Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna Oliwka na Patyku

Moj facet prosi aby zwezyla sobie pochwe. Czy robilyscie kiedys cos takiego?

Polecane posty

Gość Czarna Oliwka na Patyku

Mowi ze co druga kobitka robi se taki zabieg. Czy ktoras z was robila cos takiego? Ile to kosztuje? I prosze aby nie kasowac tego tematu bo on nie jest ani zboczony ani nic!

Gość to powiedz mu że co drugi face
t jak ma kompleksy to powieksza sobie wacka

Gość ale ja aa
faktycznie musi miec malego slyszalam o plastyce pochwy, ale to raczej po porodzie nie znam zadnej kobiety ktora to zrobila

Gość mrrrrrrrau
bez sensu dobrze radza miesnie kegla cwicz jak mu kiedys zacisniesz to bedzie prosil zbeys puscila :)

Gość powiedz mu że co drugi
facet robi sobie powiekszanie penisa i żeby on też sobie zrobił

Gość ja miałam robione
ale to nie z własnego widzi mi się, tylko z zalecenia lekarza, już wiele lat po porodzie. Miałam usuwaną macicę z powodu olbrzymich mięśniaków a że po porodzie miałam źle pozszywaną pochwę i niektóre szwy puściły to lekarz zarządził też plastykę pochwy. Poprzedniemu lekarzowi to jakoś nie przeszkadzało :O a mój mąż musiał się nieźle natrudzić zanim osiągnęłam orgazm. Żadne tam ćwiczenia mięśni Kegla nic nie dawały. Od czasu operacji moje odczucia zupełnie się zmieniły na plus - orgazm osiągam błyskawicznie i jest on niesamowicie silny i długi (czasem myślę że kopnę w kalendarz przez ten orgazm). Tak więc uważam, że jeśli ktoś ma rozwaloną pochwę i ma okazję to poprawić to warto ale u dobrego lekarza, bo od jednej pani słyszałam że ona straciła wręcz czucie.

Gość marek 22151
To musiałaś się nieźle pruć, skoro miałaś tak mocno rozjechaną pizdę, że musiałaś iść do lekarza na zwężanie cipska.

Gość buzi ruzi nuzi
zmien faceta ,latwiej bedzie, jak mu nie pasuje twoja cipa, to mu apapap, wiesz co to znaczy jak facetowi nie podoba sie twoja cipa, to znaczy ze nic do ciebie nie czuje,sex jest wazny w zwiatku,a on nie dorosl do kobiety,albo ciulik mu nie urosl, albo nie umie bzykac, zmien frajera dla bohatera:-)))

Gość kasztelann
Przejżyj ofertę wibratorów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k68-Wibratory.html

Gość jak facet ma powiększyć wacka
skoro średnica ci.py po porodzie jest mniej więcej jak rynna spadowa? Facet musiałby mieć pena grubego jak ręka w bicepsie, żeby babie dogodzić.

Wiec albo jestes rozerwana w srodku i jest brak uczucia albo facet ma malego fiutka wiec pozostal ci wibrator i cala reka:) a taki zabieg jest drogi z tego co wiem:)

Gość to się robi ale po porodzie
Czasem uraz pochwy w wyniku porodu jest tak duży, że zachodzą nieodwracalne zmiany: wypadanie macicy, obniżenie ściany pochwy i mięśnie rozciągnięte tak, że żadne ćwiczenia kegla nie pomogą, bo włókna męśni uległy pozrywaniu. Nigdy nie słyszałam, żeby kobieta zrobiła tę operację bez powodu. Mogłoby to dotyczyć jakichś ekstremalnych przypadków, typu jakaś "makro pochwa" (tak jak mikropenis, który już jest schorzeniem). Podstawowe pytania: Jak gruby jest penis Twojego faceta? czy on się często onanizuje? oraz czy miałaś wcześniej partnerów i czy byli też niezadowoleni z seksu? Pod żadnym pozorem się nie zgadzaj! Ten człowiek ma albo małego, albo jest przyzwyczajony do walenia konia i mniejsza stymulacja mu nie wystarcza, a przede wszytkim jest po prostu WREDNY i KŁAMIE, bo to bzura, że kobiety robią takie operacje! Zastanów się lepiej nad sensem tego związku.

Gość arrti
chyba ma za malego fiuta wpadnij do mnie