Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yRRRREnkaaa

Dla zwolenników i przeciwników naszego Kochanego Prezydenta!

Polecane posty

Gość yRRRREnkaaa

Nie wchodziłam na to forum wcześniej. Od momentu tragedii wertuje strony i oczom nie wierze ile po śmierci Prezydenta nadal w was złości.. pychy. Ten człowiek, nie żyje a Wy wypisujecie takie straszne rzeczy.. Opamietajcie się. O Panie Prezydencie - piszecie okropne rzeczy, ale powiedzcie mi na jakiej zasadzie ? Po obejrzeniu faktów na tvn i przeczytaniu jednej gazety sie nei dziwie.. Za jakis czas czesc Was bedzie załowala tej krytyki bo wyjda naprawde dowody na to ze Pan Lech Kaczynski wraz z Małżonką zrobili wiecej niz wam sie wydaje. Warto czytac kilka gazet, ogladac wiadomosci na kilku programach by ujrzec róznice.. Niestety, media kreauja zły wizerunek pana Prezydenta, ale warto dowiedziec sie kto stoi za redakcja gazety.. lub faktów. Nie zastanawiało was nigdy czemu na tvnie nie czytaja przed nazwiskiem jego tytułu.. ? dlaczego o jego spotkaniach z mlodzieza mowia pół zdania gdy na innym programie wiecej.. ? Wtedy bedzie naprawde wszystko jasne :) Poczytajcie informacje z wiarygodnych zródel.. Niedługo wyjdzie Biografia Pana Prezydenta - proponuje do niej siegnac.. Pana Prezydenta nie mialam okazji poznac, jego małzonke dwa lata temu na spotkaniu mlodziezy.. Gdy to pisze to łzy cisną mi sie do oczu.. Nie wyobrazacie sobie jaka byla cieplą, cudowna osoba.. jak do nas wszystkich podchodziła.. pytała.. taka ludzka, normalna.. EH, STRASZNA TRAGEDIA:(

Gość ja czytam zawsze kilka źródeł
i radia zet i radia Maryja lubię posłuchać..... i nadal mi się nie podoba polityka Kaczyńskich..... patrzyli tylko na historię a nie w przyszłość! nawet teraz cała ta szopka z żałobą a ruscy po cichu zaczęli budować swój rurociąg i o tym sza - to jest przyszłość.... ...a pan prezydent z całym szacunkiem - żal mi go jako człowieka ale z punktu widzenia historii to chyba najlepsze co mogło go spotkać- został bohaterem narodowym - przeżył całe życie - osiągną chyba wszystko co można było osiągnąć....

Gość azalska
"Za jakis czas czesc Was bedzie załowala tej krytyki bo wyjda naprawde dowody na to ze Pan Lech Kaczynski wraz z Małżonką zrobili wiecej niz wam sie wydaje." Taaaa....a dlaczego te dowody nie moga wyjsc teraz?? :D Heh!!!

mi się podoba to że był spokojnym opanowanym, skromnym człowiekiem ale wkurzało mnie to że sprzyjał dzieciorobom- poprzez rozdawanie becikowego

Gość Reklamówka ...
Tak, bo to nie powoduje, że przestaliśmy pamiętać jego prezydenturę ... Która była mierniutka... I nie wszyscy mają zamiar udawać, że nic nie pamiętają ... Hipokryci!... Za życia nie chcieli go w Krakowie, a po śmierci wcisnął się na siłę ...

