Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie okropnie

Kurwa ale mi zle. Znacie jakas metode na to zeby sie rozweseilic

Polecane posty

Gość nie wiem jak sie przedstawic
3 latka:) w ogole jak dzisiaj rozmawiala z prababcia to malo sie nie posikalam ze smiechu (z rok sie nie widzialy)

o moj kolega kiedys chcial sobie tak adidaski wysuszyc.... za pare stowek... haha na nogach mu sie rozklejily:))))))

Gość czuje sie okropnie
Fajna musi byc ta Twoja corka. Takie dzieciaki potrafia poprawic humor zwlaszcza w tym wieku:)

Gość czuje sie okropnie
Moze jeszcze dalo sie go jakos naciagnac hehehe :) Z adidasmi mogloby byc gorzej:)

Gość czuje sie okropnie
:)

oj wesoolo wesolo ;-))))))) mowi mi ze jestem sliczna piekna niesamowita kochana mila i to wszystko w jednym zdaniu:)

Gość czuje sie okropnie
Juz mi weselej :) Moja bratanica jest tez niesamowita. Trzeba na nia uwazac bo bierze cos do reki a pozniej zwiewa najszybciej jak sie da.

Gość czuje sie okropnie
Wiekszosc ludzi to egoisci. Wola nie widziec, nie pomagac. U mnie jest inaczej. Czasami czuje sie niepotrzebny. To okropne uczucie. Czuc sie niepotrzebny komus, mimo ze bardzo sie chce.

Dołącza do grona tych, którzy mają zjazd nastroju. U mnie może bardzo źle nie jest, ale świetie też nie. I oczywiście chodzi o faceta ;)

Moja znajoma powiedziała mi kiedyś, że "docenia się osoby, które tylko trochę pomagają". We wszystkim jest potrzebny umiar. Nie uzależniaj swojego szczęścia od innych.

Gość czuje sie okropnie
I to mnie tak bardzo doluje. Nie wiem moze jakis dziwny jestem.

Gość czuje sie okropnie
Moze masz racje jedna mała m . Moze czasami warto jest pogodzic sie z czyjas wola. Nie narzucac sie niepotrzebnie. Mimo najszczerszych checi. Mimo wszystko boli mnie to troche.

Gość czuje sie okropnie
Dobrze jest czuc se komus potrzebnym. Dawanie daje duza radosc, zwlaszzca osobie ktora jest wazna w zyciu. Nikt nie chce czuc sie neipotrzebny.

Mnie bardziej dołowało to, że każdy ode mnie czegoś chce na siłę, oczekiwano ode mnie zmiany moich planów, bo ich sprawy były w tej chwili najważniejsze. Nie potrafiłam odmawiać. Dostałam bęcki i już się nauczyłam :)

Gość czuje sie okropnie
Tak, tak. dawac sie wykorzystywac tez nie ma co. To jest druga strona medalu. Asertywnosc tez sie przydaje od czasu do czasu.

Długo uczyłam się asertywności, aż się nauczyłam i teraz jest mi zdecydowanie lepiej, myślę, że innym wokół mnie także.

Gość i cyk! koda. i cyk!
Kodeina rozwiąże Twoj problem.

Gość czuje sie okropnie
jedna mała m moze masz racje. Gorzej jakbym odmowil pomocy, a ja sie martwie czyms zuplelnie odwrotnym. Moze masz racje. Moze nei ma sensu sie narzucac, mimo najszczerszych checi.

Gość czuje sie okropnie
A to na pewno. Kiedys tez mialem ten problem. Nie potrafilem odmowic. A pozniej bylem na siebie zly. To bardzo wazne zeby umiec komus odmowic, nie robiac sobie przy tym wrogow przy okazji.

Nie wiem jaki masz problem. Więc nic Ci w tej kwestii nie powiem. To zależy co nazywasz narzucaniem się. Bo dla Ciebie może to być narzucanie się, a dla kogoś np ulga w kłopocie. Też z tym różnie bywa, dlatego mamy rozum.

Gość czuje sie okropnie
Kodeina to taka substancja psychoaktywna. Wystepuje w roznych popularnych lekach. Przy duzej dawce powoduje odprezenie, omamy sluchowe i wzrokowe.

Gość czuje sie okropnie
Raczej to nie bylaby ulga dla tej osoby skoro nie chce ona naszej pomocy. Bardziej byloby to narzucanie sie. Z drugiej strony chcialoby sie pomoc a nei mozna.