Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość len-oczka

Gdzie mam szukać faceta lekkich obyczjaów?

Polecane posty

Gość andreeespoool
len oczka.. a może tak przejdziemy w inne miejsce? bo chyba nie bedziemy o takich sprawach rozmawiac na tym forum?

Gość akacjowapani
len-oczka :-) i ile ty masz lat :-)

Gość akacjowapani
len-oczka czyzbys juz była stara :-)

Gość len-oczka
możesz pisać po angielsku....i tak połowa nie rozumie:)

Gość len-oczka
jeśli wiek 32 lat oznacza starość możesz zatem zaliczyć mnie do grupy geriatrycznej:)

Gość akacjowapani
len-oczka nie badz taka pewna ,z enie rozumie :-) a poza tym czym ty sie chwalisz,tym,z eznasz j.ang :-) i szukasz faceta do seksu za kase :-) przeciez to wstyd dla kobiety :-)

Gość andreeespoool
słuchaj ja teraz wychodze z domu.. zajrzyj jutro do tego tematu, to sie dogadamy. narazie

Gość akacjowapani
len-oczka ;-) no to musisz miec nieźłe zboczone wymagania ,ze w tym wieku szukas zfaceta z akase :-) a moze ty szukas zfaceta na ktorego nasrasz :-)

Gość len-oczka
akacjowapani, nikt nie każe tobie robić to co robię ja, nie namawiam cię więc tym bardziej nie rozumiem dlaczego tak bardzo mierzi cię mój wątek i decyzja o własnym losie skoro ona w żaden sposób nie łączy się w twą osobą nawet w najmniejszej swej części. co zatem wprawia cię w irytację i niepokój skoro nic z tego nie masz?

Gość len-oczka
andreeespoool Of course, papa, though I doubt you would come back here tomorrow.

Gość akacjowapani
len-oczka ;-) mnei to wisi co ty robisz,ja sie z ciebie tylko nabijam i wspołczuje bardzo :-) cos mi sie wydaje ,ze ty chcesz na tejk meskiej kurwie nieźle sobie pojezdzic :-) nastac,naszczac do geby,dobrze złoic go jakims pejczem,podduszac :-) No bo nei wyobrazam soebie tego,z enormalna ,fajna kobietka nie ma satysfakcji z fajnymi facetami w łózku.No chyba,ze ma zboczone marzenia i to naparwde zboczone :-)

Gość len-oczka
normalny.I979, nie , nie spodziewałam się że znajdę tutaj faceta odpowiedniego, oczekiwałam raczej odpowiedzi na pytanie gdzie go mam szukać, ale takowej jednoznacznej też nie otrzymałam

Gość akacjowapani
len-oczka :-) przeceiz takim pytaniem ,gdzie mozna szukac kurwe meska zrobiłąs sobie obchiach :-),z emyslec nie potrafisz :-) od czego masz google.pl :-) Wystarczy wpisac hasło-meska agencja towarzyska :-) w szkole,na informatyce dostałabys 1 z umiejetnosci wyszukiwania wiadomosci,jakichkolwiek wiadomosci :-)

Gość len-oczka
akacjowapani, cel był inny:) Ps...Wciśnij jednocześnie: ctrl, alt i strzałkę w dół.....dowiesz czego tu tak naprawdę szukałam:)

Gość len-oczka
normalny.I979 to kliknąłeś jednocześnie...ctrl, ale i tab:)

Gość len-oczka
mam chrome....więc coś spaproczyłes:d

Jaki ty masz język giętki , a nawet ci dialog wychodzi super gimnazjalista się przełamał , aby tak dalej może kiedyś pokażesz swą prawdziwą twarz tak trzymaj.

Gość semsntykaaa
normalny.I979 ------Cha,cha,cha :-) uwieśc kobietę która chce zapłacić facetowi aby ja przerżnął.:-)

Gość len-oczka
linux ma swoje zalety i wady...podobnie jak mac czy windows

Gość andreeespoool
hmm patrz.. specjalnie po imprezie wpadłem na kompa, by nadać wiadomość... także kobieto, jezeli Twoja propozycja byla realna to żądam by zmienić 'lokal' .. nie mam zamiaru tutaj sie dogadywać

Gość len-oczka
andreeespoool jeśli twoje lenistwo teraz i tutaj jest aż tak wielkie to co będzie dalej czy w łóżku będę również musiała ciebie zastąpić wibratorem?

Gość andreeespoool
podszyw...

Gość len-oczka
normalny.I979, i jest was dwóch lub trzech jak sie okazuje:) myślałam raczej o innych zaletach linuxa...a babki lecą na maca:P

Gość len-oczka
normalny.I979 , ale który text,,,,,przytocz:)

Gość andreeespoool
len ... to jak w koncu? wciaz propozycja aktualna.. chce sie dogadac, nie mam zamiaru pieprzyc ciagle glupot

Gość len-oczka
to nie pieprz tylko skonkretyzuj swoje wymagania

Gość len-oczka
łatwe zdobycze są asexuale

Gość andreeespoool
len - oczka słuchaj mnie kobieto teraz bo nie bede sie powtarzał.. spełniam Twoje warunki i odpowiadam Ci , ze moge realnie przemyslec tą oferte.. tylko jedno ale.. ja nie zamierzam o takich sprawach pisac na tym forum.. wiec jezeli naprawde chcesz zrealizowac swoją fantazje to chce zmienic lokal.. np na gg, teraz..

Gość len-oczka
tak....ja stawiam....ale też muszę poznać widełki możliwości i oczekiwań tego pana:)