Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o opinie

co myslicie o takiej dziewczynie? tylko szczerze

Polecane posty

Gość prosze o opinie

ladna, blondynka, uroda dziecinna,wysoka 172cm, szczupla ale nigdy nie byla w zwiazku, nigdy nie byla zakochana z wzajemnoscia nigdy z nikim nie spala....a teraz chce to zrobic z facetem ktorego pozna przez internet myslicice ze to normalne? jak sie mamw stosunku do niej zachowac? powiedziecjej co o tym mysle czy ja poprzec? osobiscie uwazam ze to glupie ale obecny jej "stan" w iweku 27 troche mnie dziwi prosze wyrazcie obiektywnie swoja opinie

Gość lkfojfaKNS
zapyta ja o powody a nie nas...

Gość biala_kawa_
wedlug mnie desperatka, zazdrosci swoim kolezankom ze one juz przezyly swoj pierwszy raz i chce to zrobic z byle kim, wg mnie bedzie zalowala, bo lepiej na ten moment poczekac i zrobic z kims z kim nie bedzie sie zalowalo. A na czatach pelno zbokow i znudzonych mezusiow, wykorzystaja dziewczyne i bedzie zalowala. Wedlug mnie glupia laska.

Niedowartosciowana pewnie jest, i trzeba by ja od rodzinki odpiac, bo pewnie ma na nia taki wplyw.

Gość prosze o opinie
ona mieszka sama obchodzi mnie bo spytala mnie o zdanie ale jej nie powiedzialam co o tym mysle nie wiem czy slusznie

Gość ...gweg
pewnie jakaś dewotka. albo uważa sie za tak wspaniała ze nikogo do siebie nie dopusciła a teraz ja pipka swedzi to zrobi to z pierwszym lepszym.. przykre;P

Gość prosze o opinie
jak mam ja od tego odwiezc?

Gość ponieważ jestem podobna
do owej blondynki to powiem tak myślę, że jeśli naprawde z nikim nie spała i jest taka niewinna, to nie zrobi tego z obcym facetem poznanym przez net! Może jej sie wydaje ze chce a w ostatniej chwili sie wycofa, albo po prostu ściemnia i jest puszczalska udaje niewinną. Co do jej "stanu" to niech cię nie dziwi bo może akurat tak ma, ja jestem tylko rok młodsza od niej więc wiem z własnego doświadczenia że tak można przyznam że też kiedyś chciałam to zrobić z facetem poznanym przez internet ale tego nie zrobiłam i uważam że to było głupie, tyle ze to było kilka lat temu, jeśli ona ma 27 lat to może chce mieć to po prostu za sobą Ale jedno wiem na pewno, że jeśli jest taka jak opisujesz i zrobi to z obcym facetem to na pewno będzie tego załować

Gość pawel27_
Możliwości są 2: - Albo taka z niej dziewica jak z Britney Spears - Sama nie wie w co się pakuje, i jak już dojdzie do spotkania to będzie chciała się wycofać, co się pewnie internetowemu ogierowi nie spodoba :)