Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalenah_28

co jest ze mną nie tak??

Polecane posty

Gość ghjgjgjhgjgj
moim zdaniem autorka nie ma pecha, tylko po prostu nie jest rozsądna i jest ślepa kierując się doborem facetów. w ogóle nie myśli i skutek jest jaki jest. jak sobie pościelisz - tak się wyśpisz. trzeba było się zastanowić rozpoczynając związek z panem X a potem panem Y czy Z jak to będzie w przyszłości, czy dobrzy to kandydaci, czy nie, no ale jak jak się kieruje dupą, to potem efekt jest w postaci dzieci z różnymi facetami i samotność za błędy. myśl dziewczyno, myśl! masz 28 lat i 2 dzieci a rozum 17-latki.

Gość autorko a mozesz zdradzic
slub gwarantuje twojemu dziecku i tobie to samo nazwisko i niestety ale szacunek spoleczenstwa - w sensie nie panienka z dwojka dzieci, kazde z innym, ale matka - w domysle zona czy rozwodka - z dwojka dzieci. a tak kazdy mysly: uuuuu dawala dupy kazdemu i wpadla z dwoma. slub daje ci takze wieksze szanse na zabezpieczenie materialne bytu dziecka.

Gość kamiśka1wi7
ONA SIĘ ŻALI, CHWALI, CZY CHCE ZAGADAĆ?

Gość nie widzisz roznicy miedzy pan
na a zona? slub wskazuje ze jednak dziecko - nawet jesli bylo wpadka - masz z tym, z kim chcialas miec, bo za niego wyszlas, a nie ze masz dziecko bo akurat owczesnemu amantowi na gumy braklo :P

Gość inni cie biora od tylu, od prz
odu i na tylnym siedzeniu samochodu :P :D

Przyjęłam słowa krytyki i wiem za co płacę,za głupote,czas na rozsądek..choć o dzieci dbam i żyje dla nich a nie jestem kurwą ulicznicą co dzieci na śmietnik wyrzuciła,bo byt mają bez tatusiów..dzięki wam

Gość ggdgdgd
gdgdgfgfd