Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opikopik it

Czy warto zadzwonić do chłopaka po 4 miesiącach ciszy ?

Polecane posty

Gość opikopik it

Czy warto zadzwonić do chłopaka po 4 miesiącach ciszy ?

Gość M a r i n a
A po co się narzucać? Facet pomyśli, że jesteś desperatką.

Gość opikopik it
I to on przerwał nasz kontakt , chociaż nie wiem co się tak naprawdę stało Dzwonił jednego wieczoru , wszystko było fajnie powiedział, ze się spotkamy za 2 dni a póżniej cisza . Wiesz , ale mi nie zależy czy ktos pomyśli o mnie, że jestem desperatką bo nie narzekam na brak powodzenia.

Gość też tak miałam
facet z dnia na dzień przestał się odzywać zniknął i choć mieszkaliśmy na tym samym osiedlu to niegdy się nie zdarzyło, żebysmy gdzieś się przypadkiem spotkali ja nie dzwoniłam bo poczułam się porzucona i urażona po 7 latach jechaliśmy razem tramwajem, podszedł do mnie, gadaliśmy dostał pierdolca kompletnego na moim punkcie odprowadził mnie pod dom wziął mój numer, zaraz po tym jak weszłam do domu zaczął wydzwaniać, pisać smsy że fajnie, że mnie spotkał, żebyśmy gdzieś wyszli razem na weekendzie na drugi dzień zjawił się u mnie w pracy (pracuje w sklepie) i stał przy mnie 3 godziny zaczęłam alergicznie na niego reagować i w końcu musiałm spławić palanta ostrym tekstem wtedy kiedy zniknął, płakałam i myślałam, że kocham i nie dam rady bez niego później byłam szczęśliwa, że z nim nie byłam nie dzwoń jest mnóstwo fajnych facetów na świecie