Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystyna59

Nienawidz dziecka córki!

Polecane posty

Gość krystyna59

Moja córka kilka miesięcy odeszła od swojego męża, od męża który ją bił, źle traktował a teraz ja musze patrzeć na owoc tego nieudanego związku.

Gość olasz
co winne jest to biedne maleństwo...ono potrzebuje teraz dużo miłości...

Gość krystyna59
A to moja wina że moja wnuczka kojarzy mi się z oprawcą mojej córki? moja córka wiele wycierpiała przez tego człowieka, płakała po nocach.

Gość i co w związku z tym..
????????????

Gość olasz
wiem że to nie jest takie proste ale ona mogła wcześniej odejść od tego drania...a teraz cierpi niewinne dziecko za ojca błędy...

Gość żebyś tak zdechła starucho

Gość krystyna59
Uważam że moja córka mogła usunąć ciąże 5 lat temu, teraz nie miałabyśmy takiego problemu. To są geny człowieka który skrzywdził moją córke.

Gość nie moge w to uwierzyc
wiesz nie moge ciebie zrozumiec masz chyba ze soba klopoty idz do psychologa!

Gość durna prowokacja
:o

Wygląda na to że wszystkie dzieci z patologicznych rodzin i nie udanych z tego powodu związków powinny byc dawno wyskrobane czyli jakaś 1/3 społeczeństwa. Faktycznie chyba jakaś durna prowokacja albo durna baba która za takie myśli powinna kiedyś odpokutować.

JESZCZE BĘDZIESZ POTRZEBOWAŁA POMOCY WNUCZKI MASZ TYLE LAT ILE MASZ PAMPERSY CI MOGŁA BY ZMIENIAĆ ALE ZA TO ŻE JESTEŚ TAKA ŚWINIA ZAPOMNIJ!!!!

Gość Duszyczkaa24
Głupia stara baba.... Na mózg Ci padło...jak możesz tak o swojej własnej wnuczce mówić? Jędza stara

Gość krystyna59
Żadna z was nie powinna mnie oceniać. Jestem ciekawa jak wy byście się zachowały na moim miejscu. To jest wnuka przez mnie niechciana.

Gość olasz
najlepiej zrobisz jak będziesz jej to codziennie powtarzać (że jest niechciana) to może coś sobie zrobi i będziesz miała święty spokój...żal mi ciebie i bogu dziękuję że moje dzieci mają innych dziadków

UWażam, że to prowokacja! ale jeżeli nie to współczuje Twojej córce takiej matki, a przede wszystkim wnuczce takiej babki :o i powinnaś iść do jakiegoś psychologa czy psychiatry, bo Twoja nienawiść do tego niewinnego dziecka jest chora! i jestem przekonana, że kiedyś pożałujesz tego co tu napisałaś! :o

dziwie sie ze masz czelnosc nazywac sie matka, moglas jej pomoc wtedy kiedy sie nad nia znecal a nie teraz pisac takie rzeczy pomyslalas choc przez chwile idiotko ze twoja corka kocha to dziecko!!!opanuj sie albo wlasciwie nie jak bedziesz je obie tak traktowac zostaniesz sama a niewiele ci tego czasu zostalo.PRAWDA!!!

Gość aniatay
dlaczego usunieto moj post do krychy!

Gość kryśka to świnia
ty babsztylu obleśny , idź weź se mózg usuń i mam nadzieje ze cie córka do domu starców odda , i to do państwowego .