To, ze nie żyje i zginął w takiej katastrofie to juz powód, aby mu okazac szacunek i wcale tu nie trzeba mowic o osiągnięciach. Teraz ludzie są nasyceni złem i nie potrafią oddac hołdu człowiekowi, który kierował naszym krajem

Hołd został oddany, przykra śmierć tylu wybitnych ludzi, ale nie róbmy z tego szopki, nie popadajmy w skrajności, bo to się robi śmieszne.

w ogóle polityka pis mi się nie podoba i to nie dlatego że oglądam TVN- to głupia wymówka - mam znajomego który jest pisowcem - nie raz dyskutujemy i on otwarcie mówi że mu sie pis podoba bo on chce żeby państwo za niego wszystko załatwiało - on może mieć mniej - ale chce mieć spokój - ja mam kompletnie inne poglądy - wychowałam w kapitaliźmie- chciałbym mieć wolną rekę jak najczęściej - nie chcę opieki państwa bo wiem że sobie poradzę... .... po za tym zalezy mi przede wszystkim na przyszłości - nawet kosztem historii uważam że jest ona ważniejsza i dla mnie osobiście i dla narodu.

Gość Reklamówka ...
obladi oblada - dokładnie ... mnie tak samo ... ciekawe, że to co wcześniej ich ośmieszało, teraz jest wielką zaletą ... np. Kaczyńska poprawiająca mu krawaty i ściągająca prószka z jego marynareczki... Wcześniej to było bardzo nie pasujące do sytuacji i oznaczało nieznajomość zasad zachowania się. a teraz jest oznaką jej naturalnego zachowania i wielkiej miłości do niego... :O To żenujące ... :O

Gość antygonaxd
ś.p. prezydent ciągle wracał do przeszłości i Katynia bo to dla niego rodzinna sprawa była, nie tylko narodowa. A żyło mu się dobrze i jego rodzinie to co miał poprawiać byt reszty. Widzieliście żeby jakieś grabie grabiły od siebie? Nigdy nie dowiemy się prawdy bo taka jest taktyka i zamysł polityków i tej całej reszt co stoi za tym i pociąga sznurki. Prawda o śmierci Olewnika też nie ujrzy światła dziennego a śmierć Papały..

Gość Reklamówka ...
A na czym polega ta polityka opieki państwa? A tak, że trzeba zabrać tym którzy się starają, pracują, uczą itd. a oddać tym stojącym pod budką z piwem ... Codziennie jadąc rano do pracy ok 6 rano w stresie, niewyspana itd. widzę ich uśmiechniętych z butelkami w rękach. I oni dostają moją kasę ... bo mnie łącznie odciąga się 3000-4000 miesięcznie ... Tak wygląda owa dobroć ... Ogólnie wychodzi na to, że Polsce nie zależy na ludziach inteligentnych, zaradnych i pracowitych ... a na rozmnażaniu patologii ... bo się płodzą jak norki dla becikowego ... A zestresowani stają się bezpłodni ... :O

tyle że ja też się wychowałam na historiach o Piłsudskim... a Armii Andersa - Armi Krajowej - tajnym nauczaniu.... o Katyniu - tez mam taką rodzinę! tez żyje mi się nie najgorzej - - mam świadomośc, że historia nie była dla polski łaskawa- ze przez wieki wszyscy nas robili w .... (sami wiecie co) i własnie tym bardziej dlatego chciałabym żeby wreszcie nam było lepiej.....a powiedzcie kto się liczy? no kto? ten kto ma kasę! więc uważam że lepiej teraz pokornie cicho siedzieć i pracowac na dobrobyt - a Polak potrafi - przecież tu lidzie potrafią coś z niczego zrobić - a warunki zacząć stawiać dopiero wtedy jak będa finansowe podstawy do tego..... Kaczyńscy chcieli stawiac warunki na podstwie pamięci historycznej nie mając żadnych innych kart - mnie się taka polityka nie podoba - tyle.

Gość Reklamówka ...
ja czytam zawsze kilka źródeł - dokładnie ... Dbając o przyszłość przecież wynagrodziłby Polakom przeszłość. I inne państwa traktowałyby nas o wiele poważniej. A on próbował fochami i siłą wymuszać szacunek ... bezskutecznie... co dziwne nie jest... :O

cieszę się ze ktoś się ze mną zgadza bo czasem myślę ze ten kraj kompletnie oszalał.....

