Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwała i cześć

Pochowaliśmy prezydenta i pierwszą damę

Polecane posty

Gość asertobgrdfd
i wreszcie wracamy do normalnosci, bo ten tydzień był męczący.... więc może by tak na siłę wątków nie zakładac już.

moim zdanie obludne jest to-najbardziej to mi zal stewardes,pilotow no i przede wszystkim mojego sasiada,przed ktorym kariera polityczna stala otworem

Mnie juz mierzi ten temat w mediach- nie mozna tv obejzec bo caly czas jedno i to samo leci. Nie mowiac juz jakie to wszystko przygnebiajace. Owszem , przykre jest to ze wszyscy z tego samolotu zgineli ale trzeba miec umiar. Teraz wszyscy nagle kochaja prazydenta a nikt nie pamieta kawalow o nim i jego zonie itp przykrych rzeczy. nAPEWNWO DUZO LUDZI MYSLI PODOBNIE TYLKO NIKT NIC NIE MOWI . :P Niech spoczywaja w spokoju.

Brzydula-- napisz mi gdzie to zjecie zostalo zrobione w jakim miescie? Super na nim wygladasz :)

Dziekuje Jagoda:) Cudowny Rzym:)Polecam jako miejsce ciekawe do zwiedzania.Bylam kilka razy i zawsze zakochuje sie na nowo;)

Co do ubierania zwłok to powiem jak jest w wojsku... Jeśli żołnierz ginie gdzieś na misji, to do trumny wkładają go w nowym mundurze... Znaczy czasami jest tak, że któryś z żołnierzy oddaje swój nieużywany lub pobierają nowy. Jeśli da się ubrać zwłoki, to przebierają, a jeśli nie da się założyć, to mundur kładą na zwłoki w trumnie. Więc myślę, że w Rosji też przeprali tych co dali radę, a tych co nie, to pewnie położyli im ubrania do trumny.