Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarylinMonroe

HELP! VERY IMPORTANT!!!

Polecane posty

Witam, jestem z chłopakiem prawie 8 miesięcy. Ostatnio strasznie się kłóciliśmy, wyzywaliśmy, wypominaliśmy i groziliśmy sobie rozstaniem. Obydwoje byliśmy winni, nawzajem się jeszcze podpuszczaliśmy do wypowiedzenia złych słów... Dziś znowu się pożarliśmy, on powiedział, że jestem nikim dla mojego ojca, dostał za to w pysk, powiedziałam mu, że jest zerem, gównem, że jest gówno wart, a on tylko patrzył na mnie i się śmiał... Poszedł do pracy na 18 i powiedział, że nigdy więcej się nie zobaczymy, po 18 napisał mi 'żegnaj'... Co teraz...? :(

Gość nie innna
zaoferuj mu tydzien ostrego sexu..to wróci.. taka prawda...:(

Gość nbnmb nb
a dziecko polskiego zapomniało???

Gość nie innna
w przypadku facetów ta mądrosc się sprawdza: dla sexu są w stanie zrobic wszystko. Nawet poświęcają uczucia... Oglądanie gołych panienek im nie wystarcza, i montują mikrokamery prywatnym osob i sobie patrza. chcesz byc okłamywana????

Na początek potrzeba Wam trochę czasu spędzonego oddzielnie, ochłoniecie z emocji i wtedy będzie sens zastanowić się co dalej.

Odkąd minął miesiąc naszego związku, widujemy się codziennie, on zostaje na każdy weekend, czasem bywa tak, że zostaje na kilka nocy pod rząd w tygodniu, a mieszkam z rodzicami. Też myślałam, że potrzeba nam odpoczynku, ale jak go nie widzę 20 h to już tęsknię... Taki mam charakter, jestem wybuchowa, ale nie umiem się zmienić. Postanawiam sobie, że kolejna kłótnia nie będzie ostra, ale nie umiem w porę ugryźć się w język... Jak mam się zmienić???

Gość nie innna
a u mnie sytuacja wygląda tak, że facet wszystko o mnie wie, najintymniejsze rzeczy, a nie mamy kontaktu. Owszem bywa u mnie w miescie. Jedzi autem od 3 lat. To wszystko. Uwazam, że jest mi winien rozmowę. Jak ma honor.

rozumiem pokócić się ale te wyzwiska..............:O jestem zdania że pewnych słów się do bliskiej osoby nie mówi nawet w złości także może lepiej jak się rozstaniecie po prostu?

Przede wszystkim poczekaj. Obydwoje na spokojnie to przemyślcie. Ale jak są już takie kłótnie, to dobrze to nie wróży. I lepiej się chyba nie męczyć.