Gość Reklamówka ...
Bo niestety taka prawda ... oszalał ... i chyba dlatego taką Polska ma historię ... Szybko się zapalamy ... łatwo dajemy się zmanipulować ... Wojna - my hardo honorowo ... i co z tego mamy? Czechy nie były tak honorowe i Praga dzisiaj wygląda jak wygląda ... Jest piękna ... A nasze zabytki wyleciały w kosmos ... zostało niewiele ... a zwycięstwo jakoś szacunku nam nie przynosi ...

Gość Reklamówka ...
Wszystko robimy u nas na pokaz ... i to nam tylko szkodzi ... od zawsze .. nie racjonalizujemy, nie rozważamy.... Tylko od razu się zapalamy ... i na ślepo przed siebie ...

Gość Reklamówka ...
Nawet w tej sytuacji .. .nikt już nic nie pamięta, a minął tylko tydzień... tłum rozpalonych ludzi prze naprzód ...

no Praga jest piękna... ....co do wyborów - to właśnie mam problem bo mi ten Komorowski ni jak na prezydenta nie pasuje.... fajny byłby jakiś wspólny niezależny kandydat jak bodajże Gowin proponował... ale wątpię żeby w Polsce to było możliwe - już w przyszłym tygodniu się pewnie zaczną "żreć" w imię pamieci umarłych :(

Gość i wszystko wiadomo
tłumaczenie translatorem Wassermann, członkowie polskiego Sztabu Generalnego. polskiego prezydenta katastrofie samolotu, który zabił Wszystkie 96 pasażerów, którzy absolutnie niewytłumaczalne biorąc pod uwagę zaawansowany sprzęt i doświadczonych kierowców prezydenckich samolotów. Źródła w MON powiedział w Warszawie, Rumuński excusivitate Global News, że rosyjskie wojska prowadzone bazy wojskowej w rejonie Smoleńska, w przeszłości broni elektromagnetycznych. W 2008 Moskwa ogłosiła, że stworzyła najpotężniejszą bronią elektromagnetyczną nagród w historii, kiedy rosyjskie publikacji ogłoszenia Pravda ". Urządzenie generuje ogromną moc, to miliardy watów, a wszystko w bardzo niewielkich rozmiarów dla również wzrasta. Innowacji jest to, że impulsy elektromagnetyczne emitowane przez nową broń jest znacznie krótszy, ale niezwykle potężny, dzięki czemu osoba, która używa jej położyć się na prostej tabeli ", powiedział Giennadij Mesyats, prezydent Rosyjskiej Akademii Nauk i dyrektor Instytutu Fizyki Lebiediewa. "Broń nie została stworzona w tak małych i jeszcze z taką siłą. Było podobne urządzenia, wykonane w okresie zimnej wojny, ale ich rozmiary były ogromne. Naszą dewizą jest co najmniej 10 razy większa niż jakiejkolwiek broni stworzonych przez innych krajów, "powiedział Mikhail Yaladin, naukowiec uznawany za osiągnięcia elektromagnetyczne super broni. Wszelkie urządzenia elektroniczne tracą funkcjonalność około elektromagnetyczne Urządzenie przedstawione w Jekaterynburgu, gdzie gdy generator działa. Jest to, według rosyjskich naukowców, w stanie naśladować uderzenia pioruna lub wybuchu jądrowego. rosyjskich wojskowych urzędników już wezwała do wojska wyposażone w takie urządzenia. broń o nazwie "Nika", po greckiej bogini zwycięstwo. Broń tego rodzaju może kolidować z urządzeń elektronicznych i silników wszystkich samolotów, źródeł wojskowych powiedział rumuński Global News. To jest bardzo trudne do wykrycia ze względu na krótki okres użytkowania wiązki elektromagnetyczną. Braci Kaczynskii były jednymi z najsilniejszych obrońców polskich polityków polskich interesów narodowych, zarówno z Moskwy do Niemiec i Brukseli. W ich podawanie największych rosyjskich sieci szpiegowskiej, że usługi zaznaczyć cały polski kontrwywiad wojskowy, został zniszczony, jest to jeden z najtrudniejszych uderzeń, że Moskwa zebrał w obszarze NATO.

