Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już się zaczyna

ładna pogoda, wypady we dwoje...i ja.

Polecane posty

Gość już się zaczyna

sama. kolejny rok z rzedu.

Libisz jazde na rowerze ? Moze wyjdz z domu, idz na spacer, pojezdzij na rowerze. Siedzenie w domu, i walkowanie o samotnosci jest depresyjne :O

Gość już się zaczyna
jezdze na rowerze przez 6 dni w tygodniu. nie mam specjalnej ochoty na rower siodmego dnia. nie czerpie radosci z samotnych spacerow- jesli mam ochote to wychodze ale dzis nie. czemu depresyjne? to jest rzeczywistosc duzej czesci ludzi.

Gość ktos twojego pokroju
jesli chcesz to podaj mi swoje gg chetnie pogadam z toba bo mam tak samo

Gość sama jak zawsze
mnie też już nie cieszą samotne wyprawy rowerowe czy długie spacery, chyba są bardziej dołujące niż mówienie tu na kafe o swojej samotności.

Gość a ja nie sama a samotna
bo mój facet ciągle pracuje. nie mam żalu do niego,ale i tak mi smutno zwłaszcza w takie ładne dni...

no i sama jeżdżę rowerem, spaceruję, ostatnio nawet sama bylam w kinie...

Gość już się zaczyna
ale masz kogos dziewczyno. bez watpienia jest to lepsze niz bycie i sama i samotna.

Gość już się zaczyna
no ale ilez mozna wszedzie samej chodzic. lubie czasem takie wyprawy sama ze soba ale generalnie to jest nie do wytrzymania.

ja bym sie w zyciu sama nie odwazyla isc sama do kina....wystarczy mi ze bylam z kolezanka na walentynki, poprostu okropne uczucie...

juz sie zaczyna chcesz pogadac na gg?

w walentynki byłam sama, bo mój facet wyjechał..a co do chodzenia do kina-mam ochotę isć na film, faceta nie ma,koleżanki nie mają czasu no to idę sama..

Gość już się zaczyna
ja bym poszla ale w sumie po co skoro nie bede miec z tego radosci. 'ktos twojego pokroju'- moje gadu 2102061.

ja bym sie strasznie glupio czula sama w kinie, dla mnie to miejsce gdzie sie spedza czas z kims a nie samemu...ale to moje podejscie do tego

ja tam widuję w kinie samotnych ludzi, i to sporo..cóż mam zrobić,nie zrezygnuję z życia tylko dlatego,że facet nie ma czasu ze mną wyjść :) a kino uwielbiam. no ale nie na temat piszę,to wasz temat, sorki :)

Gość Motylem jestem
Ja mam jezcze gorzej ;] Jestem w zwiazku, ale moj facet kompletnie nie odczuwa potrzeby pojscia gdzies. Za kazdym razem tlumaczy sie brakiem pieniedzy (w to akurat wierze,bo ma stare kredyty do splacenia po nieudanej inwestycji w firme). Ale przeciez spacer, plaza.. To nie kosztuje,a daleko nie mamy :/

Gość już się zaczyna
a ja nie sama a samotna- pisz, pisz...! tzn ja gdy mam ochote to wychodze sama, ale generalnie czerpie radosc z bycia z kims.

Gość już się zaczyna
MOtylem jestem. wydaje mi sie ze to tez ciezki orzeszek do zgryzienia ale mimo to bronie swojego pogladu jak lwica! :) jednak masz tego kogos :)

:) ja też czerpię radosc bycia z kimś...uwielbiam takie długie,spokojne leniwe spacery, tak po prostu, by być razem..nie pamiętam,kiedy ostatni raz byłam na takim z moim facetem :( pozostają samotne spacery, z słuchawkami na uszach i aparatem w dłoni..

Gość Motylem jestem
No mam,to fakt. Ale przykre jest to,ze on z mojej prośby potrafi zrobic problem niezwyklej rangi. Jak go prosze o spacer i mowie,ze nie mam ochoty kolejny wieczor siedziec w domu i ogladac film albo patrzec,jak on grzebie w garazu, to zaraz slysze,ze mam jakies wymagania co do jego osoby, ze jak sie z nim nudze to mam sobie znalezc lepszego itd.. A chwile pozniej przeprasza, powtarza w kolko ze mnie kocha i ze zrobi wszystko,zebym byla z nim szczesliwa ;/ Tylko ze mi juz ochota na spacerki i przytulanki po takim ataku kompletnie przechodzi..

motylku-współczuję...

Gość już się zaczyna
no rozumiem, to rzeczywiscie niefajnie czasem.

Gość Motylem jestem
On byl kiedys naprawde inny :( Staral sie o mnie, wymyslal jakies wspolne zajecia, wypady. Widac bylo,ze cieszy sie z kazdej wspolnej chwili. A teraz, jak juz mnie zdobyl,to wszystko minelo. Kiedy mu o tym mowie,to twierdzi,ze on jest ciagle taki sam.. Teraz tez siedze i rycze ;(. Czasem mam tego dosyc i wolalabym znowu byc sama. Ale.. Problem w tym,ze ja tego dupka naprawde kocham. A on.. chyba nie potrafi tych swoich uczuc mi okazac :(

Gość już się zaczyna
nikogo sie nie da uszczesliwic, kazdy zawsze bedzie miec jakis problem. ktos jest sam i jest zle, ktos jest z kims i tez nie jest dobrze.

Gość Motylem jestem
To chyba chodzi o to,zeby trafic na osobe, ktora chce tego samego,co my :( Mowi sie,ze przeciwienstwa sie przyciagaja,ale u mnie sie to nie sprawdza :( Teraz tez poszlabym sobie na spacer, ale z kim? Znowu wsadzic sluchawki w uszy jak autorka topiku i chowac sie po kątach,zeby ludzie nie widzieli,jak placze? To bez sensu :(

no właśnie, życie to ciągła samotność...warto się jej nauczyć i oswoić ją.

Gość sama jak zawsze
Wbrew pozorom w taką pogodę samotność dokucza bardziej

motylku, jeśli Twój facet jest tu,na miejscu to namów go na spacer :) mój jest 400 km ode mnie...wiosnę spędzamy osobno...

Gość Motylem jestem
nie sama, a samotna Myslisz,ze nie probowalam :(? Teraz gdzies przepadl. Stwierdzil,ze na 16 ma klientow na samochod i musi cos tam w nim zrobic. Na 16! Ile jeszcze czasu do tego :( Obiad znowu zjedzony w niemilej stmosferze. Powiedzcie mi,czy ja naprawde az tak duzo chce ;/? Godzinnego spaceru z ukochanym? ;/ Racja, zimą nie chce sie nigdzie wychodzic. A teraz,jaki jest ladna pogoda i chce sie wyjsc z domu,a nie ma z kim, to jest to tragedia..

eh...motylku :( Twój facet chyba mało romantyczny jest..nie wiem,co Ci poradzic..