Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 lipca

WZORY ZAPROSZEŃ ŚLUBNYCH

Polecane posty

Gość 10 lipca

Dziewczyny jakie miałyście zaproszenia lub bedziecie miały ?? Wasze inspiracje i pomysły pomoga mi w wyborze bo juz wybieram przeszło tydzien i na nic sie nie moge zdecydować:(

Gość bez nicka i podszywów
sorry ale i tak większość osób przeczyta co gdzie z kim i o której godzinie i wyrzuci do kosza...

Nie ma co się rozwodzić i wydawać bóg wie ile. Najlepiej żeby były eleganckie i ponadczasowe. Wszystkie udziwnianie typu wezwanie czy zaproszenie do teatru mnie osobiście się nie podobają.

jak wybierałam to zwracałam uwagę żeby było skromne ale eleganckie.na allegro masz pełno wzorów,google grafika również...

moja kumpela sama robiła zaproszenia i wyszło naprawde super i oryginalnie :) kupiła papier ozdobny (fornat a4) napisała na kompie treść zaproszenia> fajny wierszyk mniej więcej zaczynał sie tak tak: pełna najszczerszych chęci i załału Anna D i bogu ducha winien Grzegorz J. wbrew przestroga najblizszch..... cos takiego dalej nie pamietam, ale na odwrocie U GORY duzymi literami ZAPROSZENIE i zwinela w rulonik i ladna tasiemka przewiazala. Calosc naprawde fajna i oryginalna

Gość ja robilam zaproszenia dla
mojej przyjaciolki :)