Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veraaa:)

??????????????????????????????

Polecane posty

trudno znaleźć partnera do życia ,to może łatwiej znaleźć kochanka ???

Lepszy mężczyzna którego kochasz w lozku niz kochanek ;) Możesz całować kogoś kogo nie kochasz, aż taka zdepresowana?

Gość vxcxcvcxvcxvcxvcx
jak nie możesz znależć partnera, to i kochanka nie znajdziesz.

ani zdesperowana ani załamana tylko jakoś taka samotna . nie wiem,czy potrafie iśc do łóżka tak bez uczucia .wiadomo ,że pięknie gdy kochamy i jesteśmy kochani. Samiwiecie ,że trudno o "drugą połowę "

Gość damla...
no napewno latwiej ale po co marnowac czas.. lepiej jest ktos konkrety i na stale ;-)

Gość damla...
jesli juz masz miec kochanka to napewno musi ci sie podobac i pociagac seksualnie... po to wlasnie oni sa... ale mozesz za bardzo sie przywiazac i zmarnowac szanse na powazny zwiazek.. wiec lepiej sobie odpuscic! choc nie powiem... mi tez brakuje czulosci :-(

niestety wiemy :( ale po co iść do łóżka bez miłości ? :( no nie wiem dla mnie to nie do przyjęcia. Ja wiem że milosć jest najwazniejsza w życiu ;/ i jak jej nie ma to człowiek czuje się nikim, ale to trzeba po prostu przeczekać zająć się czymś, sobą... a lada chwila może się "trafić" . nie wiem jak Cię pocieszyć bo jestem w podobnej sytuacji, wiem tylko że warto szanować siebie i nie pozwlać sobą pomiatać. pozdraiwam :)

:))) spokojnie dziewczyny ,ja z tych porządnych .Wiecie jak to czasmi jest ,dziwne pytania przychodza do głowy kiedy nie ma sie do kogo przytulic i porozmawiać o wszystkim i niczym.A to,że jestem sama to nie z powodu szpetności ale sama jestem sobie troche winna .Nie mam znajomych -nie pochodzę stąd i rzadko kiedy gdzies wychodzę.

Gość damla...
skad ja to znam :-( tez nie mam znajomych :-( mieszkam za granica i ciezko mi sie zaklimatyzowac :-( praca-dom, dom-praca... porazka :-(

no a z kochankiem mógłby byc problem .Niby na początku układ bez zobowiazań a serce nie sługa i co wówczas ,gdybym to ja sie zakochała a do bycia kochanica to chyba nie mam.

sunsetwater - odp w drodze ale nie tu :)

zapomniałam dodać ....do bycia kochanica chyba nie mam predyspozycji

Gość damla...
no wlasnie! no i sa tez wyrzuty sumienia bo przeciez on napewno ma rodzinke.. dzieci i zone! ja tak nie potrafie.. wole poczekac choc nie jest latwo :-(

ojej,a Ty tu mowisz o kochanku zonkosiu ? !to juz wogól nie do przyjęcia

Gość damla...
no bo to tak wyglada! bo przeciez jak jest facet samotny no nie musi zostawac kochankiem a pertnerem... ogolnie jest taka definicja... jesli ty masz kochanka to znaczy ze masz tez meza, a jesli nie masz meza to znaczy ze on ma zone a on jest Twoim kochankiem!

Gość Ja chce partnerke
A nie kochanke.

Gość damla...
dlatego lepiej czekac na kogos wlasciwego!! :-) no chyba ze sie myle... to przepraszam ;-)

no widzisz ,ja też chce partnera :( a o kochanku wspomniałam w przypływie samotności .

nie mylisz się :) jak jest gdzies zapisane ,że poźno ale poznam wartościowego człowieka to poczekam i nie będę marudziła,że tak długo czekałam :)

Gość Ja chce partnerke
Ja tez czekam, 21 lat mam, nie mialem nigdy dziewczyny, ale mam nadzieje, ze spotkam kogos wartosciowego z kim bede mogl sie zwiazac. Na razie jestem zupelnie sam, ale staram sie nie smucic bo to nic nie da(ale czasem naprawde nie da sie nie smucic)

21 lat to masz czas na poznawanie i wybieranie,przebieranie aż trafisz na właściwą osobę i poczujesz ,że to kobieta z która chcesz kroczyć przez zycie .Tego Ci zyczę :)

Gość Ja chce partnerke
Ja tez zycze Ci abys znalazla faceta, ktory bedzie Cie kochal, Ty natomiast jego :) Ja mam taki problem, ze jestem chorobliwie niesmialy. To dlatego, ze mam w sumie przykre wspomnienia, ale nie chce o tym mowic i myslec bo to mi tylko bol sprawia

a jak się na coś czeka to czas szybko płynie ;/ więc lepiej się czymś zająć a "tamto " samo przyjdzie... chociaż mogę sie mylić, może warto szukać , pomóc losowi, nie wiem ....

Gość damla...
Veraaa napewno znajdziesz tego odpowiedniego ;-) ja mam nadzieje ze tez :-) musimy tylko cierpliwie czekac ;-) ja tez mam lepsze i gorsze dni.. ale jestem pewna ze ten ktos jeest mi przypisany ;-) glowa do Gory slonko ;-) bedzie dobrze ;-)

warto poÓC losowi na pewno tylko czasAmi traci się wiarę :( WSZYSTKIM ŻYCZĘ PRZYJEMNEGO WIECZORU :) PA