Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hohlik

czy ktos mi pomoze??

Polecane posty

Gość hohlik

Mam problem dzis przy myciu strasznie zaczelo mnie tam szczypać.. po okolo 15 min poszłam oddać mocz i nie mogłam wytrzymać z bóllu.. szczypało strasznie. co to jest? byłam u lekrza 3 dni temu nic nie miałam.. dodam ze od około miesiąca coś mnie boli przy stosunku .. pisałąm o tym ale nikt nie odpisał!!

Gość hohlik
byłam u 2 zrobiono mi USG nie ma podstaw ginekologicznych ani zadnych zmian;(

Gość hohlik
przytaczam mój wzesniejszy post .: Witam, mam pewien problem od około miesiąca nie mam ochoty na sex, zmuszam sie. Nie mam pojecia czym o jest spowodowane . Kiedys bylo idealnie, moze to stres ale nie jestem teraz w stresie . Zaczelo sie przy sesji na studiach fakt uczylam sie duzo i nie mialam sily ani ochoty ale teraz sesja minela i ja nadal nie mam ochoty. Drugim problemem jest kłujący ból po prawej stronie w środku przy stosunku tylko. Czasami boli tez przy wkładaniu odczuwam jakby tarcie , ale z moja wilgotnością jest wszystko ok. Byłam u dwoch ginekologow. Pierwsza, Pani stwierdzila ze to moze byc od zapalenia stawu biodrowego i ze to boli mnie kosc( stwierdzila to po uciskaniu palcem- wedy mnie bolalo ) .Kazała wykupic leki na zapalenie stawów - wykupiłam ale nie brałąm. Nie wiem dlaczego ale mialam pewien dylemat czy to to. Poszłąm na wizyte do innego lekrza tym razem Pana. Pan stwierdził ze to nie moze byc od stawow ( pomijam to ze kości , stawy nic mnie nie bolało ). Przebadal mnie zrobil USG i stwierdzil ze jestem zdrowa i nic nie mam tam niepokojacego. Powiedział tez ze to może byc uwarunkowane psychicznie.. rozważałam seksuologa... ale dalej nie jestem pewna. Porsze o pomoc bo strasznie mnie to meczy. Kiedys kochalismy sie bardzo czesto teraz jest to zaledwie 3 razy w miesiacu...Nie potrafie sobie sama z tym poradzic. Dodam jeszcze ze od pewnego czasu gdy wkładam tam palec stwierdzam ze jest tam bardzo ciasno. Miesiaczki mam regularne nie biore hormonów, oraz innych leków. Współżyje od 4 lat. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi