Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleaa

Stanowczo protestuję!

Polecane posty

Gość uleaa

Rozumiem straszną tragedię, jaka dotknęła rodziny po katastrofie w Smoleńsku, jest mi naprawdę przykro, jednak nie zgadzam się z tym, żeby dostały one po 40 tys. oraz inne różne przywileje. A co z ojcem czy matką, która zginie np. w wypadku samochodowym , nagle umrze lub po ciężkiej chorobie, co wtedy? Dlaczego ich dzieci nie dostaną pieniędzy, dlaczego im nie sponsorują studiów? Przecież takie rodzinne tragedie dzieją się codziennie, ale nikt z rządu się tym nie przejmuje, że dzieci nie mają wtedy co jeść. Dostaną rentkę - śmieszne pieniądze, ok. 600 zł i róbta co chceta! Ja mam dwójkę malutkich dzieci, kredyt zaciągnięty na dom i jak mi lub mężowi się coś stanie, to kto nam pomoże? Oczywiście nikt. Widzę, że w tym kraju są równi i równiejsi, ludzie I - kategorii i ludzie II - kategorii. Ja niestety należę do tej drugiej grupy.

Gość nie można zapomnieć
a to ty chyba śniłaś wcześniej, że nie wiedziałaś, że tak jest :O nie zapominajcie, że to głowa państwa 🖐️

Gość wzburzonaaaaaaa
E tam,kasa to jeszcze nic.Naginane zostaja ogolne przepisy.Przedwczoraj wypowidano sie,z ekonkubina ktora utraciła partnera w tej tragedii bedzie miała wszelkie prawa do zasiłkow,rent itd.tak jaby była zoną.A przeciez nigdy konkubina nie dostaje zadnych odpraw posmiertnych za konkubenta SĄ ROWNI I ROWNIEJSI.

Gość już tu było o tym
nie ma pieniedzy na chore dzieci, nie ma pieniedzy na zabiegi ratujące zycie, nie ma kasy na refundacje drogich leków.....a dla rodziek VIPów którzy zgineli jak najbardziej, znajda się, taka Marta Kaczyńska to bidulka jest, w jedenj kurtce cały rok chodzi, buty ma na 3 sezony, a telewizor wzięła na raty oczywiście ja jakiś szaraczek zginie w wypadku to rodzina dostaje figę, uczcie sie polaczki że Jaśniepaństwo wami rządzi, macie płakac nad Kaczorem, macie finansować pasozytów, macie być głupkami którzy nie myślą i nie buntuja się a Tuski, Kaczory i inne Palikoty będa balowac na wasz koszt (a jak umra to będziecie po nich płakać, zabawne..płacz po pasozytach którzy ciągną ten kraj na dno)

Gość bvnmjh
święta prawda

Gość aniauta
POPIERAM!!!!!!!!! SA ROWNI I ROWNIEJSI, to przykre

Gość eheeeee...
rentę rodzinną zawsze po śmierci bliskiej osoby dostaje rodzina... Ż Y C I E

Gość jasne krzyczeli i wychodzili
1. Wszyscy dostaną z budżetu państwa zapomogi i dzieci stypendia 2. Sądy im zasądzą wysokie odszkodowania - mimo, że ten lot nie był ubezpieczony (wypłacane z budżetu państwa - czyli przez wszystkich podatników, bo samolot i lot był państwowy i to nie wina ofiar, że zginęli) 3. Premier przyna renty specjalne 4. Wszelkie koszta pogrzebów pokryje budżet państwa 5. Wszystkie rodziny ofiar i tak dostaną w rezultacie więcej pieniędzy niż zwykli szarzy obywatele, którzy stracili bliskich, np. - wszyscy dostaja po 40 tys. (rodziny już wysłali nr kont do wpłat, czyli jednak konta mają) plus kasę od róznych organizacji 6. Taki np. Putra - czworo dzieci jest już dawno dorosłych (28,27,25,19) , a 15 lat pracy w parlamencie p. Putry jest dość wymowne (samo oświadczenie majątkowe za rok 2008 prawie 300 000 zł, pomnóżcie razy 15). Do tego domy, auta i konta na dorosłe dzieci, małżonki i pochowana kasa. 7. przykład znanej adwokatki, która zgineła. zarabiała KOKOSY. Jedno dziecko, pracujący mąż ale oczywiście nie mają co do garnka włozyć.