Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsmutnaizła

matka mojegoo chłopaka mnie obraziła

Polecane posty

Gość mernadetta
a propos błędów ,u mnie na uczelni jest babka która ma tytuł profesora a ostatnio napisała nam kartkę odręcznie(jej pismo),że" ZAJECIA ZOSTAŁY PZENIESIONE NA ..." Publicznie wywiesiła taką kartkę z tym nieszczesnym pZeniesione

Gość XuxuyumaAj
Jagjag

Gość xsmutnaizła
No i co z tego,a to,że babka ma tytuł profesora to znaczy,że nie może zrobić błędu?A jak jest profesorem matematyki,to może akurat nie jest zbyt mocna z języka polskiego?Pomyslałaś o tym? Tak właśnie zapowiedziałam i zakazałam odwiedzin w naszym mieszkaniu,które defacto jest jej,ale ona go nam urzyczyła na mieszkanie.

Gość amaletta
Tak właśnie zapowiedziałam i zakazałam odwiedzin w naszym mieszkaniu,które defacto jest jej,ale ona go nam urzyczyła na mieszkanie. ok, starczy już tej prowokacji, teraz to juz przegięłaś

Gość xsmutnaizła
Niby dlaczego?Ktoś mnie obraża więc podjęłam kroki. NIe wiem tylko czy nie lepiej porozmawiać z nią osobiście i wyjaśnić sytuację.

Gość amaletta
Niby dlaczego?Ktoś mnie obraża więc podjęłam kroki. Może zacznij od wyprowadzki z jej mieszkania? D Te kroki byłyby o wiele bardziej adekwatne :P NIe wiem tylko czy nie lepiej porozmawiać z nią osobiście i wyjaśnić sytuację. A co konkretnie chciałabys wyjasniać? zakaz jej odwiedzin w jej własnym mieszkaniu czy to, że nie zamieżasz się z tą pania spotykać? :D, :D, :D

Gość xsmutnaizła
Dobrze,jej mieszkanie,ale ona go nam urzyczyła więc teraz nie powinna się wtrącać i odwiedzać.Ja jestem Panią domu i to ja o wszystkim decyduję.Mieszkanie ma 150 m2 i to ja o to wszystko dbam a nie ona!

Gość amaletta
więc teraz nie powinna się wtrącać i odwiedzać. :D, :D, :D, :D - z tego co pisałas wyglądało mi na to, że to ty ją odwiedziłaś, a więc to ty sie wtrącasz Ja jestem Panią domu i to ja o wszystkim decyduję. :D, :D, :D - zwłaszcza, jak kobieta zmieni zdanie w kwestii użyczenia Mieszkanie ma 150 m2 i to ja o to wszystko dbam a nie ona! :D, :D, :D - kazdy najemca ma obowiazek zadbać o przedmiot najmu, zwłaszcza sieli uzytkuje go bezpłatnie

Gość xsmutnaizła
amaletta ile masz lat? Widzę,że bardzo lubisz poniżać innych i nie widzisz w tym nic złego.

Gość nie powinnas obrazac sie
na matke, tylko na swojego chlopa, ze nie mysli o Tobie na powaznie. Oficjalnie jestes dla niej znajoma jej syna - ani zona, ani narzeczona, dziewczyna to jak nastolatki, partner brzmi dziwnie dla starszych osob. co kobieta miala powiedziec? dobrze powiedziala. ona pokazala jaki stosunek do Ciebie ma jej syne, a Twoj chlopak - nic powaznego. Jesli myslaby o Tobie powaznie - matka wiedzialaby o tym pierwsza.

Gość amaletta
poniżać? nie znasz znaczenia tego słowa dziecko... Ponizenie kogos to jest wtedy, jeśli się na przykład mieszka za darmochę u kogoś w mieszkaniu i jednocześnie wyraża się o nim tak jak ty o matce twojego mena, żądając zerwania kontaktów

Gość nie powinnas obrazac sie
po Twoich wypowiedziach widac, ze ciezki masz charakter, wiec moze to i powod jej niecheci wobec Twojej osoby

Gość martynkoska____23
ale durni jesteście...jasne, że do dupy powiedziała, tez jestem 5 lat z facetem i nie wyobrażam sobie takiego tekściku, znajoma to znajmoa, znajomych ma sie mnóstwo i zazwyczaj są bez znaczenia, na takie zwykłe Hej, co innego przyjaciele a jeszcze co innego poważna, długoletnia dziewczyna per partnera

Gość xsmutnaizła
Ja mam ciężki charakter?

Gość martynkoska____23
autorko przestan sie wczuwać, na drugi raz uprzejmnie zwróć się do mamy chłopaka słowami- przepraszam bardzo ale po 5 latach spędzonych z Pani synem czuję się bardziej jego przyszłą żona aniżeli znajomą. i koniec tematu. Pamietaj- żyć będziesz z synem a nie z jego mamą ( choc zdarzają się wyjątki)

Gość pytanie czy moze
czuc sie jako przyszla zona. Jakos chlopak olal sprawe i nie obronil swojej ukochanej..