Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka23

Czy ktoś studiuje 4 kierunki?

Polecane posty

Gość kajtuś
Najpierw naucz się poprawnie budować zdania, sama zobaczysz i le znaczą dziś studia - absolwenci wszelakich kierunków stoją w szeregach do Urzędów pracy i nie mają nawet prawa do zasiłku. A czemu nie mają pracy? Bo nikt nie chce zatrudniać ludzi bez praktyki. Nie imponują nam twoje naukowe osiągnięcia bo za nie nikt ci nie zapłaci. Dowiedz się lepiej kim jestes i czego chcesz. Dorośnij.

A dlaczego niby na kogoś zżerać zazdrość, skoro po zawodówce będą zarabiać więcej od ciebie po kilku kierunkach? Studia w Polsce nie są gwarancją ani pracy, ani tym bardziej dobrze płatnej pracy. Zależy od szczęścia, często od ,,pleców'' PS. A może jeszcze medycyna do kompletu, będziesz wtedy full-service:classic_cool:

Gość studentka23
zazroscicie mi WY GLUPIE DZIWKI! PEWNIE SAME JESTESCIE SPSZATACZKAMI! KURWY I SMZATY BEZ SZKOLY!

Gość to jeszcze niiic
jestem lepsza, ja studiuję prawo, medycynę, teologię, japonistykę i filozofię jednocześnie, i jeszcze sobie dorabiam w biurze:)

Gość kajtuś
zazroscicie mi WY GLUPIE DZI**I! PEWNIE SAME JESTESCIE SPSZATACZKAMI! K**WY I SMZATY BEZ SZKOLY! takim jeżykiem operuje elita intelektualna narodu ! hahahahahahaha

Gość studentka23
WY MNIE NIENAWIDZICIE BO JA BEDE KIMS A WY JESTESCIE KURWY SZMATY I PIZDY PIERDOLONE!

Gość eu geniusz
jak kończyłem elektrotechnikę (3r), zaczynałem matematykę i informatykę, na studiach już miałem wiele ofert pracy. nie musiałem specjalnie szukać. wątpię czy po zawodówce ktoś tyle może zarabiać chyba że ma własną, dobrze prosperującą firmę

uhahhahahahah:D dzbanie jeden w rzeczywistosci pewnie nawet nie studiujesz i sie tak złoscisz haahha wezzz czego ci zazdroscic? ze najlepsze lata zycia spedzisz w ksiazkach? wiesz w Polsce ludzie bez matury zarabiaja miliony bo sa sprytni cwani i kłamliwi a ty bedziesz sprzatac kible dlatego sie tak rzucasz :D

Autorko proponuję uraczyć się walerianą i na lekturę coś o kulturze słowa i kulturze osobistej. Podpisano:Związek Sprzątaczek z Kafeterii zazdroszczących sukcesów i bycia kimś wielokierunkowym studentom:)

Gość a co to za kierunek
eugeniusz ty wiesz ile zarabiaja ludzie po zawodowce ? Jak ktos ma dobry zawod zarabia bardzo dobrze. kolega gornik - 2,5 tys zl kolezanka fryzjerka - 3 tys zl kolega elektryk - 3,5 tys zl kolega budowlaniec - 2,5 tys zl wielu kolegow i kolezanek po studiach - w porywach 1,5 tys zl do reki :D

Gość kajtuś
ta osoba, ktora zalozyla temat nie skonczyla zadnych studiow co widac po sposobie wypowiedzi, sroce z pod ogona wypadła prostaczka jedna. Pewnie szalety publiczne czysci a tu próbuje sie dowartosciowac.

ah takie tematy napawają mnie radością dnia który rano był dla mnie paskudny :D teraz mam sie z kogo śmiać przynajmniej:D

prowokacja wiadome ale takiego trolla mozna troche pokarmić:D przynajmniej zabawnie bylo troche sie pospinała i poudawala jaka to ona nie bedzie wykształcona:D

Gość eu geniusz
powiedz mi kto po matmie zarabia 1500 zł (oprócz nauczycieli), w polsce, w mieście, nie uczący się. ja znam może dwie takie osoby.