Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matyldaxp

zaczynam wiosenne porządki w swoim ciele

Polecane posty

do lata zamierzam : -popracować nad biustem i pupą -rozprawić sie z cellulitem -zgubić 3 kg -zregenerować włoski -poprawić kolor cery

Gość alohalo
a ja: - 5 kg w dół:) - popracować na cerą -lepiej się odzywiać -koniecznie zrobić coś z włosami - i wiyta u okluisty to podstawa, bo juz ślepa jestem:)

mogę się przyłączyć? Moje cele to -zrzucić 3 kg -zdrowo się odżywiać -ujędrnić pośladki, biust, uda -zlikwidować celulit -zadbać o cere -ładniej się ubierać i wyrzucić wreszcie ten stary, rozciągnięty dres

czas start: -wzrost 156 -waga wyjściowa 50,5 kg -cellulit 2 st. -wiotka skóra -włoski przesuszone,puszące się,matowe,trudne do ułozenia -cera ziemista

alohalo,cux ja zaczynam od jutra diete bogatą w białko-czyli chudy nabiał,warzywka i owoce,pieczywko sporadycznie i tylko pelnoziarnisty chlebek chrupki,zero cukru i soli,wprowadze wiecej ryb,miesko tylko chude,gotowane,przeanalizowałam wszystkie za i przeciw i chyba do mojego sposobu życia taki styl odżywiania pasuje najbardziej,oczywiscie duże ilości płynów od samego rana,kawke będę musiała odstawić a tak lubię

Gość alohalo
no ja kawy sobie nie odmówie, nie ma szans...ale słodycze odstawiam bo to juz tragedia co potrafię w siebie wrzucić:)

dzisiaj od rana dużo piję wody i herbatki czerwonej,tak zaczęłam przygotowania do wielkich porządków,potem piling całego ciała,kremik z wyciagem z orzecha-ma poprawic kolor skóry i co ważne nie smierdzi jak samoopalacze

hehe,ja właśnie tez ostatnio wrzucałam w siebie wszystko co słodkie,ale teraz sie zawzięłam

ja zawsze piłam kawe za kawą,rozpuszczalną z mleczkiem,od kilku dni oszukuję swój organizm,kupiłam wielką puszkę rozpuszczalnej kawy zbożowej Caro i robie sobie odwyk,mozna oszukać swoje komórki,hehe

ja też kawy sobie nie potrafię odmówić.Muszę zadbac o swoje ciało, bo ostatnio się trochę zapuściłam. Słyszałyście o masowaniu kostką lodu (to chyba taka namiastka krioterapii) podobno świetnie ujędrnia, poprawia krążenie i zmniejsza celulit.

cux,tak,sama próbowałam kiedyś,ale jakos mi to nie wychodziło,kostka się topi,woda leje....:(

wpadłam na inny pomysł,wkładam do zamrażarki dwie plastikowe pół litrowe buteleczki napełnione wodą i po zamrożeniu masuję nimi uda,nic sie nie rozpuszcza i nie leje po skórze,poza tym można od razu stosować ucisk na poszczególne partie ciała więc masaż solidniejszy,polecam

matyldaxp to tak, jak ja kiedyś próbowałam "cudownego" peelengu z kawy...cała łazienka upaprana

Gość alohalo
generalnie kawa tak bardzo nie szkodzi naszej urodzie, chyba ze zębom?:)...a tak w ogóle to ćwiczycie cos?

rzeczywiście super pomysł z tymi buteleczkami, muszę spróbować

a i zapomniałam o najważniejszym,ponieważ nie umiem zrezygnowac z ciepłych kąpieli,a wiem ze to nie jest dobre dla skóry,funduje taki masaż po kąpieli ,czyli tak jakbym kończyła przysznic zimnym strumieniem,a wiele przyjemniejsze i nie taki szok jak polewanie ciała zimną wodą

ja od kilku tyg. zaczęłam ćwiczyc 2x w tyg. po 45min (na więcej nie mam czasu)

jak sie odchudzalam (z67kg do 53) ćwiczylam podnoszenie nóg, leżąc na boku...zrzucilam duzo kg z pupy i ud, bo bylam b. szeroka w biodrach

Gość alohalo
2x w tygodniu po 45 minut, to troche mało, ale wiadomo, lepsze to niż nic:)...jesli chodzi o cwiczenie, to ja cwicze dość duzo, ale moje posiłki, zostawiają duzo do zyczenia, niestety, ale mam nadziej, ze zmobilizujemy sie tutaj razem:)

ja muszę zrzucić bryczesy i tłuszczyk z ud i pupy,bo mam masakrę jakąś ,napisz dokładnie jakie to ćwiczenia

to ja ćwiczę bardzo mało :( ,codziennie jakies pięc minut,musze sie wziąć porządnie za siebie

Gość alohalo
polecam przede wszystkim nieocenione przyasiady w roznych tempach i rozstawieniu stop, nog...ale nie 20, bo to za mało, poza tym , wszystkie cwiczenia w pozycji klęku:)- czyli noga tył, bok, w róznych kombinacjach...

ale przysiady robie,zwłaszcza te tzw.na Małysza 3x30 każdego dnia,pełnych przysiadów nie mogę robić ze względu na kolana

pelne przysiady sa niezdrowe dla kolan ja tez nie robie, natomiast robie polprzysiady dodatkowo stojąc na palcach- wysmukla lydki

Gość alohalo
pełnych nie wolno robic, schodzisz tylko do kąta postego miedzy udem a podudziem:)...a probowałas nordic walking?moze w twoim przypadku to byłoby dobre, albo basen?