Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luki24

szukam męża...wlkp:)

Polecane posty

Gość hdfhdf
To nie dobrze :(

Gość a może ja?
Luki podaj jakies cechy kandydata:)

Nie, dzisiaj wszyscy oglądają telewizję, zresztą ja też mam trochę pracy No właśnie , a Ty czemu przed kompem??

ja tez przed tv wiadomo... ale pisze jeszcze prace na zaliczenie takze sie nie nudze:/

Gość a może ja?
Luki...nie mów mi ze nie masz,bo to kit. Jak bedzie chciał ale jest po rozwodzie albo ma np.: 40 lat albo jest łysawy, albo nizszy od ciebie itd? Zawsze sa jakies warunki do spełniena jesli nie wyglad,kasa,rozum

do a może ja... wiadomo ze nie starszy pan(30 i wiecej) najlepiej nie palący, z własnym autem bo dupy ja mu wozic nie bede, i takie tam...

ja mam inicjowac randki... bez przesady... dzis bylam na spacerze i jakos nikogo odpowiedniego na randke nie spotkalam

A co jesteś jakaś gorsza, że nie możesz inicjować? :) Pewnie nie spotkałaś na spacerze bo wszyscy chodzili pieszo :P

Gość a może ja?
no luki...to musze cie zmartwic...to co dla ciebie wiadomo, dla innych nie musi a jesli takiego szukasz jak piszesz, to niestety nie jest dobrym kandydatem. Facet dojrzały do zwiazku jest w miazdzacej przewadze po 30ce,bo taki jest teraz minimalny okres dojrzałosci emocjonalnej, wiec poczytaj troche o rozwiju zanim okreslisz kryteria

chej dziewczyny a g n i e s z k a _ , luki24 to co piszeszecie o facetach jest nieprawdeziwe a przynjmniej nie sprawiedliwe bo tak jak jest pełno wykolejonych babek :( to tyle samo facetów

mysle ze faceci nigdy sie zupełnie nie rozwina... a co byles chetny, i nie spelniasz moich minimalnych wymagan

ta 30-stka tyczy się też dużej większości kobiet! No ale zdażają się wyjątki, i koleżanka ma pewnie takie mniemanie o sobie? :)

teraz trafic na "normalnego" w kazdym tego slowa znaczeniu to trzeba miec szczescie:)