Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozstepowa!

Strasznie wygladam po ciazy

Polecane posty

Gość Rozstepowa!

Rozstepy-ramiona,uda,pupa,za kolanami,brzuch,wielka falda skory na brzuchu Wyrosly mi wasy:-o doslownie! Mam wasy po ciazy! Wiem,ze hormony,bylam u lekarza,przepisal tabletki,juz nie wyrastaja,ale nie kazal usuwac,bo beda rosly:-o Czuje sie okropnie,nie sypiam z mezem,zdjelam w lazience lozko..Jestem straszna:(

Gość mrumrumruu
dokladnie tak:) bedzie dobrze :) uszy i cycki do góry :)

Gość grubaska maryska
ale rozstepy nie znikna! Sa dlugie i okropne,nawet na plecach az do lopatek!

Gość ZASILEK TYLKO
wszystko bedzie dobrze :) na rozstepy sa kremy, poza tym Twojemu mezowi chyba podobasz sie taka jaka jestes a nie taka jaka jestes po ciazy?

Gość jasne..............
zalezy od kobiety-jedna dojdzie do siebie, inna nie. Ja jestem dwa lata po porodzie i moj brzuch to pomarszczony od rozstepow, zwisajacy flak. Rozstepow mam pelno, choc w ciazy i po smarowalam sie kremami, ktore mialy zapobiec ich powstawaniu. Schudlam sporo-16 kg i wygladam jeszcze gorzej-piersi mi opadly troche (przed ciaza mialam duze-70 D a po porodzie juz wogole-rozm. 75 G, obecnie nosze rozmiar 70 F), do tego pojawily sie na nich rozstepy. Na udach, posladkach i boczkach tez mam wstretne rozstepy. Schudlam, ale wcale nie czuje sie z tym dobrze-wygladam gorzej. Przed ciaza wazylam 48 kg, chcialam dojsc do tej wagi- zaraz po porodzie mialam 56 kg (podczas porodu i pobytu w szpitalu ubylo mi 10 kg) i czulam sie zle-do tego wygladalam jak bym nadal byla w ciazy-gdy tydzien po porodzie wybralam sie do sklepu kupic majty wyszczuplajace, ekspedientka stwierdzila-pani to chyba na dniach rodzic bedzie... W miare uplywu czasu godze sie jednak ze swoim wygladem-jak zatuszuje flak odpowiednim ubiorem, wygladam calkiem niezle. najwazniejsze, ze moje dziecko jest zdrowe a moj maz nigdy nie dal mi odczuc, ze jestem teraz nieatrakcyjna, wrecz przeciwnie.

Gość i słusznie
"Czuje sie okropnie,nie sypiam z mezem,zdjelam w lazience lozko..." I slusznie! Po co komu w łazience wiszące łozko! :classic_cool:

rozstepowa na wąsiki polecam rozjasnianie! wloski staja sie niewidoczne! co do reszty- samoakceptacja! Co sie stalo to juz sie nie odstanie ;)

Nie martw sie 🌼 Ja po ciazy mialam 8kg potem jesczze rzytylo mi sie 4 :O i jest tak raz chudne raz tyje. Juz nie mam sily do tego wsyztskiego. Dzis rano M sie mnie pyta czy " znowu" przytylam :O A ja teraz jestem przed @ i puchne. nIE WIEM DLACZEGO NIE MOGE ZWALIC TYCH CIAZOWYCH KG. aITORKO NIE PRZEJMUJ SIE GLOWA DO GORY ja ur 10mcy temu i jeszcze nie doszlam do wagi sprzed ciazy a Ty juz tyle schudlas , zazdroszzcze.

Gość myszsyzjka
wszystko będzie dobrze :O hm... cóż za obłudne pocieszenie rozstępy w takiej ilości jaka pisze autorka (ramiona,uda,pupa,za kolanami,brzuch, ) nie znikną !!!!! nawet cud kremy nie dadzą rady moga trochę tuszować ale nie znikną wielką fałda na brzuchu trzeba likwidować cieczeniami a nie biadolić wąsy znikną pod wpływem hormonów ( trochę to trwa) swoja droga chyba trochę się zapuściłaś przed w ciąży i po ciąży i nagle doznałaś szoku bo być ze mąż zaczął zerkać na szczupłe bo tak pewnie byś nic ze sobą nie zrobiła

Co to znaczy cieczeniami???? A skąd wiesz że rozstępy nie znikną??? Może autorka topiku wybierze się na mezoterapię? Ale Ty już wiesz, że mąż ogląda się za innymi,brawo

Gość 40tysiecy
widzialas kendre wilkinson, bylego kroliczka playboya? nie martw sie kochana nikt nie jest idealny, a pomysl masz dziecko inne daly by sie za nie pocwiartowac;-)

Gość BuRaK PaSTeWny
" wszystko będzie dobrze hm... cóż za obłudne pocieszenie " Duzej (jak nie wiekszej) czesci kobiet pomaga takie trzymanie sie fikcji, wiec niech twardo wierzy :D.

Gość bele de jour
ja tez po ciazy wygladam nieciekawie. Dlatego zaczynam cwiczyc, biegac, rowerek i dieta oczywiscie. Niema to jak uzalac sie nad soba zamiast wziac dupe w troki i cos zrobic