Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xccxzzxzxx

Wkurzylem sie.

Polecane posty

Gość xccxzzxzxx

Przeprowadzilem sie niedawno i zamieszkalem w nowym mieszkaniu. Dzisiaj przylazla sasiadka z dolu, drze sie na mnie i mowi mi ze wrzucilem jej na balkonie peta do jakis kwiatkow. Nic z tego nie rozumiem, nie za zimno na kwiatki ale w sumie nie znam sie na tym. Tlumacze cipie ze nie pale wiec to na pewno nie ja ale ona dalej swoje, ze moglem ja podpalic itd. Zamknalem wiec drzwi i poszedlem, zadzwonila jeszcze raz ale jej nie otworzylem. Wracam przed chwila a na jej balkonie stoi jej maz i pali papierosa. Poszedlbym do niej ale boje sie ze jak zacznie sie znowu drzec to jej krzywde zrobie. Nikogo tu nie znam a ona mnie na pewno jeszcze przed sasiadami obgada. Juz raz miala pretensje ze za szybko wbiegam po schodach i slychac u niej w mieszkaniu.

weź się w ogóle nie przejmuj takimi sąsiadami :D co bedziesz sobie strzępił nerwy :D

z sasiadami to Ty lepiej uwazaj.na mnie napuszcza policje taka wiedzma bo muzyki za glosno sluchalam. a inni pisza kartki na samochodzie bo moj facet stanal nie na tym miejscu co trzeba ...

Gość kasiek94
olej babe chlopie !!!

Gość xccxzzxzxx
Ty sie nawet do mnie nie odzywaj, mialas mi zrobic nalesniki z kasza 😡

Gość sąsiadka z góry
Nie przejmuj się.

Gość sąsiadka z góry
Mojej przeszkadza jak odkurzam albo włączę pralkę- od razu jest akcja. Ostatnio piekłam ciasto i musiałam włączyć mikser- przylazła z awanturą, że przeze mnie rozbolała ją głowa. Dodam, że tego typu prac nie robię po 22- giej!

Miałam dokładnie taką samą sytuację jak Ty autorze. Też baba nie rozumiała jak mówiłam, że nie palę i nikt u mnie nie pali w mieszkaniu. Ech...

Gość hahahahahah jebne
i dlatego ciesze sie ze nie mam sasiadów :D co za ulga ! a tej sasiadeczce wez powiedz zeby spierdalała

Gość stare powiedzenie mowi
Szanuj sasiada swego bo mozesz miec gorszego.