Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollga25

jestem pod wrażeniem jak ta mała, córka Marty Kaczyńskiej

Polecane posty

Gość Ollga25

tak dzielnie stała tyle czasu i słuchała tych składanych kondolencji. Przecież taki dzieciak to już by się dawno znudził albo męczył że nogi bolął i takie tam. Jednak małe dzieci sławnych polityków czy królów zawsze wiedzą jak się zachować.

Gość no w sumie racja

Gość bardzo podobna do dziadka
mam na myśli twarz

Gość azalska
tez zauwazylam, ze do dziadka bardzo podobna. Ile ona ma lat? Ale faktycznie, bardzo grzeczna.

Gość aagataaaaaaaliseejjj
jej córka ma 6 lat

mi się wydaje że ma 8 lat faktycznie grzeczna, biedaczyna pewnie też to przeżywa

Gość ola292
Słodka jest jej córka a w dodatku bardzo grzeczna :)) Dzieci i wnuki polskich sław są dobrze wychowane.

Gość ggggggggggggg
A w filmie dokumentalnych niemieckim zrobiono, że Marta, córka Kaczyńskich lat 30 jest...sama - tak to wyszło. Po czym były zdjęcia z audiencji papieskiej z rodzicami jej - i tam była z mężem chyba (to nie jestem pewna) ale z dzieckiem ok. 3 latek na pewno - no powiedzmy 5 lat. A resztę już sobie sami dopowiedzcie. Dziwna Marta Kaczyńska i tyle. ?

Gość ansaaaaaaaaa
Ollga25 nie przesadzaj.Moj syn nie miał 6 lat,a na pogzebie mojej mamy,a Jego babci zachowywał sie tak samo(z natury jest takim małym rozrabiakiem).Do tego wiedział co sie stało,rozumiał wszystko.

ansaaaa Twój syn widocznie też jest grzeczny i tyle;) a nawet jak jest rozrabiaką to potrafi wyczuć sytuację i się odpowiednio zachować. Oby takich dzieci jak najwięcej było:)

Gość elegancka dzana
wnuczka Ewunia - ulubienica Lecha Kaczyńskiego pamiętam jak kandydował to ta malutka go obcałowywała i mówiła " dzadek bencie plesydętem" :-(

Gość ansaaaaaaaaa
Aggie85---Po prostu moj syn jest rozrabiaką bez ADHD. A co do wyczucia sytuacji,To zgodze sie.Tylko,ze wcale nie jest to dziwne gdy dzieci widza smutek swoich bliskich,wiec i one przejmują emocje.

Gość sdadasda
oni wszyscy na prochach jadą

ADHD w większości przypadków to po prostu brak wychowanie i świetna wymówka ze strony rodziców, tak samo jak stwierdzona dysleksja na 'pięć minut' przed maturą:O - tak na marginesie;) no pewnie wyczuwa większość dzieciaków sytuację, jednak myślę że są i takie które by ględziły że nogi bolą i kiedy do domu;), albo bałyby się tych wszystkich obcokrajowców składających kondolencje. Jakby nie było, należy współczuć wszystkim rodzinom:(

Gość dzielna dziewczynka
dokladnie-prochy zastrzyki-oprocz małej ale marta i jarek na 100%

Gość starsza córka Pani Marty ma
8 lat. Młodsza - 3.

Gość Weźcie przestancie co to
za dochodzenie. Marta ma 2 dzieci, ta dziewczynka, Ewa, którą było widać ma 8 lat, drugie dziecko jest małe, ma chyba 2 latka. Marta 2 raz wyszła za mąż, Ewa jest z pierwszego malzenstwa, a drugie dziecko z drugiego.

Justysia pokręciłas coś, starsza jest Ewa mlodsza Martyka....