Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieniłam życie

zmieniłam życie a on....

Polecane posty

Gość zmieniłam życie

Dla niego zmieniłam życie... kochałam się w nim od szkoły średniej, dla niego zostawiłam innego faceta, a teraz on nie może się zdecydować... W szkole bardzo zależało nam na sobie, potem poznałam mojego ex i się rozpadło, ale zawsze mieliśmy kontakt ze sobą mniejszy lub większy ale zawsze był... Aż w zeszłym roku złożył mi smsem życzenia urodzinowe i pisał że tak żałuje że nie jesteśmy razem...od tego wszystko się zaczęło, i właściwie trwa do teraz...Z tym że sama nie wiem o co chodzi!!! Raz jesteśmy blisko, a za chwile długie milczenie.... Nie wiem co mam myśleć!!!

Gość zmieniłam życie
wesprzyjcie jakoś...

Może musicie do siebie "dorosną" Taoiści ujmują to tak: "Mężczyzma potrzebuje lat na to, by przekonać się, że subtelne energie jego kobiety mają moc twórczą i potrafią wspomóc go w doskonaleniu samego siebie. Mówi się, że trzeba siedmiu lat na poznanie rytmów ciała kobiety, siedmiu lat na poznanie jej umysłu i siedmiu lat na poznanie jej ducha."

Gość zmieniłam życie
siedmiu lat, od szkoły średniej zaraz minie siedem lat... jak długo można żyć w niepewności....!!!!

Gość zmieniłam życie
ile?? można?? niech się zdecyduje...

Gość zmieniłam życie
a może powinnam coś zrobić....??? poradzcie ale sensownie ...

Gość zmieniłam życie
jaja sobie robicie

zmieniłam życie - jasne że "coś" zrobić. Porozmawiać z nim. Jak widzi waszą przyszłość, co dalej, czego oczekuje od życia :) No chyba że chcesz się zastanawiać te 21 lat :)

Skoro dla niego zmieniłaś swoje życie, to z nim porozmawiaj, szczerze, otwarcie i zdecydujcie się czy chcecie razem być, czy nie.

Gość zmieniłam życie
pogadać... macie racje tylko mam takiego cykora... bo znam go od tak dlugiego czasu...

No ok cykor jest zrozumiały. Ale nie musisz wyciskać decyzji. Zapytaj, posłuchaj. Człowiekowi kłębią się w głowie tysiące myśli na minutę. Może ma problem to sobie poukładać. Może coś mu nie pasuje. Może .... I tak można wymieniać i wymieniać. Nauczcie się rozmawiać o relacjach między sobą. :)

Gość zmieniłam życie
dogadujemy sie na każdy temat... tylko tego poruszyć się boję!

No nie na każdy bo na ten nie rozmawiacie. Może gościu się waha właśnie dla tego że go nie poruszacie. A przecież to najważniejszy temat.

Gość zmieniłam życie
to czemu on nie może zrobić pierwszego kroku co??

He he pewnie z tego samego powodu co Ty :) Jak dla mnie to stanowi spore zagrożenie dla Waszego związku. Ktoś musi to przełamać bo inaczej co?? Będziecie gadać o pogodzie a wspólne sprawy przemilczać??

Gość zmieniłam życie
no tak faceci sa... pewnie masz racje wezme sprawe w swoje rece... raz sie zyje... ale jak cos to nawet przyjaciółmi nie zostaniemy!

He he po co ta dramaturgia :) Niech to będzie zwykła rozmowa :) Patrząc z perspektywy kilkuletniego małżeństwa życie składa się z banalnych rozmów o przyziemnych sprawach :) Życzę powodzenia:)

Gość zmieniłam życie
dzieki bardzo:) Trzymaj sie:)