Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynka88899

Pomozcie, mam powazny problem!!!

Polecane posty

Gość katarynka88899

Pracuje w sklepie, mam kontakt w wiekszosci z mezczyznami i tak o to, pewnego dnia zagadal do mnie pewien facet. Spodobal mi sie fizycznie, tzn, z wygladu. Zgodzilam sie na kawe, ktora zaproponowal. Bez zobowiazan. Jestem wolna, nie mam dzieci, wiec pomyslalam, ze jest to swietna okazja, by byc moze spotkac fajnego mezczyzne, bo powiem szczerze, mam juz 32 lata. Randka, badz tez spotkanie przebieglo mile i zwyczajnie. NAjgorsze wydarzylo sie potem. Otoz, skonczylam prace, bylo juz ciemno i ON czekal na mnie pod sklepem!! Wystraszylam sie, bo nie na tyle sie znamy, by takie niespodzianki mi robic. Powiedzialam mu, ze nie chce sie z nikim spotykac i przede wszystkim nie zycze sobie, aby ktokolwiek mi sie narzucal. A teraz on przychodzi do sklepu i wrecza mi listy, ktore maja po 5 stronic i w niej m.inn. wiersze milosza. On ma 38 lat i uwaza, ze woli pisac listy niz smsy i dzwonienie. Nie wiem co o nim myslec...

Gość prawda jest __taka
oj podejrzany typ ,obstawiam świr

Gość o matko przestraszyłam sie
oglądałam kiedyś filmy dokumentalne o seryjnych mordercach i od razu mi się skojarzył

Gość katarynka88899
wlasnie do mnie dzwonil, co robic? Nie jestem zbyt stanowcza i pewna siebie osoba, dlatego trudno mi powiedziec mu: spierd.alaj po prostu. Facet jest oczytany i lubi pisac, ale czy to normalne? Czuje sie osaczona przez niego!!!

Gość ulice
kochana, najwyzszy czas nauczyc sie stanowczosci, bo moze byc nieciekawie! badz zimna i stanowcza, nie histeryzuj, nie tlumacz sie, uwazaj, jak wracasz do domu, zeby za Toba nie lazl. Konsekwencja i zelazne nerwy to podtawa!!

Gość ulice
poszukaj sobie matriałów w sieci o kimś takim jak STALKER i o tym, jak sie bronić przed nim, bo wlasnie z takim stalkerem masz do czynienia!

Gość katarynka88899
heheh prawie jak stalker.. :-) to nie prowokacja, mam powazny problem, nie szukam klopotow i nie wiem co to za facet i na co go stac, jestem w dosc nieciekawej sytuacji ze wzgledu na swoja prace...

Gość ulice
no a co on ci tam pisze w listach. tak po prostuprzychodzi i je daje bez slowa? czesto wystaje pod sklepem, dzwoni? napisz, to ciekawe zjawisko

no wiesz, jak on pisze wiersze, a ty pracujesz w spozywczym, to namow go, zeby jakas reklame napisal odnosnie tego sklepu ;) slowianska dusza, niech sie wyhula ;)

Gość katarynka88899
on dzwoni kilkanascie razy dziennie, co dzien przychodzi do sklepu. Po mojej pracy, czyli o 21 szej czekal bez mojej wiedzy na mnie 2 razy. Jest dziwny.. on stwierdzil, ze chcial do mnie zadzwonic, ale uznal, ze woli mi przekazac swe mysli i odczucia na papierze i doreczajac mi list osobiscie...Szcz\eka mi opadla... Moja kolezanka z pracy i szefowa mowia, ze to fajnie, ze pisze listy, bo to teraz rzadkosc a poza tym to romantyczne..hehe nie wiem, nie wiem. On mnie prosi o konsultacje i odpowiedz w sprawie listu i one tez o to prosza!

