Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jjaaaa

Krwawienie !!!

Polecane posty

Gość a jjaaaa

Witam Nie daje mi to spokoju. Po 4 dniach od terminu okresu/ zawsze regularnego/ przy bolących piersiach ,wrażliwych sutkach itd , ale nie to jest teraz ważne , miałam dużo śluzu taki biało - kremowy następnie podbarwiony różowymi niteczkami . Pierwszy raz coś takiego szok. po paru godzinach ból pleców taki sztywniejący i silny skórcz ,następnie lekkie plamienia . W kolejnym dniu normalny okres taki jak zawsze. Miałam robić test po tych opóźnieniach ale zwlekałam no a teraz już to nawet nie ma sensu. Ciąży nie wykluczałam bo nie stosuję zabezpieczenia . Myślicie że to jakieś poronienie czy jednak zwykły spóźniony a jednak z dziwnymi objawami okres ? Dziękuję

Gość a jjaaaa
Proszę o odpowiedź kobiety które miały podobnie . Wiem że jest późno , ale jakoś nie daje mi to spokoju

Gość MaalynOowa_
Powiem Ci tak, ja mialam cos takiego w zeszlym miesiacu. Tez myslalam ze to poronienie bo sie nie zabezpieczam, ale to tylko przez spozniony okres. P.S Jest tez poronienie samoistne (wystepuje pezy miesiaczce) ale wtedy ze tak powiem "/wypaaja"/ duze skrzepy (wielkosci piesci) Udaj sie do ginekologa. Pozdrawiam

Gość miesiączka normalna...
Bardzo często się zdarza, że się opóźnia miesiączka z powodu przesunięcia owulacji. A ponieważ nigdy nie wie się, bez stosownych badań, kiedy owulacja wystąpiła, to nie wiadomo kiedy dokładnie spodziewać się okresu.. No i inna kwestia, że kiedy okres przychodzi na czas, to kobieta rzadko obserwuje jak miesiączka wygląda. Wie tylko, że ją ma i reszta jest nieważna. A to o czym wspominasz to sa plamienia przedmiesiączkowe, które bardzo często się zdarzają przy zaburzeniach hormonalnych. Ja tak miałam i w końcu mi się to uregulowało. A tekst w stylu samoistnego poronienia w bardzo wczesnej ciąży (kilka dni opóźnienia miesiączki), gdzie pojawiają się skrzepy wielkości pięści (!!!!) to już bzdura do kwadratu - bo skąd niby takiej wielkości skrzepy miałyby się pojawić, skoro takiej ilości krwi nawet nie masz, a zarodek na koniec 5 tygodnia ciąży od ostatniej miesiączki wynosi ledwie 2-3 mm i lekarz nawet nie jest w stanie określić, czy to ciąża, czy tylko lekko powiększona macica, bo endometrium nieco bardziej urosło... Poza tym wielkość macicy jest mniejsza niż pięść (średni wymiar macicy u kobiet które nie rodziły wynosi 7,5 x 4 x 3 cm), no i szyjka macicy nie jest w stanie otworzyć się aż tak, żeby taki skrzep przepuścić... Trzeba być totalnym ignorantem, żeby takie brednie wygadywać... Potem niemyślące nastolatki wierzą w takie bzdury. Trzeba się doedukować i zacząć myśleć logicznie, zanim udzieli się odpowiedzi na forum.

Gość a jjaaaa
Dziękuję bardzo za odpowiedzi . Myślę że faktycznie nie mam co niepotrzebnie się stresować :-) Faktycznie skrzepy były bardzo duże ale pewnie to wynik opóźnienia