Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matyldaxp

zaczynam wiosenne porządki w swoim ciele

Polecane posty

wypiłam juz póltora litra wody mineralnej,cały dzień chodziła za mną czekolada.ale się nie dałam :) ,rano przed pracę poćwiczyłam,a teraz po pracy poszalałam w kosmetycznym,zakupiłam maseczkę karotenową na buźkę i płatki kolagenowe pod oczy,serum na końcówki moich suchych loków i zaczynam działania,a u Was jak tam?

Hej dziewczynki. Jeśli mozna to tez sie przyłącze, bo od wczoraj zaczelam robic wiosenne porządki, a teraz patrze na forum na cafe-a tu prosze-coś dla mnie:)Oto moje postanowienia: -zrzucic 5 kg (poprzez zdrowe odżywianie, nie jakies rygorystyczne diety) -zredukowac cellulit, a tym samym ujędrnic swoje ciało -zmienic garderobę -uprawiac wieczorną gimnastykę -zakochać się:) To chyba tyle jak na razie:) Pozdrawiam wszystkich

Gość szlangeee
Dziewczyny widzę ze wiekszosc ma te same cele. Moze bedziemy wypisywac swoje propozycje np walki z cellulitem czy przepisy na dietetyczne dania, itd. Co Wy na to?

ja jestem za,do pozbycia sie cellulitu,potrzebujemy duzo białka i błonnika w diecie,zero słodyczy i konserwantów,ja od dzisiaj tak zaczęłam

kazda z nasz ma do zrzucenia ok 5 kg,więc będziemy się mobilizowały wzajemnie,to jest do zrobienia do lata

ja teraz zmykam poćwiczyć trochę,potem kąpiel ,piling,zimny masaz i za jakies poltorej godziny zajrze do Was

Gość winowajczyni
dobry wieczor :) ktoras z Was pisala o tym zeby sie zakochac, no to jakby i moj wiosenny cel, tylko zeby bylo bezkompleksowo-same wiecie pojde zaraz pocwiczyc, pogniotlam troche twarz :/ na cellulit uzywam tej rekawicy ostrej, spacer, nie mam zaufania do kremow stosuje tylko zeby byly nozki gladziudkie cwiczycie rano? podobno tak jest lepiej, ale nie wiem czy mam tyle sily zeby odjac sobie pol godziny od snu ... :) powodzenia pa

Ja chce schudnąć 5 kg... ;D i zdrowo się odżywiać ! Tylko narazie na głowie matura. :/ Ale po tym wszystkim biore się za siebie :)

Można się przyłączyć ?:) fajnie ,że są tu dziewczyny które też chcą coś zmienić na wiosnę:) ja bym chciała mieć miej masywne uda tak aby figura wydawała się smuklejsza :( mam wcięcie w talii i płaski brzuch ale moja uda i pupa to masakra do tego cellulit nie ma go tak wiele ale jednak no i zauważyłam kilka rozstępów więc pasuje się za siebie wziąć tylko nie wiem dokładnie jak :(

Asia_Górska - witaj w klubie ja też teraz w głowie matura a później ćwiczenia z wagą u mnie nie najgorzej ale chce ładnie wyrzeźbić sylwetkę i wyglądać zdrowo:)

Gość EWELINAAAAA
Witam Kochane. Ja tez sie do Was przyłacze. Moje plany i zamiary to taki: 1. Ćwiczyć brzuszki bo troche oponka na brzuchu 2. Cellulit na pośladkach 3. Rozstepy i troche je zamaskowac 4. Wybielic zabki 5. Isc do okulisty 6. poprawic wyglad cery 7. Isc do fryzjera 8. Zrobic ładne paznokcie Od dzisiaj zaczynam Buzka

Ja walczę z cellulitem;) od kilku tygodni biegam i to już dość sporo hehe, zakupiłam sobie świetny kremik perfecta extra slim (polecam) i muszę zacząć dokładniejsze masaże ;) A dzień zaczęłam właśnie od użycia tego kremu :) Miłego dnia Wam życzę kobietki:))) Maturzystki wiem co czujecie ( rok temu to przeżyłam)

