Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzę jak łachman

Czy Wy też tak nie lubicie zakupów?

Polecane posty

Gość chodzę jak łachman

Bo ja nienawidzę chodzić po sklepach za głupią bluzką czy butami i w ten sposób chodzę jak wieśniak w spranych spodniach i starej kurtce :o Jak w jednym sklepie nic mi się nie spodoba to rezygnuję z kolejnych i nie kupuję nic :o Codziennie wchodzę na allegro bo pomyślałam, że lepiej może w ten sposób robić zakupy i obejrzę pierwsze 3 strony a później wyłączam bo nic mi się nie spodobało a dalej nie chce mi się szukać... Mam 3 pary spodni i kilka bluzek, dawno nie kupiłam sobie nic nowego bo nie cierpię chodzic po sklepach. Teraz wiosna a ja nie mam co założyć :o

No, ja też nienawidzę zakupów, dlatego wszystkie ciuchy kupuję na allegro i jeszcze nigdy się nie zawiodłam - chyba po prostu mam farta :D

Gość She83
ja kiedys nie lubilam chodzic po sklepach. A teraz uwielbiam :D zmienilo mi sie samo jakos ;)

To ja wręcz przeciwnie.Jestem uzleżniona od zakupów,ale w lumpeksach.Nie mogę mieć przy sobie za dużo pieniędzy bo wszystko strace.To jest już takie konkretne uzleżnienie,że mąż musi mi kse wydzielać.A może własnie do jakiegoś lumpeksu zajrzysz?Czasami można nawet nowe rzeczy kupić w lumpie:)

Gość chodzę jak łachman
w lumpeksach to szczególne nie lubię szukać bo wszystkiego nawalone i trzeba dużo grzebać :p Najlepiej jakby ktoś od razu przyniósł mi coś co mi sie spodoba :p