Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Everlest

Zrozumieć Mężczyzne...

Polecane posty

Gość Everlest

Facet ostatnioo mi powiedział ze zasługuje na przywileje duchowe z jego strony oco mu chodziło??

Gość Everlest
Owszem ze zasługuje na przywileje duchowe niemam pojecia jak odczytać czy zinterpretować jego wypowiedź

Gość Everlest
był w cięzkiem sytuacji przeszliśmy i wytrwaliśmy w tym razem powiedział ze odwdzieczy mi sie za to przywilejami duchowymi

czyli ,nie bedzie cie potrzebowal przez najblizsze pare miesiecy ;) ja widze w tym jakis haczyk :D

Gość prawda jest __taka
spytaj się co mu w duszy gra

Gość ajajaajaj
Regres idz sie wkoncu utop!!!!podobno masz panne buhahahah,wiec czemu siedzisz 24 na kafe??????ahahahahah palant

Gość sokolicccccAAAA
a mnie sie wydaje ze gosc mowi tu o sformalizowaniu zwiazku widzi ze moze na tobie polegac

no może faktycznie chodzi mu o to że chciałby sie hajtnąć z tobą może być i tak ?

Gość ajajaajaj
nie no zalozny jestes regres juz ty dobrze wiesz o czym mowie:):)ale musisz byc slaby.............

Gość EVERLEST
WIDZE ZE WIEKSZOŚĆ POSTÓW JEST ŻARTOBLIWA A SZKODA SADZIŁAM ZE KTOS POMOZE SIE Z TYM UWIKŁAĆ IZ SA KESZCZE LUDZIE NA KAFE POMOCNI

Sory ale malo kto tutaj slyszal o "przywilejach duchowych" ktore moze zaoferowac mezczyzna. Ciesz sie ze i tyle odpowiedzi masz.

Gość prawda jest __taka
czyli trudniej zrozumiec męzczyznę :p kobiety teraz nie owijaja w bawełne

Gość prawda jest __taka
obstawiam fanatyk

gdybym osobiscie miala taki "Problem" zapytalabym osobiscie faceta, o co mu chodzi. to chyba proste, prawda ? tu nie potrzeba zadnej filozofii, wystarczy go zapytac. 🖐️

ale musisz byc slaby............." nie martw sie , z bloku jak Kuba Werner sie nie rzucę ;) autorko , ale wszyscy tutaj zastanawiamy sie o co mu chodziło ? A może napisz nam w jakim kierunku mamy interpretowac owe słowa A moze chcesz usłyszeć to co jest ci na reke ? To nam to powiedz :) ktos wczesniej słusznei zauważył Chcesz odp ? To najlepiej spytaj tego kto owymi słowami tak rzucił