Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fabio Briatore 34

Spójrzcie jak jarek kaczyński schudł prze te kilka dni, SZOK!

Polecane posty

Gość kasiek94
niedziw sie:( ze schudł myslish ze ma glowe do tego zeby jesc? skoro codzienne cos sie dzieje:(

bardzo mi go szkoda bardzo mu współczuję, oprócz tego że schudł to w przeciągu paru dni mam wrażenie że postarzał się o dobre kilka lat :(

Gość lkioi
córka Lecha też bardzo wychudła z tego co zauważyłam, no ale cóż sie dziwić

Gość nfvjknvkjn
I taki blady i takie smutne oczy ma... bardzo mi go szkoda...

Gość ale ja aa
mi tez bardzo go szkoda :(

kazdy by schudl jakby go spotkala taka tragedia w rodzinie , przeciez on nie ma zadnego wsparcia, mama chora ...

Faktycznie, bardzo się zmienił przez ten tydzień. No, ale nie ma się co dziwić...

Gość kolonoskopia endoskopia
wyglada tragicznie, nigdy nie widzialem,zeby ktos sie tak postarzał w tak krotkim czasie czysta makabra

Gość brudne kalosze
co niektorzy myślą ze jarek jest jakimś robokopem bez uczuć i będzie kandydowal on by teraz tego nie udzwignąl ,śmierc bliskich i kampania wyborcza nie da rady

Gość ja też mu współczuję bardzo
stracił brata z którym był przez calutkie życie....A teraz pewnie niedługo mama mu umrze i zostanie całkiem sam.Przydałaby mu sie żona

Gość Dzoanaaa
A mi się wydaje,ze bedzie kandydował.... i jeszcze wygra...z litosci.

Gość jgulif;f;li
:( Szkoda mi go bardzo.

Gość Jolka 234
Jeśli będzie kandydował, to będzie to żałosne! To tak, jakby chciał się fuksem wepchnąć za brata na zastępstwo, żerując na pamięci ludzi o żałobie i tragedii. Myślę, ż nie będzie aż tak głupi i PiS wystawi np Ziobrę.

Gość Jolka 234
Poza tym też uważam, że wygląda źle, jest przybity i zgaszony-to się ciągnie od t tygodni, odkąd matka zaczęła poważnie chorować :( :(

Gość jakajkajkjakkjajjaa
moj tata jest blizniakiem, maz tez i z tego co mi wiadomo to blizniacy nie udzwigna smierci brata blizniaka, badz przezyja to z uszerpkiem na czyms przeprowadzno badania na blizniakach, jeden czuje bol drogiego, nawet jsli sie nie widza :( bardzo smutne, nie to samo co bracia siostry z roznych ciaz.

Gość upssss
tego już nigdy nie ujawnią osobiście uważam,że on jest winny śmierci tych osób i to skandal z Wawelem samolot nieubezpieczony pół godziny opóźniony wylot mgła głupi prezydent i tyle ...był... narwaniec ale juz koniec żałoby

Gość wątpię że będzie kandydował
bez względu na to jak jest cynicznym politycznym graczem, a może właśnie dlatego. Pomijając kwestię jego tragedii osobistej: kto miałby być prezesem PiS w razie gdyby J. Kaczyński został prezydentem? Ktoś na onecie dość przewrotnie zapowiedział, że zagłosuje na Jarosława, bo gdy on zostanie prezydentem to i tak nic nie będzie robił (jak i jego brat), a przez 5 lat PiS bez prezesa się zupełnie rozleci i docelowo - Jarosław Kaczyński odejdzie w polityczny niebyt. To może zbyt daleko idące przewidywania, ale moim zdaniem Jarosław Kaczyński musiałby być skrajnie krótkowzrocznym politykiem, gdyby chciał być teraz prezydentem (prędzej uwierzę w to, że wystartuje za 5 lat), a wiadomo, że takim nie jest. Cała kariera Jarosława Kaczyńskiego wskazuje, że on raczej unikał bezpośredniego sprawowania zaszczytnych stanowisk -raczej preferował władzę w tylnego siedzienie, czemu więc w tym przypadku miałoby być inaczej?

Gość on powinien kandydowac na
prezydenta i dokończyc wszystko za brata

Gość tow.Cycuszkin
niedługo umrze matka i znów będzie Jaruś z corką na Wawelu. wtedy chyba już jako anorektyk i tak po kolei wychudną wszyscy i wszyscy wylądsuja na Wawelu. cała rodzinka

Gość jakajkajkjakkjajjaa
ja bym sie bardzo cieszyla gdyby brat Pana Kaczynskiego wzial wszystko w swoje rece, ale mysle ze prezydent jest juz obstawiony, nie wierze ze zabujstwo tylu ludzi przez Rosjan i naszych polaczkow byloby ot tak dla jaj. Nawet jesli ktos chcialby kandydowac to bedzie sie bal ze i jego "sprzatna", wiec stanowisko prezydenta wezmie ten kto bedzie czul sie bezpiecznie-czyli jakis falszywiec

Gość jakajkajkjakkjajjaa
tow.Cycuszkin palnij sie w leb nie wiesz wypoierdku ze o zmarlych sie mowi dobrze albo wcale? wstydz sie swojej plytkosci umyslu :O

Gość aha , chyba się domyślam kto

Gość Jolka 234
Przecież rzadko się zdarza, że prezydent jest kawalerem. W Polsce nie przypominam sobie z historii- chyba nie było takiego wypadku- nie byłoby Pierwszej damy? Dla wielu nie do pomyślenia...

Gość tow.Cycuszkin
mogłoby trochę tych polaczków wyginąć tak z 0.5 mln to w dobie rażących dysproporcji między substancją mieszkaniową a zasobamiu ludzkimi oraz znanymi kłopotami słuzby zdrowia byłaby najlepsza dla naszej oj czyzny wiadomość

Gość nata...........
Wyjdę za Jarka.Będzie miał żonę.Też kiedyś spocznę na Wawelu A CO????????