Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkka24

szukam towarzyszki:)

Polecane posty

Gość iwonkka24

Hej!planuję od jutra zacząć walkę na poważnie..chcę zgubić 8kg,potrzebuje motywacji,i kogoś z kim będe sie dzieliła moimi wzlotami i upadkami..i nie przez tylko kolejne 2 dni..Czy ktoś się przyłączy?Planuję jutro oczyśćić sobie organizm i jesc przez 2 dni tylko jabłka..a później zobaczymy... 178cm 67kg cel-59kg.

Gość I'm sugarholic
A ja właśnie opycham się ciastkami:-(( Ale mi wstyd.

Gość zdecydowana100%
ja ja ja!!! ja za to zaczynam od kefirow samych;)

Gość I'm sugarholic
Trzymam za Was kciuki Dziewczyny!

Gość iwonkka24
no a ja właśnie piwko wypiłam..ale wiadomo-dziś ostatni dzień:)

Gość zdecydowana100%
heh nie ma to jak piweczko:) ale ja za to pije dzisiaj herbate z senesem na pzreczyszczenie zeby byl jakiś juz wstęp:)

Gość I'm sugarholic
Piwa nie lubię, ale słodycze owszem.

Gość I'm sugarholic
Muszę przystopować z tym cukrem, bo jak powszechnie wiadomo nie jest on zdrowy:-(( A dodatkowo: jak nie opycha się słodkościami, to się tłuszczyk nie odkłada:-))

Gość zdecydowana100%
zastąp je owocami też cukry ale proste:) i lepiej sie trawia:)

Gość iwonkka24
zdecydowana100%..myślisz że kefirki będa lepsze niz jabłka?ile tych kefirków dziennie?

Gość iwonkka24
a ja właśnie przez to cholerne piwo nie mog.e zadnej diety do konca przeprowadzić..eh..

Gość iwonkka24
no to ja jutro też kefirki piję..tylko ile moge przez cały dzień?

Gość zdecydowana100%
no ja kiedys robilam same jablka i same kefirki i lepsza jak dla mnie kefirowa zreszta białko;) a podobno teraz dieta białkowa na czasie... a tak to dwa kefiry 400ml czyli po szklance 4 razy w ciagu dnia:) ale mzoesz wiecej jesli bedziesz miala wielkie ssanie ale lepiej pomeczyc sie i zmniejszyc zalodeczek zamiast kefirow moze byc maslanka lub jogurt naturalny ale ja raczej chyba maślanke sobie jutro kupie 1l:) i wyczytalam na forum ze dziewczyna pila przez dwa tyg wlasnie same kefiry i maslanki i schudla 9 kg bez jo jo wiec moze warto sprobowac:)

Gość iwonkka24
ale mnie zmotywowałaś..i przypuszczam że po tych kefirach albo maślance będe mniej głodna bo to przecież białko:)no to zaczynamy od jutra i bedziemy sie wspierać:))

Gość iwonkka24
zastanawiam się tylko czy taka ilośc białka nie odbije sie na mojej skórze??bo słyszalam ze przy takiej ilości mozna sie trądziku nabawić..

Zdecydowana - ale przez dwa tygodnie non stop? Nie zbrzydło jej to? Dziewczynki ja się przyłączam całym sercem do Was :) no i ciałem ^^ A co myślicie żeby dołożyć wspólne bieganie o jakiejś godzinie? xD czy to nie do zrobienia ^^

Gość zdecydowana100%
no pewnie:) a jak ci obrzydna np naturalne to mozesz dodac troche slodzika na oslode lub kupic owocowA ok 20-5klcal;) więcej ale smak inny za to:)

Gość zdecydowana100%
nie sadze zeby bylo az tak zle z tradzikiem:) na pocatku owszem bo organizm ebdzie sie oczyszczal z toksyn a potem gladziutko:) tylko musimy wytrwac!! aha i jest jeszcze taka dieta 10dniowa ale ja zrobie tak ze najpierw sprobuje jak najdluzej pociagfgnac na tych kefirkach a potem przejsc do dalszych dni tej diety "10dniowej: 2 dni kefiry- w moejej wersji bedzie ciut wiecej dni kefirowych;) 2 dni serki wiejskie 2 dni jajka 2 dni warzywa 2 dni chude mięso

Kurcze a jak z energią? Bo po samym białku po kilku dniach to żebym się nie przewracała z braku sił xD

Gość zdecydowana100%
a co do biegania to mysle ze jesli zaczynasz dopiero biegac to radze w mniejszych ilosciach na pocatek a z zcasem zwiekszac jesli przyjda sily;) zreszta na samym białku bedziemy jechac heh

Zdecydowana ja się przyłączam do Ciebie!!! I od jutra też spróbuję na tych kefirkach, ale moje diety zawsze kończą się fiaskiem :P ale może z Wami dam rade ^^ Jak będę myślała o czymś innym niż kefir to zaraz Wam tu napisze i mi wygonicie to z głowy xD

Gość zdecydowana100%
wypij poprostu 3l maslanki i bedzie duzo energii ;) ale watpie zebys tyle wypila .. chociaz heh...

Gość iwonkka24
ja biegam od dwóch miesięcy 3 razy w tyg.ale nie zastosowałam żadnej diety więc nic nie schudłam...boje się że nie będe miała sieły na bieganie..ale jakiś szybki marsz-pewnie sie skuszę-tym bardziej ze właśnie zamówiłam sobie krokomierz na allegro!-TAK JESTEM ZMOTYWOWANA:)

Gość zdecydowana100%
no to napisz moze pod wspolnym namyslem twoja bedzie lepsza:) ja kiedys stosowalam sam kisiel fajnie sie chudlo ale zaparcia takze byly;/

Gość iwonkka24
czuje ze po l.kefiru to juz po 1 dniu będę miała płaściutki brzuszek..oj-dziewczyny-nie moge się już doczekać!!!

Gość zdecydowana100%
ja widzialam krokomierz w kauflandzie ostatnio za 19 zeta:D ale mysle ze nie zemdlejesz odrazu od maslanki i kefiru:) poszukam jakis artykul na temat kefirow moze cos was bardziej zacheci:)

Gość glupie laski witam was
i juz sie nie doczekam waszych nowych postow , typu mam do zrzucenia 10 kilo, na poczatku chcialam 5 i schudlam ale pozniej efektem jojo zyskalam ekstra 5 !! o ja glupia, teraz wiem ze tylko racjonalne odzywianie a nie jakies kefiry czy jablka ! ;-(((((((((((((

Eeee dorzuce jabłko z jedno dziennie w sensie jako cukry i coś mi to doda siły i może nie zemdlejemy =) Ale jestem zdecydowana na kefiry :P