Gość jeśli to prawda
to bardzo źle się to może skończyć, ten człowiek ma obsesję, a przynajmniej jej początki, takimi sprawami się policja zajmuje

Gość katarynka88899
czyli co powinnam zrobic? odbierac jego telefony? Byc mila? Czy powiedziec mu, ze nie chce zadnego zwiazku, zadnego faceta, nie wiem.. Zadnej znajomosci..

Gość ulice
ale co on ci tam wypisuje, raczej mi trudno sobie cos takiego wyobrazic :) ze jestes piekna i go oniesmielasz etc?

Gość katarynka88899
ulice: pisze on tak: Bardzo zaluje, ze nie bedzie mi dane sluchac twojego glosu i rozmawiac z toba o sprawach malych i duzych..Zaluje, ze nie bede mogl spotykac oszalamiajacej kobiety i jednej z niewielu wartosciowych osob, jakie mialem okazje poznac. Wszystko o czym pisze, to przelane na papier moje uczucia i dowod na to, jak wielkie wrazenie wywarla na mnie twoja osoba. Gdy wiatr powieje, mienia sie ogrody jak wielkie ciche i lagodne morza. piana po lisciach przebiegnie, a potem znowu ogrody i zielone morza. przepraszam, ze tak sie rozpisalem, ale nie moge ci tego powiedziec osobiscie.Napisalem ten list, poniewaz nie moglem i nie chcialem ograniczac sie do wyslania smsa.Wiem, ze zyjemy w 21szym wieku, ale ja wciaz jestem przywiazany do tradycyjnych form komunikacji miedzy ludzmi. Na koniec serdecznie cie pozdrawiam, bo jestes wyjatkowa osoba, juz na zawsze pozostane pod twoim urokiem i na zawsze zachowam obraz twojego usmiechu.. Piotr No i co wy na to???

umow sie z nim w miejscu neutralnym, czyli pod sklepem, usiadzcie i porozmawiajacie. niech mu bedzie dane wysluchac twojego glosu i niech sie na ciebie napatrzy. gdy porozmawiacie bedziesz wiedziala czy umowic sie z nim ponownie czy nie 🖐️

Gość ulice
dziwne, bardzo dziwne bardzo ładny list, ale biorac pod uwage sytuacje (ze go nie chcesz a on sie narzuca) to wskazuje na to, ze z nim cos nie w porzadku nie odpowiadaj na proby kontaktu, bo sie tym jeszcze podjara, zrobi sobie nadzieje. tylko musisz byc konsekwentna, bo jak wyczuje, ze sie lamiesz, to bedzie cie czesciej nachodzic (wyczuje, ze ma szanse u osoby, ktura sie wacha) a dlugo to juz trwa?

Gość katarynka88899
3 miesiace

Gość ulice
rozmawiacie w sklepie to chyba on tobie az tak ne przeszkadza? :D

Gość katarynka88899
jestem mila, to wszystko. jestem mila dla kazdego klienta, ale z tym bede musiala raczej cos zrobic..zaczynam sie bac..

Gość jeśli to prawda
Absolutnie definitywnie przerwać tę niebezpieczną znajomość, ludzie przecież widać że to niezrównoważony człowiek! Przecież to co on pisze nadaje się dla jakiejś 15-latki. Opamiętaj się póki będzie za późno, to świr.

Gość katarynka88899
mam w dupie psychopatow

Gość katarynka88899
piszcie!

Gość nie_jest_tak_źle
pozasypiali

Gość katarynka88899
chuje wstawac

Gość nie_jest_tak_źle
:D

Gość marzyciel nie realny
Szczerze to jest tak samo glupi jak Ty bo 32 to juz trochę pożno moim zdaniem, trzeba było wcześniej o tym myśleć.

Gość terrteteete
trafiłaś na romantyka, który ci wierszem pisze bo jesteś zbyt dziwna żeby normalnie do ciebie zagadać. nie z nim jest problem, ale pewnie w twoim zachowaniu, które go i onieśmiela i pociąga zarazem.