Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeyjude

Płaski brzuch - effekty

Polecane posty

Gość heeyjude

Witam :) Ostatnio dużo czytałam na temat tego, co zrobić alby uzyskać płaski brzuch. Postanoiłąm robić wszystko : małe posiłki 5 razy dziennie, 2 litry wody, nie jeść po 18, rano i wieczorem ćwiczenia na wszystkei partie miesni brzucha ( brzuszki, nożyce, skręty...), kilka minut tańca, wyprostowana postawa, czerwoa herbata wieczorem. Jak myślicie czy to wogóle pomoże? I po jakim czasie widać będzie pierwsze effekty. Dodam iż moje BMI to około 19. Nie jestem gruba. Mam chude nogi, wąskie biodra. Tylko okropny brzuch. Prosze o odpowiedz ;) Pozdrawiam :)

witam, mam podobny problem, robilam nawet przez 3 tygodnie sumiennie a6w , pewnie o tym slyszalas, i wyrobily mi się mięśnie, a brzuszek nadal pozostal, zaczęlam skakać na skakance i jeździć na rowerze + nie jeść po 18, c iekawe czy to pomoże? :]

Gość heyjude
a6w też robiam, niestety nie dotrwałam do końca. Jest to dla mnei zbyt ciężkie. Po pewnym czasie stało sie to przykrym obowiązkiemi przestałam to robić. Teraz ćwiczę naprawd dużo, ale w sposób dla mnei przyjemny. Robie rozmaite brzuszki, skłony i rozciągania.Mama nadzije że pomoże . A dla Ciebie jeszcze rada. Nie jedz tłustych smażonych potraw, a około 20 wypij szklankę przegotowanej wody :) *a co do rowery czy biegania...hmmm kiedys tez próbowałam, ale głownie chudnę w nogach, biodrach i pośladkach, moje Bmi wskazuje na lekką niedowagę. nie chc juz chudnąć, chcę tylko uzyskać płaski brzuch :) No ale moze Tobie to pomoże :) Trzymam kciuki ;)

Gość ggg888
żeby mieć płaski brzuch potrzebne są 3 elementy. 1.sprawne mięśnie brzucha- czyli trzeba robić brzuszki 2.spalic tłuszcz- czyli robić cwiczenia na spalenie tłuszczu(nie chodzi o brzuszki) 3. sprawny metabolizm. jak ktoś ma powolny metabolizm i skłonność do wzdęć, to niestety trudno o płaski brzuch nawet jeżeli pozostałe punkty są załatwione. potrzebna jest odpowiednia dieta niestety