Gość Reklamówka ...
Ja najbardziej się boję, że bliźniak wystartuje i pod przykrywką: "brat by sobie tego życzył" wygra w ramach zadośćuczynienia ... :O A jest przecież spore prawdopodobieństwo, że oni zginęli przez Kaczyńskiego .. W Gruzji też zmusił pilota do lądowania ... Wątpię, aby pilotowi zależało na lądowaniu i w tym celu łamał procedury ... Ale tego już nigdy nie ujawnią ...

Gość vjr4j3
ej dobra nie pierodlcie bo wiadomo ze kaczynski byl czlowiekiem wspanialym ! oddal zycie za prawde! to sie wiec nie marnujcie czasu na pierodolenie! raczej zajmijcie sie tym ze to byl zamach a my glupie tepe polackzi ejszce dziekujemy putioni z apomoc! to jest kwintesencja glupoty, sprzedajnosci, i naiwnosci polaczkow! a putin sie z nas smieje , a swiat ma nas w dupie! zawsze dajemy sie wychujac!

Gość vjr4j3
nie peirdolta tez o wypadku bo mnie krew zalewa! nawet zagraniczne emdia juz trabia ze to zamach byl! tylko wy bezmozgie istoty nie chcecie tego przyajc do swiaomdosci bo tak jest bezpieczniej i latwiej. uwierzyc w to co nam serwuja media.

Gość Reklamówka ...
vjr4j3 - to bierz widły i leć do Rosji ... :O Niech znowu nas zburzą i wybiją resztę intelektualistów ... Mgła i lista osób lecących w jednym samolocie to także sprawka Rosji?

Gość Reklamówka ...
Podjudzanie przeciwko Rosji jest typowo polskie ... i jakie sensowne! :O

Gość vjr4j3
ciemna maso- jakbys troche poczytala tu i tam to wszystko byloby dla ciebie jasne. ja nie bede ci nic mowic bo nie ebde sie spierac z glupota. najwyrazniej nie ams zpojecia czym jest haarp , ani o niczym innym co dotyczy tej tragedii.lykasz to co zaserwuja media. nie chce cie obrazac ale gdybys byla intelegintniesza forma zycia sama doszlabys do takich smaych wnioskow. i nie s ato zadne teorie spikowe tylko chlodne fakty. nawet zgaraniczne media powo,li zaczynaja podawac ta informacje. zachecam do lektory stron internetowych a nastepnie do wypowiadania sie. dziekuje do widzenia.

Gość Reklamówka ...
A Ty płoniesz jak żywa pochodnia ... i bezsensownie ... Bo choćby to był zamach, to my nie mamy szans .. I toby jeszcze bardziej podkreśliło głupotę polaczków nie uczących się na błędach ... Było mówione, że nie mogą latać w takich składach, ale oni oczywiście zapaleni przeszłością musieli sprawić, że sami stali się przeszłością ... Poza tym każda historia tworzy wokół siebie legendy ... i nie uważaj się za jedynego, który potrafi czytać ...

Gość vjr4j3
dobra sorki moze troche przesadzilam. po prostu krew mnie zalewa jak na to patrze. faktycznie niemamy na to wplywu...nie uwazam sie za jedyna kt potrafi czytac ale myslalam ze ludzie ejdnak wiedza jaka jest prawda. a prawda jest wlansie taka i to nie sa juz tlyko teorie spiskowe tylko prawdziwe fakty.. bardzo mi przykro z powodu tego i niestety wyraza sie to u mnie w formie agresji. sorki....dzis przezywajmy pogzreb jednak..

Gość ja wlasciwie mam tylko jedno
duze ale do Niego- podpisał traktat lizboński... ale wiem, że są gorsi politycy niż ex-prezydent.