki i przyznam ze szalu nie robia. mowia tylko po angielsku a i za ladne nie sa Dokladnie. Moja kolezanka, ktora jest po prostu brzydka, angielski zna przecietnie zostala stewardessa. Jak sie o tym dowiedzialam, to bylam w szoku. Wychodzi na to, ze aby dostac taka prace, trzeba byc po prostu pewnym siebie.

ja tez spotkalam stewki poprostu grubsze i nie za ladne... ale w LOT to juz troche wyzsze progi :)

Gość njni
Lecialam Lufthansa, Sasem, UnitedAirlines, BA i czasami zdarzyla sie bardzo ladna stewardessa, wiekszosc totalna przecietnosc. My Polacy jestesmy zakompleksieni i wydaje nam sie, ze sie gdzies nie dostaniemy, nie mamy szans i to nam wlasnie podcina skrzydla. Ja przez takie myslenie przewalilam super szanse, a potem jak zobaczylam kto sie dostal, to myslalam, ze sie poplacze.

Gość jjkjjjjjkjk
Naprawde trzeba miec studia zeby zostac kelnerka ?

wlasnie.tlumacze jej ze na czas studiow moze tak popracowac. jest naprawde ladna i spelnia kryteria... no ale ona nie sadzi aby ja przyjeli

chodzi o to ,czy jesli beda 3 osoby na 1 miejsce wszystkie beda mialy rowne szanse to czy te jej studia jej moga pomoc?

Gość darka1755
jak mozna chciec byc stewardessa? przeciez to niebezpieczne! nie namawiaj jej! bedziesz ja na sumieniu miala!

Gość po tym osttanim wypadku
(albo zamachu,to niewykluczone:o) tez juz nie chce zostac swewardesa:oChoc zawsze wydawal mi sie to ciekawy zawod...ciekawy ale zajebiscie niebezpiecnzy!!!!

Gość Gghjjnn
Jakiego lotnictwa? Studenci lotnictwa to zostają inżynirami lotnictwa a wcześniej mogą być mechanikami lotnictwa.