Gość alohalo
hello:)...wczoraj nawet niezle mi poszło, ale skusiłam sie na trzy ciastka- cholercia:)....ale dzis, jak na razie tylko kawka, potem moze zjem cos zdrowego.... rano zrobi lam maseczke, na tą moją strasznie tłusta twarz, wczoraj peeling:). Nie możemy się poddawac- lato tuż tuz:)miłego

Gość winowajczyni
czarna porzeczka, tez mam taka budowe, wiec witaj w klubie. ja dzis nie mam nastroju a nad tym tez chcialam popracowac. Maturzystki- orzechy, kakao, warzywka do nauki a przy tym uzupulnianie witaminek,zamiast czekoladki. Ja sobie kroje orzechy wloskie, dodaje miodu, tez slodkie, tez tuczace ale jakie zrowe! i nie wszystko pojdzie w zad ;P a miod tylko naturalny odbieglam od tematu jutro cera ;)

Co do sauny..nigdy nie byłam,nie mogę się przemóc,żeby tam pójść. Dzisiaj zaczynam ćwiczenia na ładniejszą sylwetke:)

hej,dziewczyny,jak tam dzisiaj,wytrwałam w postanowieniu i choc wszyscy w pracy kusili mnie słodkościami ,nie dałam się złamać ,a Wam jak idzie?

Hej dziewczynki. Mi idzie całkiem niezle.Jem lekkie rzeczy.Dzis np.rano zjadłam kanapke posmarowaną twarożkiem i na to salami, do tego jabłuszko.Na drugie śniadanie zjadłam w pracy twarozekz piątnicy z żurawinką(pychotka). do tego jogurcik. Po pracy na obiadek zrobiłam sobie warzywka na patelnie.Teraz natomiast zjadłam jogurt. Dziś jeszcze troszkę poćwicze.Rano nie daje rady, bo wstaję o 5.05 do pracy-bo mam na 7.Aha i zrobie pilling ciała jeszcze-taki naturalny-brazowy cukier z oliwa z oliwek-świetny jest-polecam.Napiszcie dziewczynki jakie kremy używacie na cellulit? Pozdrowionka:)

polecam areobik!! chodze os poczatku stycznia dwa razy w tygodniu i efekety sa super, zawsze mam lepszy humor po zajeciach no i cialko nabralo ksztaltow, zmniejszły mi sie boczki i ujedrnily posladki, do tego stosuje krem antycellulitowy i widze konkretne efekty;] a wy jakie macie zdanie o tych cud balsamach do ciała??

Na co czekac;] a sie zmuszałam kilka lat i wkoncu poszlam , jest po prostu rewelacyjnie ;] fajne znajome, super układy , nawet tanczyc sie mozna nauczyc bo niektore kroki sa prosto z tancow towarzyskich , CZA-CZA , MAMBO

Gość alohhaaa
i jak tam kobietki?....ja już schudłam prawie dwa kilo:), nadal dobrze się odżywiam- no czasami pozwolę sobie na małego batonika:), ale to już nie to, co wyprawiałam w tamtym tygodniu...a wam jak idzie?

Gość serowaKarykatura
stosuje diete i uprawiam sport , schudlam 5 kilo i jestem z tego zadowolona ale przezylam szok jak zoaczylam ze po tym jakschudlam wyskoczyl mi cellulit , skad?? dlaczego ? co o tym myslicie?

Gość stokrotka1079
Wiadomo, jak zgubisz trochę tłuszczyku z ud, skóra będzie potrzebowała trochę czasu, żeby odzyskać odpowiednie napięcie i elastyczność. Mogę polecić poradę eksperta, który wypowiada się o diecie antycellulitowej: http://www.klubdobrejenergii.pl/ekspert_radzi/porady.html/11/ Mam nadzieję, że pomoże i trzymam kciuki!:)

hej kobietki,u mnie waga na razie nie drgneła ale mam chyba więcej energii,włosy juz tak mi sie nie puszą i zrobiły się bardziej miękkie,skóra zaczyna zmieniać kolor z ziemistego na bardziej miły oku,celluli tmnie drażni!!!!!!!chyba sie na mnie uwziął! :)

Gość winowajczyni
hej dziewczeta moja cera dochodzi powoli do siebie nie wiem, moja waga ani drgnac nie chce a jem bardzo nie wiele musze zaczac sie ruszac bo nic nie robie no i zakochac sie... lecz nie bardzo jest w kim :P hehe powodzenia