Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja tragiczna twarz

BRZYDKA twarz wpędza mnie w kompleksy..

Polecane posty

nigdy nie byłam nawet ładna mam trudność w znalezieniu pracy wszędzie tylko miła aparycja nie ma co wygląd się liczy.został mi tylko chirurg. wyglądam mniej wiecej tak (to nie moje zdjecie) http://wd9.photoblog.pl/lvp5/200904/54/37360398.jpg

Gość wiesz nie przesadzaj
twarz ok.

dlaczego ludzie sie ze mnie smieja

Gość dsfafsdfdsfasdfdsfds
rozumiem cie bo mam to samo. i bog jest sprawiedliwy tak? dajac mi taki ryj ze wstydze sie wychdozic z domu. nie mam co liczyc na przyjazn, prace tym bardziej na milosc. nie moge sie z tym pogodzic. dzieki ci boze!!!!

nie dosc ze biedna z patologii w domu to jeszcze z brzydkim ryjem bez perspektyw na prace czy nawet wyksztalcenie. odrzuca mnie ta morda od lustra przy kazdym spojrzeniu

Gość świnka piggy
pogięło cie dziewczyno? ta na zdjęciu jest przecież ładną ,normalną dziewczyną!

a po chuj zebys sie wysmiewal? pierdole to. wystarczy mi złosliwosci i wstydu.

zawsze uważano mnie za paszteta w szkole jak i wcześniej

Gość no i co w niej takiego brzydki
ego? powiedz konkretnie bo nie kumam.. moim zdaniem ok. jesli wygladasz podobnie do tej dziewczyny to: nie masz pryszczy (ciesz sie) nie masz krzywego nosa no ogolnie to...gdzie lezy problem??

dziewczyno nie jestes brzydka ! wiecie na czym to wszystko polega? masz kompleksy i myslac tak o sobie sprawiasz ze mysla rowniez tak o Tobie inni sprobuj popracowac nad soba wmawiaj sobie przed lustrem ze jestes piekna moze idz do psychologa bo tu nie w urodzie tkwi problem tylko glebiej ktos w rodzienie cie nie docenial? cofnij sie troche w przeszlosc. Tak naprawde ludzie interesuja sie nie pieknymi osobami tylko pelnymi zycia i pewnymi siebie znam np wielu brzydkich facetow ale tak fajnych i w ogole nie przejmujacych sie swoja uroda pewnych siebie i uwierz mi ze oni maja kazda prace i kazda piekna dziewczyne ktorej zapragna. Wszystko zlaezy od podejscia gdy idziesz ulica usmiechasz sie tryskasz energia od razu bedziesz ciekawsza sprobuj zobaczysz ze to prawda!

Gość TYLKO NOS JEST ZA DUŻY
RESZTA OK

z profilu wyglądam za przeproszeniem jak kutas szczena wyjechana w przód nochal krzywy pociagły ryj usta jak niteczki nic tylko ubrać buty zaciągnąc kredyt i klękać przed chirurgiem

Gość tak to widze
pewnie ze sa ladniejsi i brzydccy ale.... widocznie masz bardzo zakorzenione poczucie swego zlego wygladu i w jakis sposob ludzie to odbieraja i odczuwaja i potem sie smieja jesli bedziesz bardziej pewna siebie to twoja uroda zejdzie na drugi plan a twoja stanowczosc i energia beda na pierwszym wiem ze to bardzo trudno, ale probuj!!! co masz do stracenia ? zawsze to lepiej niz uzalanie sie nad soba :(

Gość beansby weezer :)
jest ok mam kolezanke co jest 1000razy brzydsza od ciebie a ma CHŁOPAKA! chetnie zamiesciłabym zdjecie... ale cyba tego nie zrobie ;P pozdrawiam

Gość TYLKO NOS JEST ZA DUŻY
wklej swoją z profilu,bo tak trudno ci cokolwiek doradzać

Gość co sie przejmujesz
WYGLADASZ CALKIEM NIEZLE, SZKODA ZE NIE WRZUCILAS FOTKI Z PRZODU, ALE TO CO WIDZE Z BOKU TO NIEZLY PROFIL, SLICZNE POLICZKI, LADNE WLOSY I JAK SADZE PIEKNE OCZY (A RACZEJ OKO BO TYLKO TYLE WIDAC). dAJ FOTKE Z PRZODU, MYSLE ZE PRZESADZASZ, USMIECHAJ SIE WIECEJ A BEDZIE CI LATWIEJ W ZNALEZIENIU PRACY HCLOPAKA I TAK DALEJ, JA JESTEM NAPRAWDE PASKUDNA Z BUZKI, NO NIESTETY, ALE ZA TO POSTAWILAM NA NAUKE, MAM SKONCZONE DOBRE STUDIA, SATYSFAKCJONUJACA PRACE I FACETA KTORY ZA MNA PRZEPADA - TYLKO DLATEGO ZE JESTEM WESOLA, CIEPLA, KOCHAJACA I ODDANA :)

jakie to uczucie byc piękną?

Gość tak to widze
przede wszystkim zarozumialosc :(

Gość też się zastanawiam
jak to jest być piękną, wstawać rano i widieć w lustrze sliczną buzie i figure,a takich ślicznych któe dostały to za darmo jest całkiem dużo i dlatego tym bardziej brzydkim jest trudno

Gość TwojaMuzykaWeMnieGraaa
ja tez jestem brzydka, a mimo tego mam chlopaka i to calkiem przystojnego (opinia wielu) . nie wszyscy faceci patrzą na urodę, nie martw sie:)

Gość co sie przejmujesz
ja tez sie nad tym zastanwiam :(((((((( kurde no

ja to juz stracilam nadzieje na cokolwiek, jestem na etapie godzenia sie z tym, ze przegralam zycie. i to nie jest uzalanie sie nad sobą, moge zrozumiec to ci co maja naprawde brzydki ryj. mam dosc.... trzeba sie pogodzic z izolacja

najważniejsze to zaakceptować, pokochać siebie, zrobić z wad zalety, ja tam jestem zadowolona z nieregularnych rys twarzy, bo mam inna nietypową urodę, dzięki temu jestem charakterystyczna, ludzie mnie zapamiętują, ale oczywiście jeśli będziesz miała pretensje do wszystkich że jesteś taka a nie inna i zamiast uśmiechu będziesz miała na twarzy grymas to niestety nie dziw się, że masz takie problemy. A naprawde nrzydkiej dziewczyny to ty chyba nie widziałas.

hahahhaha mam sie pogodzic z ogromnym kinolem>? krzywymi klami cofnieta brodą wlosami jak sianko co juz wypadaja i opadnieta powieka? ahahahahahahha kurwa madrale zasrane

Gość TwojaMuzykaWeMnieGraaa
wiem twarz jest wazna, ale sama twarz to nie wszystko. jesli zadbasz o figure, zdrową skórę, zrobisz sobie jakąs fajną fryzurke i makijaż to napewno bedzie o wiele lepiej:)

to że masz krzywe zęby i włosy jak siano to niestety twoja wina i kwestia zaniedbania, o włosy i zęby trzeba dbać, a reszta to kwestia zadbanej cery i dobrego makijazu, odpowiedniej fryzury. tyle.