Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaaaaaaamala

ZACZYNAM OD DZIS 17.04.10r> kto sie przyłaczy. razem razniej !!:)

Polecane posty

Gość gosiaaaaaaamala

dziewczynki, kobiety i kobietki :) zacznijmy od dzis ;] ja dzis zjadłam : 2 lyzki serka wiejskiego i pol pomidora :) do tego pije zielona i czerwona herbate :] co zjem do wieczora niewiadomo. chcialaby nic /. niby oczyszczanie zrobic ! przyłaczcie sie. razem stworzymy sobie jakas dietke !!

Gość gosiaaaaaaamala
kobieta !

noooo, to tak mysle, ze w nocy bedziesz miec kompulsy.. :) gratuluje podejscia. NIe wiem, ale rozwala mnie to jak ktos pisze, ze stosuje diete 300kcl dziennie i chce schudnac 10 kg w miesiac. Nie tedy droga

Gość gosiaaaaaaamala
a któredy?? moze wiesz ? i podpowiesz ?

Ulicą Rozsądną. P.S. nawiazaując do Twojej odpowiedzi w innym topiku - uczucie złości jest odwrotnie proporcjonalne do ilości przyjmowanego jedzenia :)

Gość gosiaaaaaaamala
zejdz ze mnie.

Eh ... wszedzie widzisz atak na wlasna osobe. "Ulica rozsadna" - dobrze dobrana, zbilansowana dieta na odpowiednim poziomie kalorycznym. "Uczucie zlosci ... " - jedz wiecej, bedziesz miala lepszy humor. To byly rady, wybacz, ze je troche ukrylem, ale lubie sie zabawiac :)

Gość gosiaaaaaaamala
dzięki jestes naprawde wspaniały ;*

Hmm ... skad ta nagla zmiana? - czyzbys tez lubila sie zabawiac innymi (badz ze soba?) ;) P.S. zapomnialas uzasadnic dlaczego jestes kobieta :(

Gość monisiaa91
moge zaczac razem z toba ; ) chetnie sie przylacze poniewaz tez chce zgubic pare kilo ktore doszlo przez zime ;p nie duzo bo chociaz z 5 kg ale i nad tym trzeba duuzo popracowac :P

Gość gosiaaaaaaamala
nie bede prowadzic zbednych konwersacji z toba, gdyz to nie jest odpowiednie miejsce czyt. watek. co ty tez sie odchudzasz?

Gość gosiaaaaaaamala
Moniko bardz mi miło:) wiec od czego zaczynamy?;)

Gość monisiaa91
jesli chodzi o odchudzanie to szybko sie poddaje niestety. 14 dni i gdy nie widze efektow to rezygnuje : ( probowalam rooznych diet. ale chyba nie skutecznych a ty ? stosowalas juz jakas diete ktora przyniosla jakies rezultaty ?

stosowalam Dukana. Chociaz - mysle, ze pozegnanie slodyczy, ograniczenie bialego chleba, tłuszczu i skrobii i ograniczenie alkoholu pomoze . W zamian warzywa, chudy nabial, ciemny chleb i jakies musli czy otreby. Oczywiscie nie schudnie sie 10kg w miesiac, ale mniejsza szansa na jo-j0, lepsze samopoczucie no i przedewszystkim - odciazenie organizmu.

Gość monisiaa91
sloodyycze ;p no trzeba bedzie sie z nimi pozegnac : ) w sumie i tak nie jadlam ich duzo jedynie chipsy jakies ;p a jesli chodzi i ruch to moze byc jazda na rowerze?

Gość gosiaaaaaaamala
daj już luz co?

Gość gosiaaaaaaamala
kazdy rodzaj ruchu jest wskazany :) rower, skakanka, spacery :) wszystko :) skad jestes Monisia?

Gość monisiaa91
grudziadz a ty? i mam 19 lat

Gość gosiaaaaaaamala
ja stolica 24 lata :) tak borsuczku?? 170 i 63 ;/ porazka musi byc 57.

Gość monisiaa91
czyli oby dwie mamy cel 5-6 kilo mniej :P napewno od rzuce jasny chleb. tylko gorzej z musli ;p nie lubie tego ;p te rodzynki feeeee. a co do warzyw nie ma problemu bo moge je jesc ;p i owoce ; )

Gość monisiaa91
na jakis spacer napewno znajde chociaz godzinke. bo przede mna matura niedlugo i musze siedziec tez w domu i sie troszke do niej przygotowac :P

Gość monisiaa91
a pomagalas sobie kiedys podczas diety jakimis tabletkami ? lub cherbatkami typu slim cos tam ?

Gość monisiaa91
herbate * poprawka :P

Gość gosiaaaaaaamala
jedynie zielona i czerwona. szkoda twoic pieniedzy an herbatki SLIM.:) z czego maturke zdajesz?? a jakie plany na przyszlosc?:)

Gość gosiaaaaaaamala
ja zaczynam od poniedzialku biegac z mezusiem :)

Gość monisiaa91
tylko z obowiazkowych bo chce sie do niech dobrze przygotowac :P czyli matma , polski, angol. jesli chodzi o przyszlosc to jeszcze nie wiem . a moiąc czerwona herbatka jaka masz na mysli ? dostane ja w aptece?