Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fabio Briatore 34

Spójrzcie jak jarek kaczyński schudł prze te kilka dni, SZOK!

Polecane posty

Gość ale z was hipokryci
jeszcze niedawno cała Polska naśmiewała sie z Kaczyńskiego i uważała go za beznadziejnego prezydenta,a teraz nagle chcecie żeny brat za niego "dokończył".A jak wszyscy na nich jechali gdy rządzili razem,"Kaczki na taczki" itd :O :O

Gość jakajkajkjakkjajjaa
tow.Cycuszkin ma pryszcza na malutkim penisku :P :D jaka szkoda :(

Gość dziś na tym pogrzebie
to jednemu tak źle z oczu patrzyło

Gość tow.Cycuszkin
Najbardziej lubi ssać zakrwawione podpaski mojej mamy, deklamując przy tym wiersze Broniewskiego.

Gość jakajkajkjakkjajjaa
biedny cycuszkin :( wspieramy cie !!

Gość jedruś nakielski
ja tez chec schudnac ale moja mamka tez niedlugo uimrze wiec tez schudne!

Gość tow.Cycuszkin
Przepraszam za moje głupi posty dot. Prezydenta-ja tak po prostu odreagowuję żałobę... Poza tym nie mam co jeść- mam 12 lat i jestem sam w domu, rodziece piją w melinie, a ja z nudów wypisuję bzdury.. Wybaczcie...

Gość jedruś nakielski
Dobrze, cieszę się że umrze- dla pewności codziennie sikam jej do termoforu, mam nadzieję, ze opary moczu ją zabija powoli, acz skutecznie...

Gość można za darmo
ty tez schudniesz

Gość jedruś nakielski
jedruś nakielski Dobrze, cieszę się że umrze- dla pewności codziennie sikam jej do termoforu, mam nadzieję, ze opary moczu ją zabija powoli, acz skutecznie... to nie ja napisalem:/

Gość jedruś nakielski
Nie podszywaj się pode mnie, jajeczkowy ogórasku! Nieładnie!

jak patrze na brata K. to uswiadamiam sobie ze moje problemy sa niczym w porownaiu z jego, na tym zdjeciu spojrzalam pierwszy raz na niego jak na czlowieka ktory stracil kogos z rodziny, a nie na kogos z polityki, gdize zawsze ludzie sobie zarty robia z politykow, jakis zal mnie ogarnia jak tak sobie uswiadomie co on przezywa..

Gość :(((((((((((((((((((((((((((((
Od kiedy pokazali go na miejscu katastrofy, jak przyleciał identyfikować zwłoki, to ma takie ciemne, smutne duże oczy... wręcz przerażające... jeżeli jego brat i on to bliźniaki jednojajowe to on może długo nie pociągnąć... wiem że sa takie bliźnięta jednojajowe, że jak jedno jest chore to drugie automatycznie gorzej się czuje... widać że jest na lekach, inaczej wątpie żeby był w stanie w ogóle się pokazać na pogrzebie :(

Gość na pewno jest mu ciężko
Jego bliskie relacje z bratem były już od dawna powszechnie znane, bardzo mu współczuję, choć chciałabym zdementować mit o nadzwyczajnej więzi emocjonalnej wynikającej z genów - więź powstaje dzięki wspólnemu biegowi życia, wspólnym losom, wspólnym sprawom przez wiele lat, a nie dzięki wspólnym genom.

Gość nigsdy nie przepadalam za
Kaczynskimi aoe naprawde zal mi Jaroslawa...wyobrazcie sobie stracic w jednej chwili brata i to blizniaka...bol nie do opisania...Jaroslaw wyglada jak trup ..no okropnie biedak, no i zero wsparacia psychicznego

bardzo mi szkoda Jarosława :( jest sam, widać jak te wydarzenia na niego wplynely. mam nadzieje, ze z panią Martą beda sie wspierać. on nie moze zostac sam.