Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnhgnhgnhnhnhnhdd

boje sie go to zły człowiek-co robic?

Polecane posty

Gość hnhgnhgnhnhnhnhdd

moj byly chlopak zerwalam bo byl toksycznym czlowiekiem szarpal, obrazał,wmawial ze jestem glupia,pił i awanturowal sie nienawidze go mimo ze zerwalam 2 miesiace temu on wciaz chce wrocic błaga mnie o powrot tzn blagał bo wczoraj stwierdził ze kupil zyletki i podetnie sobie zyly nawet mi napisal o ktorej godzinie;/ pisał ze albo wroce albo sie zabije i mu to wszystko jedno;/ co chwila pisał dzwonił groził jest chory niepoczytalny zły boje sie go ale nie chce miec na sumienu co robic? nie zabił sie niby bo obiecałam ze wroce nie chce ale chciałam to odwlec najgorsze ze on chcial to zrobic w waznym dniu dla mnie sukinsyn bez sumienia;/

Gość dsafdsa
myślałem że komorowski. ja się go boję 🖐️

Gość zadzwon na policje
pokaż te wiadomosci o "samobójstwie" i daj jego namiary. wtedy będziesz mogła w 100% powiedziec ze masz czyste sumienie. Teraz własciwie też możesz bo nie odpowiadasz za niego.

Gość ja też mądra nie byłam
nie obiecuj,on nic sobie nie zrobi a nawet jeśli to będzie to jego głupota,nie możesz nic sobie zarzucić.

Gość jgcytdfctrdfcxrtd
a co policja zrobi? poinformowalam jego rodzine oni twierdza ze jest dorosly i sam za siebie odpowiada nie myslałam ze to taki zły czlowiek;(

Gość jgcytdfctrdfcxrtd
UP

Gość cgnvgnvg
hej ! Nie przejmuj sie ..on sien ie zabije. Bierze Cie na litosc.. a nawet jesli to zrobi to ..jednego imbecyla mniej ;-). Jestes bardzo dzielna ze olalas gada!

Gość Monique26.11.1984
Przeciez go nie olala, bo powiedziala, ze wroci :D

Gość głupia dupa
nie daj sobą manipulować i nawet nie obiecuj takich rzeczy, że wrócisz i będziesz się zadawać z taką patologią :o jak chce to niech się zabija, szantażowanie samobójstwem to już jakaś kompletna dziecinada, skoro tak mu źle to goł on, niech się tnie, a ty olej, bo do końca życia się nie uwolnisz od popierdoleńca 🖐️

Gość cgnvgnvg
oooj tam opiwiadasz ;-) olala go na dwa miesiace to i tak duzo ! A teraz droga autorko ! ATrzymaj sie dzielnie nie odpisuj na smssy nie dawaj znaku zycia..odwali sie za jakis czas ;-) czy on jest psycholem ? Hmm a moze to tylko urazona duma meska ? moze ma jakies DZIWEN poczucie wlasnej wartosci ktore zburzylas .. wiesz to w koncu Ty skonczylas.. to dla faceta straszna trauma.. zwlaszcza takich typow ..

Gość Dmamamhdgj
Normalny to on nie jest:/boje sie go i nie wiem co dalej ...niechce zeby sie zabil ale jak wroce to bede zyla w piekle wiem to napewno

Gość player111111
myslalem ze mowa o komorowskim

Gość Kukurerek
a chuuj niech się tnie jednego patałacha mniej

Gość thgthtyhyhh
up

Gość nooo faktycznie 0/10

Gość Autorjabaaa
Nie wiem co robic?isc na policje?tco mam powiedziec im?co zrobia?

Gość amaletta
najgorsze co możesz zrobic to ulec tej presji... poinformuj rodzinę, idź na policję i POWIEDZ PANU< ŻE NIE BĘDZIESZ Z NIM BO NIE BYŁAŚ Z NIM SZCZĘŚLIWA< A Z LITOŚCI (ŻEBY SIE NIE POCHLASTAŁ) TO BYLOBY KOMPLETNIE BEZ SENSU 99 na 100 takich "samobójców" nie spełnia swoich gróżb

Gość amaletta
A ten 1/100 spisujemy na straty ?? Ależ skąd..ze świadomoscią, że obcujemy ze świrem, zaciskając z obrzydzenia zeby sypiamy z nim, aby sobie krzywdy przypadkiem nie zrobił.. :P

Takich słów nie można bagatelizować. Ty nie możesz mu pomóc, bo przecież nie chcesz z nim być, ale możesz poinformować jego rodzinę. Miałam tak samo. Mój były miał obsesję, wiedziałam, że to zrobi, nikt mnie słuchał. Nie chciałam wrócić do niego, więc popełnił samobójstwo.

Gość ja wlasciwie mam tylko jedno
moj byly chlopak zerwalam bo byl toksycznym czlowiekiem szarpal, obrazał,wmawial ze jestem glupia,pił i awanturowal sie nienawidze go mimo ze zerwalam 2 miesiace temu on wciaz chce wrocic błaga mnie o powrot tzn blagał bo wczoraj stwierdził ze kupil zyletki i podetnie sobie zyly nawet mi napisal o ktorej godzinie;/ pisał ze albo wroce albo sie zabije i mu to wszystko jedno;/ co chwila pisał dzwonił groził jest chory niepoczytalny zły boje sie go ale nie chce miec na sumienu lepiej miec swira na sumieniu niz pozwolic by wariat taki jak on krzywdzil innych np twoje potencjalne dzieci- niestety sie facet nie zabije... albo go sama sprzatniess albo zwiejesz gdzies od niego