Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka op

MOJA CORKA NIE JEST NORMALNA

Polecane posty

Gość matka op

Witam.Mam 2 corki.Jedna ma 28 lat,druga 25 i ma 5letnia corke ktora sama wychowuje.Problem jest z mlodsza.Od 3 lat zachowuje sie dziwnie.Nie umawia sie z kolezankami,nie chce wychodzic z domu a najchetniej to lezalaby caly dzien w lozku.Pracy nie szuka.W sumie to przerobila u 2 pracodawcow i nie wywiazywala sie z obowiazkow jako pracownica to ja zwolnili.Ubiera sie strasznie. Najlepiej w czarnych spodniach,bluzce i adidasach.Wszystko czarne. Byla ladna blondynka to zrobila sie na czarno i wyglada jak upior.O sukienkach,spodnicach czy obcasach nie ma mowy,choc kiedys bardzo lubila.Chcialam ja poznac z moim znajomym to wykrzyczala mi ze jestem nienormalna i mam dac jej spokoj. Potrafi wdawac sie w bojki bez wiekszego powodu.Ktos jej nie pasuje np. w autobusie to glosno komentuje obrazliwie.W kontaktach ze swoja corka a moja wnuczka jest natomiast inna. Uchylilaby malej nieba,wszedzie ja chce miec przy sobie,uczy ja wszystkiego,swietnie sie dogaduja. Choc mam male zastrzezenia co do jej metod.Np. mowi jej ze kazdy facet to "frajer".Pokazuje gdzie ma uderzyc,co odpowiedziec jak ktos ja zaczepi.Mala z checia jej slucha. Wiem ze moze to wina ojca tyrana z ktorym sie dlugo uzeralismy,ale starsza corka tez by musiala byc taka agresywna a nie jest.Mlodsza kiedys byla inna,kulturalna,poukladana,niesmiala.A teraz zachowuje sie calkiem na odwrot. Co mam zrobic zeby byla normalna,otworzyla sie na ludzi,mezczyzn? Kazda moja proba konczy sie jej wyzwiskami.

Gość odczynnik psi
Pierwszy krok to złożenie wniosku do sądu o odebranie jej władzy rodzicielskiej, ona jest psychiczna i te dziecko wyrośnie na takiego samego psychola jak ona :o

Gość fgffggffgfgffgfg
a starsza ma dziecko?

Gość no a co z ojcem dziecka?
ma meża? czy jest samotna matka?

Gość no a co z ojcem dziecka?
a sory, pisze ze sama wychowuje dziecko. wiec moim zdaniem to depresja jak inni piszą- spowodowana tym że samotnie wychowuje dziecko. dodatkowo napsiałas ze z ojcem tez bylo nieciekawie. musi byc zalamana tą sytuacją, że faceci w jej życiu robią tylko zło i problemy...porozmawiaj ją, sprobuj pokazać że to jeszcze nie koneic swiata i moze byc szczesliwa!!

Gość gtrewww
nie rób z niej wariatki,jest dobrą matką, poza tym faceci to frajerzy, ale powinna żyć dla siebie i nie staczać się

Gość jakie odebranie praw
chorzy jestescie? :O dziecku sie nie dzieje krzywda, nawet matka mowi, ze przy niej corka jest aniolem.

Gość odczynnik psi
Czyli co, jakbym powiedzmy wychowywał dziecko mowiąc - patrz to żyd, ich trzeba mordowac bo to nie są ludzie to też wszystko w porządku, bo dziecku nie dzieje się krzywda? Moim zdaniem, wpajanie jakiejkolwiek nienawiści dzieciom jest krzywdą psychiczną. Ale zresztą... nie mój problem więc generalnie sram na to :o🖐️

Gość matka op
Wnuczka jest dobrym dzieckiem,inteligentna i kulturalna. Moja corka nie pali,nie przeklina,nic z tych rzeczy.Jedyny problem to jej postrzeganie ludzi.Smieje sie jacy sa naiwni.Przewaznie to smieje sie z kobiet i twierdzi ze dawaja sie wykorzystywac,ze sa kurami domowymi i na kazde zawolanie facetow.Ze ona nie dalaby sie tak pomiatac.Co to za zespol amotywacyjny?

Gość kur*aaa
jaki żal to czytać . Poje*ana matka wpier*ala się w nie swoje życie. To jest JEJ życie! co na ten temat powiesz? Obcasiki, spódniczki? Nie każdemu to odpowiada! A Ci co pieprzą o zabraniu praw rodzicielskich to nic tylko współczuć.

Powinnaś ją zabrać do psychologa. Zrobić wszystko, żeby zaczęła się leczyć. Może pomogą jej leki albo psychoterapia...

Gość gtrewww
i psycholog jej wytłumaczy że faceci to ludzie, he he

Gość odczynnik psi
Twoja córka tylko udaje, ze jest silna. Tak naprawde, jest małą, słabą, żałosną dziewczyną. Wykształciła mechanizm obronny, z powodu krzywdy jaką doznała od jakiegoś faceta i teraz nienawidzi ich wszystkich oraz kobiet, które z facetami są. Poprzez swój ubiór demonstruje protest przeciw mężczyznom, nie chce byc dla nich pociągająca. Boi się, ze jej córka będzie przechodzic przez to samo, więc - w dobrej wierze zapewne - wpaja jej od małego, ze faceci to zło absolutne. Śmieje się z innych ludzi gdyż uważa, ze jest lepsza, że jest doświadczona i wie co najlepsze. Jest skrajnie niedojrzałą osobą. Natomiast, te które popierają twoją córkę na 100% doznały podobnej krzywdy. Ona potrzebuje pomocy, ale nie bedzie chciala jej przyjąc. Dlatego myślę, ze odebranie praw rodzicielskich jest najlepszym rozwiązaniem, zanim stanie się coś złego. Gwarantuję ci, ze gdyby urodził jej się chłopiec to by się nad nim znęcała.

Gość jakie odebranie praw
idz pisac takie prowokacje gdzie indziej...

Gość odebranie jej praw
rodzicielskich bedzie zajebista forma psychoterapii :classic_cool: 🖐️

Gość odczynnik psi
Jakiej psychoterapii? Jaką psychoterapie ty chcesz jej dac skoro ona z matką nie chce gadac i uważa się za najmądrzejszą, ona nigdzie z własnej woli nie pójdzie.

Gość matka op
Ojciec wnuczki nie ma z nia kontaktu.Corka jak byla w ciazy to go zostawila.Nie sadze zeby cierpiala z tego powodu.Wtedy jak z nim byla,ja z nia mialam zle stosunki.Nie chciala mnie widziec,sypiala u niego.Od ludzi dowiedzialam sie o jej ciazy,bo sie chwalila.Ale z tamtym zaraz zerwala kontakty.A jak przyszedl do niej w 8 mies to sie z nim malo nie pobila. Zadzwonila na policje i zamkneli go na 3 mies.Chodzila dumna,mowila ze choc na troche zalatwila "gnoja". Nie rozumiem jej

Gość fehhhh
psi sama jestes żałosna, pewnie latasz ze szmatą wokół swojego starego, wąchasz jego pierdy, a jak cię przeleci to idziesz do spowiedzi

Gość sama jestes nienormalna
skoro nie uchronilas dzieci przed zlym ojcem

Gość sama jestes nienormalna
Gwarantuję ci, ze gdyby urodził jej się chłopiec to by się nad nim znęcała. A to jest akurat bardzo prawdopodobne :( Wiem z autopsji. Biedny by był ten syn, a córka faworyzowana nienawidziłaby swojego brata. Wiem z autopsji :(