Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A.Kmicic_

ale nudy dzisiaj..........

Polecane posty

Gość gupia peezda z niej jest
poczytaj książkę albo sobie film obejrzyj, to będzie ciekawiej.

Gość walcze z cenzura
ta niedouczona moderatorka mnie zbanowala i naprawde kurwa nie wiem za co, gorzej niz w PRL :O

Gość gupia peezda z niej jest
też byłam banowana :D po prostu zmień sobie IP :P

Gość walcze z cenzura
Jak mam zmienic IP zebym mogl z wami pisac ?

Gość walcze z cenzura
Wkleilem z onetu informacje ze Walesa wroci do polityki jak go narod poprze, skasowala temat. Zazadalem zeby uzasadnila dlaczego to skasowala bo wg. mnie zachowala sie jak malpa z brzytwa tnac na oslep cos czego nie rozumie i dostalem bana. Jak widzisz bylem calkowicie bez winy.

a u mnie pada....jest w miare cieplo...lubie jak pada..... pije drinka....wlacze Dzem.....blues is cool....:)

a wolno wklejac??? ja nigdy nie czytalem regulaminu.... chociaz takie rzeczy tutaj ludzie wklejaja ze twoj artykul to pikus:D

Gość walcze z cenzura
Urazily ja chyba slowa krytyki, jest bardzo czula na swoim punkcie. W realnym swiecie jest nikim to chociaz tutaj chce poczuc sie wazna.

Gość walcze z cenzura
Po tym jak mi dala bana poszedlem na czat chociaz nie pisalem dawno. Za to bede jej wdzieczny bo docenilem kafeteriuszy. Tutaj czesc podszywaczy udaje debili a na czatach sa sami debile nie udajacy nikogo.

Gość walcze z cenzura
Bylem na onecie. Wszedlem na czat dla samotnych bo bylo duzo ludzi a oni caly czas mowili o grach, ile to poziomow dziennie nie przechodza. Juz wiem dlaczego sa samotni. Wszedlem do innego pokoju, mnostwo ludzi, cisza, za jakis czas odezwalem sie a oni mowia ze kontempluja i medytuja bo to taki pokoj jest. Bylem w kilku innych i tam byli ludzi pokroju podszywaczy. Nie lubie rozmawaic tak bez tematu bo np. jedna osoba zapytala sie czemu sluza te kolorki to przez 10 minut pokazywali jej wszystkie po kolei.