Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oblechch

nie moge patrzyć na Pana Panie Komorowski

Polecane posty

Gość oblechch

słuchać również

Gość tez nie moge na niego patrzec
nadety sztuczny bufon :O zal.pl

Komorowski pcha sie wszedzie gdzie jest tv, przemawia na kazdej mszy mowi to samo i jeszcze czyta z kartki , a w dodatku to hipokryta - niech przytoczy to co mowil przed wypadkiem o Prezydencie Kaczyńskim żal patrzeć:( ps. po 3 dniach nauczył się jednak Boże coś Polskę , ale dobrze przezegnac sie nie potrafi nadal ...

Gość damencja nr 1
GADA SZTUCZNIE , RECYTUJE Z KARTKI , BEZ EMOCJI nie wyobrażam sobie jako prezydenta

Gość dokładnie kto chciał ten mógl
Komorowski niech spadam na bambus :O Polska tak nie nagrzeszyła, ktoś taki jak on nie jest godzien, by być prezydentem :O skończy się jego 60 dni i nara 🖐️ :O

Gość a opluwacie tych co
krytykowali Prezydenta !czym się od nich różnicie?

Gość oblechch
psi - widać gówno wiesz o historii i o pikantnej przeszłosci komorowskiego i tuska

"a opluwacie tych co krytykowali Prezydenta !czym się od nich różnicie?" tym że nie opluwałam prezydenta 🖐️

Gość a opluwacie tych co
ale być może opluwasz przyszłego

Gość no właśnie........
"a opluwacie tych co krytykowali Prezydenta !czym się od nich różnicie?" Polacy niczego się nie nauczą.........

oblech mnie nie obchodzi przeszłośc tylko jego czyny teraz. A podoba mi się to co robi, więc i na niego głosowac będę, tak jak i wielu ludzi. Pamiętajcie, ze jesteście tak naprawdę mniejszością, tak jak każdy margines społeczny :D🖐️

Gość po zadnym przemowieniu
komorowskiego, tzn. ani w Wawie ani w Krk nie bylo braw. czuje, ze spoleczenstwo go nie lubi, przynajmniej nie wiekszosc. ma coraz mniejsze szanse na wygranie...

na razie opluwam Towarzysza Bronka Komorowskiego pełniącego stanowisko P.O. Prezydenta to znaczna roznica :p

Gość jakajkajkjakkjajjaa
ja nie bede nikogo potepiac za to ze jest czlowiekiem, kazdy nawet zly,przestepca , jest czlowiekiem i to trzeba uszanowac ,a oceniac za czyny i w przypadku Pana Komorowskiego za jego poglady i polityke dodam ze jestem przeciwko jego pogladom i polityce zal ze nie ma juz z nami Pana Kaczynskiego :(

na razie opluwam Towarzysza Bronka Komorowskiego pełniącego czasowo obowiązki Prezydenta to znaczna różnica :p

Gość do ani
a zamkniesz się jak zostanie prezydentem?

być może przyszłego opluwam, nie będę na niego głosowała i nie będzie to MÓJ prezydent więc mam to w dupie 🖐️

nie pomimo PR owcow ktorzy pracuja na jego wyglad to dla mnie on jest tylko starym komunista i do mojego Zmarłego Prezydenta nie dorasta do pięt , bo nie jest dobrym człowiekiem

Gość co on tam nabazgrał bo
Właśnie też zauważyłam że nikt mu nie bije braw...

Gość no właśnie........
Tak sobie mówili o Kaczyńskim, że to nie 'mój' prezydent, ale CHOLERA to prezydent tego kraju? Szanujcie tych, którzy pełnią funkcje państwowe, bo nasz kraj niszczy się od środka obecnie, a nie od warunków zewnętrznych jak to było dawnooo temu...

Gość oblechch
super! , w takim razie wypisz mi to co dobrego zrobil Komorowski ? :O:D

Gość do ani
a więc nie różnisz się od tych znienawidzonych przez ciebie przeciwników pis.Kaczyński też nie byłprezydentem wszystkich, wyobraź sobie ciemnico.Belki w swoim oku nie widzicie

czlowieku jak mozna szanowac kogos kto ma poglady zmienne jak choragiewka na wietrze, robi wszystko pod publike i nie ma kregoslupa moralnego?!

Gość do ani
ilu ludzi tyle zdań i opinii

Kaczyński nie był tym, na którego głosowałam, ale co do jego uczciwości nie mam ŻADNEJ wątpliwości, a co do KOmorowskiego - mam. takich ludzi nie szanuję. tak samo nie płakałabym po kwachu

Gość no właśnie........
Komorowski stary komunista :o widać jak się znasz na polityce :o "W PRL działał w opozycji demokratycznej jako podziemny wydawca, współpracował między innymi z Antonim Macierewiczem przy wydawaniu miesięcznika "Głos". W 1980 został skazany razem z działaczami Ruchu Obrony Praw Człowieka i Obywatela na karę miesiąca pozbawienia wolności za zorganizowanie w dniu 11 listopada 1979 manifestacji (rozprawie przewodniczył sędzia Andrzej Kryże). W latach 19801981 pracował w Ośrodku Badań Społecznych NSZZ "Solidarność". 27 września 1981 był jednym z sygnatariuszy deklaracji założycielskiej Klubów Służby Niepodległości. Internowany w czasie stanu wojennego. W okresie 19811989 był wykładowcą w Niższym Seminarium Duchownym w Niepokalanowie." Dziękuje, z ignorantami nie rozmawiam :o

dokładnie, chorągiewka. nienawidzę takich ludzi.

Gość sumadartson
przyszlym prezydentem bedzie pan Jaroslaw Kaczynski