Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszystko możliwe

na każdym programie pogrzeb!

Polecane posty

Gość kobieta co chce sie napic
"piszę i wysyłam przez gołębie tempa istoto!" dobre:D

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
na zagranicznych programach tez pokazuja pogrzeb

tępa jestes ty.To była pytanie retoryczne ale taka głupiutka istota nie potrafi tego pojąć.Dupa Martyny to jest moje powiedzenie ,ale co ty mozesz wiedziec za młoda jestes .

dziecko ile ty masz lat żeby mi mówić że jestem za młoda! dupa Martyna- to pytanie retoryczne? dziecko piłaś coś? czy ty wiesz co to pytanie retoryczne? ludzie!

jesli pijesz do mnie to jesteś w błędzi ebo pisze pod jednym nickiem, widac inni tez zauważyli Twoją głupotę :( oj dziecko idź do książek albo chociaż mamie pomóż po obiedzie pozmywać!

Gość Ja ogladam
pogrzeb. Jestem Polka. Prezydent byl katolikiem i nalezy mu sie pogrzeb katolicki. Ale nie taki. Dziwisz wyspiewuje i pare ksiezulkow. Rece zalamac. Jak by nie bylo u nas solistow opery. Dziwisz gwiazda. Nie moge sie skoncentrowac na modlitwie. Rece opadaja.

Gość do autora tematu tego i owego
cytat żegnam jak sie nie podoba, swoją drogą same hity muszą tam leciec skoro wolisz siedziec na kafe Nie rozumiem tego toku rozumowania, jest niedziela, nie trzeba się spinać i skupiać na jednej rzeczy - jednym okiem patrze na TV, jednym na kompa, jaki problem?

Gość do autora tematu tego i owego
a jak usiłujesz obrazić czyjąś inteligencję to naprawdę polecam słownik języka polskiego tępa nie tempa