Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luki24

szukam męża...wlkp:)

Polecane posty

pewnie tak, jutro zajęcia odwołane takze pewnnie rower i auto jutro ponoc kupuje takze weekend zleci:)

ALe jak PONOĆ?albo się kupuje albo nie :P Ja obiecałem sobie że zacznę biegać, ale nie mogę się zmusić

bo musze sie z tym "przespac" o bieganiu mi nie wspominaj bo ja czesto mam chec ale na tym sie konczy:P

no to tak jak ja, ale to zrobie Ty chociaż rowerem pojeździsz-a to już coś Jakie auto kupujesz?

peugeot 206 malutkie ładna linia, takie typowo kobiece...(poprzednie rozbiłam:() i czas na inne

ja zaczynałam od malucha...po renault,opla astre,mercedesa,pozniej była toyota yaris,PitiCruiser...wiec jak wsiadłam w automat to zderzenie z kierownicą podczas nauki obracania jedynie prawą nogą okazało się dosc bolesne w skutkach :Oaz w koncu wylądowałam na własnych dwoch i komunikacji miejskiej...się zbiera na renault...jedno mam tylko marzenie i mozecie mnie zbesztac za to rowno...ileśset na godzinę motorem :O zobaczymy...:P

ja skasowałam renaulta.... i to moje pierwsze auto to bedzie drugie... nie zmieniam aut od tak, zreszta wiadomo finanse a ja smarkata

Też oststnio myslałem o motorze, ale jak zwykle zabrakło motywacji :P Nie mam ciekawego zajęcia-ot tak, coś tzreba robić w życiu

rcze...takiego rodzaju adrenaliny jeszcze w sobie nie czułam i mnie korci...jak kupisz sprzęciwo zabierz mnie na jazde próbną Warczy;)

Nie wiem czy do tego czasu jeszcze będziesz mieć ochotę :) pozatym na jeździe próbnej nie lata się pare setek :P Dobra, dobra-studiuje

łolabonga :O mam motocyklową kurtkę :P będę sie komponowac :P alle jak nie chcesz :P mowi sie trudno i kocha sie dalej :P:P:P:Pzostawiam Was i przepranx za naruszenie spokoju :P

to nie to że ja nie chcę :P Luki podrywsz mnie :) nie dobrze jest pisać na tym forum o sobie, bo się traci urok, a narazie wszyscy tu lubią warczypsa. Może Ci kiedyś opowiem. Skąd się wziął Twój nick?