Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka_anka

brak @ 50 dzien cyklu :(:(:(

Polecane posty

Gość zalamka_anka

tydzien temu zrobilam test popoludniu i 1 kreska. Przewaznie @ mam co 30-35 dni. zawsze tydzien przed @ obolale piersi,a teraz nic :(:(:( w tej chwile nie moge pojsc do ginekologa. jestem u meza za granica. dopiero w czerwcu wracam z UK. czy komus sie tak dlugo spoznial @???

Gość dziecynkaaa
moze zmiana klimatu wplynela na przesuniecie miesiaczki a moze stosujesz jakas diete i szybko spadla Ci waga?

Gość a do najbliższego gina masz 3
dni na piechotę???

43 dzien cyklu to moze byc troche za wczesnie na test. w koncu piszesz ze masz dlugie cykle. mozliwe ze jestes w ciazy tylko ze test tego jeszcze nie pokazuje. no chyba ze mialas jakis duzy stres albo cos kombinowalas z tabletkami..

Gość LUSIA344
MI ostatnio jak wyjechalam za granice to okres przyszedl po 64 dniach...

Gość zalamka_anka
zmienilam klimat to fakt. Jak tu przyjechalam dostalam @ tydzien po terminie,ale pojechalam do PL zebeby zalatwic sprawy finansowe meza i wrocilam do UK, wiec klimat zmienilam 2 raz w ciagu miesiaca. sadze, ze to zmiana klimatu istres wplynely na przesuniecia,ale zeby az tak dlugo??

Gość dziecynkaaa
ja nie mialam pol roku ale to inna sprawa.wszystko mozliwe

Gość zalamka_anka
zadnych tabletek nigdy nie bralam antykoncepcyjnych. Lusia- to mnie pocieszylas... :) wiec jeszcze poczekam sobie spokojnie na niego.

Gość zalamka_anka
to, ze sie nie odpowiednio zabezpieczalam to wiem. Wczoraj rano juz myslalam, ze dostane @ i nic,tylko mnie to zdziwilo, ze nie mam jezszcze obolalych piersi. kiedy teraz najlepiej zrobic test,zeby sie nie pospieszyc ?? dziekuje za rady... uspokoilam sie troche :)

Gość zalamka_anka
eraz sprawdzilam, ze ostatnia miesiaczka byla 28 lutego,a dzis mamy 18 kwiecien. Troche mnie to przeraza,ale nic czekam spokojnie.

Gość zalamka_anka
zdesperowana- Gratuluje z calego serca. :) Jakos ciaze nie biore pod uwage, test zrobilam, zeby ja wykluczyc. Dlatego jestem taka spokojna. Nie martwie sie tym brakiem @. Tylko jak zwroce uwage na date @ okresu to normalnie az dech zapiera.

Gość nie martw sie
Mysle ze test juz by Ci cos pokazal , W Uk maja tez dobre testy ; szkoda ze tam nie robia tego testu z krwi bylabys na 100 % Test z krwi jest 100% - ciaza jest lub nie , z sikancami to roznie bywa

Gość Mimi

hey Miesiączkę miałam 8 lutego 2019 i nie ma jej do dziś 29.03.2019 cykle około 32 dni nieregularne

Współżycie 5 i 8 marca wg kart cyklu i aplikacji w dniach niepłodnych. Owulacja - wynika z objawów 20 luty . Niestety 5 marca zawiodło zabezpieczenie . Testy ciążowe ujemne 21 marca i 28 marca . Dodam że miałam już wcześniej kłopoty z cyklami długie miesiączki  od paru miesięcy był już spokój okres około 7 dni.

Czy możliwe że spodziewam się dziecka ? Mam 29 lat

Gość Gość

Skoro testy wyszły negatywne to raczej w ciąży nie jesteś. Obstawiam jakieś problemy hormonalne